- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
mesela şöyle bir şey giyse hiç bir şey demem ve düşünmem
Aynı anda fotolu açıklama yapmışız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela şöyle bir şey giyse hiç bir şey demem ve düşünmem
Burda bir arkadaşın eltisi gelinliğin çok benzeri bir elbise giymişti, hatta fotoğrafları paylaştığında biz kim gelin kim elti karıştırdık.
İşte bu sebeple derim ki biz bunun daha ilerisini gördük sizin görümce orta düzeyde çirkef :)
Geçen sene düğünde beyaz giyen elti vardı , kadın kendini gelin gibi hissetmişti, ne muhabbetler döndürmüştük burda
benimde aklıma ilk o geldi :) tacıda vardı değil mi:))
burda bir konu vardı biri eltisinin düğünün de gelinlik giymişti o aklıma geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eltimle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/
aynısını düşünüyorumGelinliğe benzer elbise giymediği müddetçe hemen 'kıskanç' yaftası yapıştırmam.
Gelinliğe benzer elbise giyse de sallamam.
Önemsiz ayrıntılar.
süperrr :))))))))))
ayrıca 5 yıl olmuş evleneli şimdi mi aklınıza geldi bu olay
İnanamıyorum ya. Ne tuhaf insanlar var. Peki o damatin erkek kardeşine noluyooo da damatlık giymiş. Bir ömür konusmamaya sebeptir inan ki...O gelinlik giyen elti konusu buyrun :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eltimle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/
Benim eltim yapmaya calisti boyle bisey. Kaynanami aradim eger oyle bisey yapmaya kalkarsa otel kapisindaki guvenlige geri cevirttiririm dedim, biraz kavga ve cinnetle hallettim.İnanamıyorum ya. Ne tuhaf insanlar var. Peki o damatin erkek kardeşine noluyooo da damatlık giymiş. Bir ömür konusmamaya sebeptir inan ki...
5 yıl önceki şeye şimdi mi takılıyorsunuz Allah başka dert vermesinon numara tespit :)
aslına bakarsan düğün günü farkında bile değildim ne giymiş ne yapmış
sonra bi arkadaşıma düğün fotolarını gösteriyorum bu kim ya böyle beyaz giyinmiş dedi o zaman ayıkmıştım ki bu dediğimde epey oluyor.
bu son zamanlarda taktım biraz aramızda bir problem yok. Uzaktayız araşmayız bayramdan bayrama görüşürüz ya da çok elzem bi şi olduğunda araşırız. Eşimle çok samimidir (kardeşi olur diyebilirsin) ama ne bileyim rahatsız eden bi şi var. Aklıma geldi kızlara sorayım dedim onlar ne düşünürdü diye :)
Benim dugunum de 5 kizin ustunde beyaz abiye vardi hepside akraba ne diycen ki oluo canimHakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Hakkaten bu ne dram ya, zaten asabi gelinimize körükle gidilmiş.Bir şey düşünmem.
Kardeşim de benim nikahımda giymişti beyaz.
Ablam da düğünümde giymişti beyaz.
Ben hiç takmam bu işleri.
Kınamda herkes kırmızı gece elbisesi giymişti mesela.
Nişanımda nişan kıyafetimin rengi görümcem ve kardeşimle aynıydı birebir.
Ne olursa olsun o gecenin en güzeli gelindir,buna hiç kimse engel olamaz.
İyi yapmışsın.Benim eltim yapmaya calisti boyle bisey. Kaynanami aradim eger oyle bisey yapmaya kalkarsa otel kapisindaki guvenlige geri cevirttiririm dedim, biraz kavga ve cinnetle hallettim.
Dis gostermesem pastamizi bile bizim yerimize keserdi.. Manyak kadin.İyi yapmışsın.