- 24 Mayıs 2008
- 3.717
- 5.929
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Katılıyorum bu yoruma. Kendine hak vermeyen yorumlar geldikçe ben babamı nasil ikna ederime döndü mesele."bizim ve babamın kafasındaki 4 bilezik 1 takı setiydi ama ben sırf gösteriş için takı setine okadar para verdirmek istemedim onun yerine 5 bilezik yeterli dedim netleşemedik"
"sinirli inatçı aksi biraz ama o da şunu düşünüyor ben elimden gelen herseyde makul davranıp kimseyi yormadim buna da çabalıyorum ve o da bunu gordugü için bu bari olsun yani diyo." Bunlar sizin ilk mesajınız dan, babanıza çok hak vermiyo gibi değilsiniz bence siz. Evet babanız istiyo olabilir ben olsam gerekirse babamı karşıma alırım yani, yapılacak bir şey yok..
Nişanlınıza hayran kaldım hala bunları çekip sizinle evlenmek istiyorsa adam cidden sevip kendinden ödün verebilen biri. Kusura bakmayin ama ilk mesajınız çok itici...ben öyle yaptım böyle yaptım çoğumuz yapıyoruz yazdıklarınızı zaten ultra zengin biriyle evlenmiyorsak. Bende 5 binlik nisan elbisesi almadım 1.650 tlydi galiba ama bunu da nişanlıma lütfetmiş gibi düşünmedim. Bütçesini düşünerek hareket etmek olması gerekendi zaten. Hatta gelinliğim hayalimdeki gelinlik değildi 10 bindi onlar 4 bine aldim. Hayalim de kalsın ne olacak dedim nisanlım fark edince gel vazgecelim istediğini alalım dedi ben kabul etmedim. Maaşı yüksek değildi ve alacağım gelinlik o zaman onun 3 aylık kazancına eşti. Yapamadım. Pişman değilim lütfetmiş gibi de görmüyorum. Evet aileler görebiliyor benim ailemde sen elinden geldiğince kolaylastirdin vs diyerek beni üstün gördüler gözlerinde ama olması gerekeni yapmaktan öte bir sey yapmamistim. E bende nikahla evlendim öyle bi anlatmışsınız ki bunları sadece yapan sizsiniz çok fedakârsiniz altının en iyisini hak ediyoorsunuz
Benim evliliğimde altının grami 500lerdeydi ve 300lerden o seviyeye geldiği için nişanlım 4 tane bilezik alinca , baska alma çok pahalilandi zorlama kendini demistim.
Yine de benden habersiz sürpriz yapmak istemiş bir tane daha almış 5 tane oldu toplamda ama biz istemedik böyle muhabbetlere girmedik. Düşünemiyorum bile kendimi nişanlımin ailesi bana ev verecek,ben de bir iki bilezik eksik takacaklari için "Tamam evinizde oturmam ama eşyaları da ödemem" diyeceğim öyle mi..erkek tarafı olsam bu işten bu aşamada dönerdim ama ne yapsınlar sanirim oğulları seviyor diye susuyor insanlar. Siz farkında misiniz bu gun bir ev 1.5 milyon... Siz iki bileziğin derdindesiniz. Lütfen söylediğinizi yapın da o evde oturmayın sözünüzü tutmazsanız gözlerinizde bi hic olabilirsiniz.
Kıra verinde her ay bir yari bilezik parası o zaman iki üç bilezik istediğinize pişman olursunuz belki.
Ay böyle yazmam genelde ama şu üstenci tavrınıza cidden dayanamadım.