• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Aman tanrım o neydi gız :KK45:

giphy.gif
:KK70::KK70::KK70: ay ama sinirlendim. tüm konular da var bunlardan ,kendilerine asla bakmadan yardiriyorlar bazen aman diyip geçiyorum bazen konu sahibini kolumun altına alıp sevmek istediğim icin müdahil oluyorum :D

İlk başlarda ben de prensese ve konularına inanamadım,gerçek olmadığını düşündüm.
Bazı konularına olumsuz yorum da yaptım.
Bununla birlikte bazılarımızın,yaptığı yorumlarda çizgiyi aştığını düşünüyorum.

Nişanlısı akrabası mı bazılarımızın?
Hiç tanımadığı bir adamı bu kadar cansiparane niye savunur bir insan?
Anlamadığım için soruyorum.
Ya da prenses size bir kötülük mü yaptı?
Reel hayatta tanıyorsunuz da burda hıncınızı mı alıyorsunuz?
Alaycı cümleler yetmezmiş gibi bir de gülme emojileri ekleniyor.

Kişisel olarak ben de bu ayrılığın olmayacağını düşünenlerdenim.
Fikrini söylemek herkesin hakkı ama alay, hakaret,aşağılama hiçbirimizin hakkı ve haddine değil.

Prenses ilk işin psikolojik destek almak olsun.
İster ayrıl,ister barış ama lütfen tedavi ol.

:KK70::KK70::KK70: ay ama sinirlendim. tüm konular da var bunlardan ,kendilerine asla bakmadan yardiriyorlar bazen aman diyip geçiyorum bazen konu sahibini kolumun altına alıp sevmek istediğim icin müdahil oluyorum :KK70:

Aynen "konu sahibini kolumun altına alıp koruma" hissi gelişiyor bazı konularda :D

Çok eskilerde bir üye vardı, kocasından dayak yiyordu, Allah Allah bi konulardaki yorumlarına bakıyorum bi özelden yazdıklarına, diyorum aynı insan mı :KK45:

Bu kadar kızın olayını iddiaya dönüştürmeye, ben haklıyım, görcenis bundan sonra vb muhabbetlerine lüzum yok

Kapatırız sayfayı mevzu da kapanır yani

Böyle bi' adamla evlenen kendine eder çünkü.

Bence prenses kırılmıyor? O kadar hakaret yağdıran insan arasında bana mı kırılacak gerçekten?
Kişiliğine hakaret etmiyorum. Düşüncelerine hakaret etmiyorum sonuçta.
İnsanların içini bilemeyiz değil mi?

Aynen "konu sahibini kolumun altına alıp koruma" hissi gelişiyor bazı konularda :KK70:

Çok eskilerde bir üye vardı, kocasından dayak yiyordu, Allah Allah bi konulardaki yorumlarına bakıyorum bi özelden yazdıklarına, diyorum aynı insan mı :KK45:

Bu kadar kızın olayını iddiaya dönüştürmeye, ben haklıyım, görcenis bundan sonra vb muhabbetlerine lüzum yok

isim falan vermicem su an,sadece şöyle soyliyim yorumlardaki ahkam kesmelere cok bakma
Bi üye kısa sürede evlenmekle ilgili konu açmıştı yıllar once,bi üye de yorum yapmisti atesiniz mi var gibisinden. Uyeyi tanıyorum halbuki 2 ay da evlenmisti jdhdhdjd
Burda herkes terapist,herkes harika,herkes müthiş akıllar veriyor tek sıkıntıları kendi hayatlarına uygulayamamak :D 6 7 senedir su forumdayim,üyeleri hayatlarını ve de yazdiklarini yazsam herkes 😵 olur :D

isim falan vermicem su an,sadece şöyle soyliyim yorumlardaki ahkam kesmelere cok bakma
Bi üye kısa sürede evlenmekle ilgili konu açmıştı yıllar once,bi üye de yorum yapmisti atesiniz mi var gibisinden. Uyeyi tanıyorum halbuki 2 ay da evlenmisti jdhdhdjd
Burda herkes terapist,herkes harika,herkes müthiş akıllar veriyor tek sıkıntıları kendi hayatlarına uygulayamamak :KK70: 6 7 senedir su forumdayim,üyeleri hayatlarını ve de yazdiklarini yazsam herkes 😵 olur :KK70:

İnanırım ya zaten insan kendine neden bu kadar ağır dert edinsin arada bir bağ kurduğunu hissetmediği sürece :KK51:

Aynen "konu sahibini kolumun altına alıp koruma" hissi gelişiyor bazı konularda :KK70:

Bu duyguyu biliyorum. Bende de sana(ve birkaç üyeye) karşı nedenini bilmediğim bir sempati var. Nickini görünce bile beğenesim geliyor :KK70:

Burda herkes terapist,herkes harika,herkes müthiş akıllar veriyor tek sıkıntıları kendi hayatlarına uygulayamamak :KK70: 6 7 senedir su forumdayim,üyeleri hayatlarını ve de yazdiklarini yazsam herkes 😵 olur :KK70:
Bazı üyeler,buralar bizden sorulur tavrında.
Bazıları,herkese ayar verip,had bildirme derdinde.
Bazıları da ne kadar çok alay ederse,
o kadar cool olduğunu zannediyor.
Bir de bazı konularda serzenişte bulunup,
sitem etmiyor muyuz?
Toplumsal dokumuz bozulmuş,
toplum çürümüş diye.
Toplum kim peki?Ben,sen,o,yani hepimiz.

Sevgili arkadaşlar, konu sahibi arkadaşımızın barışıp barışmaması tamamamiyle onun kendi kararıdır.Bizim yapmamız gereken, doğru olarak inandığımız fikri söyleyip geçmektir. "Kesin barışacak" ya da "Sakın barışma" gibi cümleler psikolojik baskıdır. Barışsa da barışmasa da bizleri ilgilendiren bir konu olmadığını düşünüyorum.

Aynen katılıyorum. Yukarıda alıntı yapamamışım, düzenle de alıntı çıkmadı.

Ama bu yazılana katılıyorum, baskı yapıyorsunuz.

Prensesin eski konularını okudugum da cok kaprisli şımarık oldugunu düşünmüştüm, yanılmışım. Ama yorumlara verdigi cevaplar da kaliteli bi insan olduğunun göstergesi benim için. Sadece Biraz daha olgunlaşması gerekiyor. Sabrına hayran kaldım
👌🏻
Keşke burada asıp kesip gülme krizine girenler yorum yapmadan önce bi kendi konularına baksa :))

Prensesin eski konularını okudugum da cok kaprisli şımarık oldugunu düşünmüştüm, yanılmışım. Ama yorumlara verdigi cevaplar da kaliteli bi insan olduğunun göstergesi benim için. Sadece Biraz daha olgunlaşması gerekiyor. Sabrına hayran kaldım
👌🏻
Keşke burada asıp kesip gülme krizine girenler yorum yapmadan önce bi kendi konularına baksa :))
Aynen bende ilk başta öyle zannetmiştim ama şuan destekçisiyim. Özür dileriz prenses usuyenprenses usuyenprenses

Dugune 2 gün kala demissin ne oldu peki Ayildiniz mi. Umarm hakkinizda hayirlisi olsun ama dugunden once ayrilmaniz daha mantikli. Sonucta tanima.asamasi ve siz anlasamicaginizi anlamissiniz.
Ben cevremde dugune 1 gun kala ayrilan taniyorum. Tek siz olmazsiniz, ömrunuzu heba ediceginize bastan bitirmek en mantiklisi.

Büyük ihtimal sizi barıştırmaya çalışacaklar, sizin aileniz de dahil. Nişanlınız geri adım atacak büyük ihtimal çünkü sizden bu duruşu beklemiyordu. İş sizde bitiyor. Umarım hakkınızda hayırlı olan her neyse o yönde karar verirsiniz. Yaşanılanlarda sizinde bir sürü hatanız olsa da kimse böyle şeyleri yaşamayı hak etmez.

Back