- 31 Ekim 2013
- 20.721
- 67.832
- 40
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Allah da bu bedduanızı ileride olacak evlatlarınızdan çıkarsın o zamanAilem asla böyle bisey yapmıyor annem ve ben biz tek başımıza herseyimi yaptım iğneden ipliğine kadar ben hicbirsey alirken aman bu olmasada olur demedim benim ailem de takacak bilezik o eşimle benim he damada niye takmiyolar kabul ederse ona taksınlar yani bunun bile dalgasini gecennolmus o bizim ikimizin olacak bisey sonucta. ben ailemin evinde beş parasiz birisi degilim ben takı takmayı seven biriside degilim gunluk hayatimda bile küpe kolye takmam. babam sadece eski kafalı hata yapiyor bakin yine savunmuyorum babami ben ama havadan konuşmak kolay ben babama 3 tamam dedim git de gör noluyo o zaman ezicekler seni her dediklerini yaptiracaklar sana muhabbetine giriyor ya sadace babam bakin annem benimle ayni kafada ama babama anlatamiyorum ya babamı silicem atıcam rest çekicem ki çoğu kisinin bu iğrenç yorumları böyle bi duruma düşseler bunu yolu seçecekmiş gibi duruyor. İnsallah o kötü kötü torumlar yapan herkese kendine olmazsa çocuklarında karşısına çıkarır da Allah o zaman anlarsınız beni
sen kimsin ki benim evladıma beddua edebiliyorsun saygısız hadsiz, dediklerinin bin katını, çocuğun değil de masum günahsız onun günahı ne, senden çıkarsın inşallaaahhhh