Düğüne 1 hafta kala kavga

Teenpunch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
77
-24
1
29
Düğünüme 1 hafta kala kaynanam ve kızlarıyla kavga ettik. Sorunsa kuaförde yanımda gitcek kişinin parasını ödemek istememeleri.
Beni hepsi topluca aradılar telefonda sesim hopörlerde tabi çirkin çirkin konuşmalar bende karşılık verdim birbirimize girdik hepsiyle
Sonra görümcelerim mesaj atmışlar bir sürü ailem ve benim hakkımda ağızlarına geleni söylemişler mesajlara cevap vermedim
Ben kayınpederimin evinde oturcam görümcelerim bizim mirasçısı olduğumuz evde oturcan tarzı şeyler yazmış
Eşimede gelince ben karışmıyorum diyip kenara çekiliyor böyle yaptıkça da daha da çok bana karşı saygısızlık yapıyorlar
Anlatmaya çalışıyorum sürekli kaçıyor sinirleniyor birşeyler çıkarıp konuşmuyor
Sinir ediyor beni. Onlarda benim kardeşim diyor ya kardeşin olabilir bende eşinim. Görümcemle konuşurken bu kavga konusunu eşim benden için haklı dedi ertesi gün kaynanama gittiğimizde görümcemde vardı surat asıp kapıyı pat diye kapattı yüzümüze. Eşimde görmüyonmu bi haklı dedim diye nasıl yapıyor onlarda kardeşim diyip duruyor. Sana döv diyen yok sadece savuncaksın susturcaksın onlar böyle yapcak diye ben karışmıyorum diyip çekilmeyi seçiyor olan bana oluyor
Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor

Son düzenleme:
Kuaföre yanınızda gelecek kişinin parasını ödemek istemiyorlarsa ne diye uzatıyorsunuz? Eşinizle muhatap olun, parasını o versin. Sorun bu da değil. Siz ve aileniz hakkında ağzına geleni söylediği halde nişanlınız net bir tavır sergileyemiyor. Evlilik fikrini geç olmadan gözden geçirin.

Ama siz çelişiyorsunuz.adam sizden için haklı diye söylemiş daha ne yapsın kardeşinin saçından tutup sürüklesin mi?
Üstelik kuaföre kendiniz gidince olmuyor mu?saç yaptırmak isteyen parasını versin

Evlilik öncesi çok çirkinleşilmiş. Ben kuaföre gittiğimde yanımda ablam gelmişti parasını kendi ödemişti eşim teklif etmesine rağmen. Evet böyle bir adet var ama her adeti de uygulamıyoruz. Müstakbel eşiniz de arkanızda değil,pısırık bir tip evlenirseniz çok çekersiniz bu aileden.

Kaç bacım kaç.
Daha nikahınız kıyılmamış, düğününüz yapilmamis.Allahin sevgili kulusun ki düğüne 1 hafta kala gerçek yüzleri açığa çıkmış.Evlenmeden sana saygı duymayan adamla ailesi evlenseniz neler yaparlar.En büyük sorun eşin ki eşin adam olsa karıma kimse laf söyleyemez söyletmem diyebilse ne görümcelerin nede kaynanan gik diyemez.Ayrica aynı binada oturmayı bırak aynı mahallede oturmak bile sorun ki sen aynı apartmanda oturacaksin hadsiz sınırsız insanlara.
evlenip üzerine çocuğun olup ayrilmaktansa ayrıl kurtul elalem ne der diye düşünme
Yüce Rabbim son bı şans vermiş inşallah doğru karar verirsin hayat boyu pişman olmazsın

Kuaförde gelenlerin parasını karşı tarafa ödetmekte diretmeniz çok saçma bi hareket bunda kesin düşüncem bu.
Ama eşiniz olacak kişinin bu kadar vurdumduymaz olması beni işkillendi kardeşleri olabilir ama noluyo ya hop bi durun ne bu haller kendinize gelin kesin şunu diyemeyecek kadar mı düşük biri? Eşiniz onların davasını haklı bulduğu için karışmıyor. İlerde de sizi hiç savunmayacak bunu gösteriyor durum.

Red flag. Arkana bakmadan kaç o ana kuzusundan yoksa daha çook dinlersin laf söz ve saygısızlık. Kuaför falan değil mevzu, ortada kocaman saygısızlık var üstelik düğün arefesinde bunu yaptıklarına göre hiç kaybetme korkuları da yok.

Kamu spotu: Ana kuzularını anladığınız an sakince yere bırakıp kaçınız. Ruh ve beden sağlığınızı koruyunuz.

Eşim verecek zaten ama ona bile karışıyorlar.
Evet onlarla cok muhattap olmuyor ama bana gelince de böyle konuşmalar yapıyor sinirimi bzuyor

Düğün öncesi hep bir sorun çıkar ufak tefek , sizin sorununuz da büyütülecek birşey değilmiş aslında. Eskiden di o kuaföre gelenin parasını ödemek , kimse mecbur değil gelin başı ve makyajı zaten oldukça pahalı.. ama yine de bu kv görümce ilgilendirmez eşinizle konuşur halederdiniz daha baştan orta yolu bulamıyor ama napayım vs. deyip kenara geçiyorsa , siz bir düşününnn…

Destekçimi değil mi bende çözemedim ki yanlarında onlarla çok konuşmuyor tavır alıyor gibi ama evde konuşurken ben karışmıyorum artık onlarda benim kardeşim bişey söyleyince seni savununca küsüyorlar diyor anlamadım

Sadece haklı diyor o kadar laf söylüyorlar ağzını açıp siz nasıl konuşuyosunuz düzgün konuşun diye söylemiyor. Gezende konuşurken haklı dedim diye bile suratı düşmüş ondan karışmıyorum aranızdaki şeylere diyor

Nikah herşey oldu ki şu an evliyim zaten konu aramızda açılıp sinir olduğum için yazdım buraya

İşin zor. Benimkiler de bana karışıyordu, hatta 2 aylık evliyken görümcem bana saygısızlık etmişti, eşim baya sert bir dille uyardı kendisini. Geldi özür diledi benden.
Mevzu burda nişanlınızın tavrı ve ben hiç beğenmedim, çok pısırık birine benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…