Düğün öncesi yaşanan kötü durumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rolex > 1 bilezik

Hatta

Rolex > 27361 bilezik 😂

Sen rolex istersin , düğününe altın suyuna batırılmış saat gelir 😂

Bilezik iyidir , hem gelinle edilecek kavgalar da damatta kolundakileri (gelin 5 istiyor , damat 1 mi isteyecek ) şıngırdatarak kavgaya renk katabilir 😅

Tarifeyi açıklıyorum;

Güzel yüz: 2 bilezik
Uzun boy: 1 bilezik
İdeal kilo: 1 bilezik
Küçük el ayak: 1 bilezik
İnce bilekler : 1 bilezik
Dik meme, güzel popo: 1 bilezik
Güzel huylar: 2 bilezik
Diploma: 1 bilezik
Kızın geliri asgari ücret ise 1, asgari ücret üstüyse 2, asgari ücretin 2 katından fazlaysa 3 bilezik.
En kraliçesi için toplam 13 bilezik yazmışsın ama, bunların yarsı çapında olmayanlar "10 bilezik takıldı, neden 11 değil?" diye ortalığı ayağa kaldırıyor.

En kraliçesi için toplam 13 bilezik yazmışsın ama, bunların yarsı çapında olmayanlar "10 bilezik takıldı, neden 11 değil?" diye ortalığı ayağa kaldırıyor.
Bunlar taban fiyatlar hanfendi. Müşterilere tavan fiyatın üstüne çıkmadan istediğiniz fiyatı söyleyebilirsiniz 😂 tavan fiyat her kategori için x5 olarak belirlendi bakanlık tarafından.

Bunlar taban fiyatlar hanfendi. Müşterilere tavan fiyatın üstüne çıkmadan istediğiniz fiyatı söyleyebilirsiniz 😂 tavan fiyat her kategori için x5 olarak belirlendi bakanlık tarafından.
Benim oğlumun gözleri yeşil, extra başka birsey isterim ben. Mesela altın diş , evet evet altın diş yaptırsınlar oğlusumaa 🥴

Azıcık takıyı niye kızıma taksinlar kim evladına dolu dolu takılsın istemez. Biz anneyiz herşeyi kızımızın olsun isteriz kızıma prenses gibi bakılsın diye evlenmesine izin veriyoruz.ben yavrumu sokaktami buldum.herseyi tabiki dört dörtlük olsun.

O zaman siz alin bol bol takin kiziniza simdiden. Kolay ya ölye 😏

Tarifeyi açıklıyorum;

Kızın geliri asgari ücret ise 1, asgari ücret üstüyse 2, asgari ücretin 2 katından fazlaysa 3 bilezik.
bu gelinin anasının tarifesi. damada sorsak dik meme güzel popodan açar tarifeyi ahahahha.

Azıcık takıyı niye kızıma taksinlar kim evladına dolu dolu takılsın istemez. Biz anneyiz herşeyi kızımızın olsun isteriz kızıma prenses gibi bakılsın diye evlenmesine izin veriyoruz.ben yavrumu sokaktami buldum.herseyi tabiki dört dörtlük olsun.

İzin veriyoruz derken ? Bir insan kendi kararlarını verebilecek yetkinlikte değilse , evlenebilecek yeterliliğe de sahip değildir maalesef.

Kız anneleri doğuruyor da erkek annelerinin çocuklarını leylekler mi getiriyor ? Kimse çocuğunu sokakta bulmuyor.

Ben size kızmıyorum aslında.Sizin zihniyetinizdeki insanlarla evlilik yoluna giren , sonra da "mutsuzum" vs diye dert yanan insanlara kızıyorum.

Tarifeyi açıklıyorum;

Bana bunlar da yetmez en az 20 bilenzik isterim. Kutu açılışı tarifesi de koydum ☺️

Aaa onu unutmuşum ya ben. En önemli konu o aslında.

Bakire gelin : 5 burma bilezik + beşi bir yerde
Kv ile yaşama isteği, kv yanında akraba günlerine gidip onun evini temizleme yemek yapma becerisi bunlar da eklensin lütfen. Böyle insanların hakkı yeniyor. 7 bilenzikli kızla ben bir miyim mesela. Aslaaa!
20 bilenzik artı daysın süpürge istiyorum

EEE KIZ OLUNCA SOKAKTA MI BULDUM OLUYOR ONLAR OĞLUNU SOKAKTA MI BULDU BU KADAR YÜCELTMEYİN ALLAH AŞKINA YA SİZİNKİ EVLAT ONLARINKİ DEĞİL Mİ ? SENİN KIZIN YANINDA NE GÖTÜRECEK GİDERKEN DÖRT DÖRTLÜK SİZ KIZINIZA HER ŞEYİ YAPIN KARŞISIDA YAPAR EMİN OLUN ALLAH SİZİN GİBİLERDEN UZAK TUTSUN ERKEK ANNELERİNİ BU ARADA BENİMDE KIZIM OLACAK ÖNCE SEVGİ SAYGI . HEE SEN EV VERİRSİN KIZIN ÜSTÜNE ARABASI OLUR MESLEĞİ OLUR YAŞAM KALİTESİ DÜŞMESİN DERSİN AMENNA AMA TEK KIZI YOLLA ERKEK HER ŞEYİ YAPSIN YOK ÖYLE DÜNYA.

Kv ile yaşama isteği, kv yanında akraba günlerine gidip onun evini temizleme yemek yapma becerisi bunlar da eklensin lütfen. Böyle insanların hakkı yeniyor. 7 bilenzikli kızla ben bir miyim mesela. Aslaaa!
20 bilenzik artı daysın süpürge istiyorum
Ben bedavaya gittim resmen ya. Boşanıp tekrar evlencem. Diktirir kutu açılışı tarifesi de alırım.

Bu ne yaaaaa!!! hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun kendinizi mi pazarlıyorsunuz? O kadar bilezik bilezik diye bahsedip araya benim için önemli değil değil, nişanlım saygılı, seviyorum falan... 50 metrekare 1 +1 evi idare ettiremeyecekseniz evlenmeyin. Şu ailelerin yakasından bi düşün yaaa. O aile de sizi satın alıyor işte, onlara hizmet etmek zorundasınız. Ucuza gitme/gitmeme derdini bırakın da eşiniz adam mı, erkek mi ona yoğunlaşın.

dediğim gibi benim parayla işim yok.

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun parayla işiniz yoksa bilezikleri unutun, konuşmayın veya erkek ailesi ne takarsa teşekkür edin. Kendi geçiminizi sürdürebileceğiniz minimalist evinizi kurun, erkek ailesinin evine gitmeyin. Her şeyden daha önemlisi erkeğinizin kalitesine yönlenin. Anlayışlı mı, bencil mi, ilgili mi, libidosu iyi mi, size ve eve karşı sorumluluklarını yerine getirir mi... sorularına cevap arayın. Sonra KK'de eşim benimle yatmıyor, ilgisi hiç kalmadı, tatmin olamıyorum, sertleşmiyor:KK70::KK70::KK30::KK30: , eşim çalışmıyor, evde hiçbir şeye yardımcı olmuyor gibi bir sürü konu açarsınız.

EEE KIZ OLUNCA SOKAKTA MI BULDUM OLUYOR ONLAR OĞLUNU SOKAKTA MI BULDU BU KADAR YÜCELTMEYİN ALLAH AŞKINA YA SİZİNKİ EVLAT ONLARINKİ DEĞİL Mİ ? SENİN KIZIN YANINDA NE GÖTÜRECEK GİDERKEN DÖRT DÖRTLÜK SİZ KIZINIZA HER ŞEYİ YAPIN KARŞISIDA YAPAR EMİN OLUN ALLAH SİZİN GİBİLERDEN UZAK TUTSUN ERKEK ANNELERİNİ BU ARADA BENİMDE KIZIM OLACAK ÖNCE SEVGİ SAYGI . HEE SEN EV VERİRSİN KIZIN ÜSTÜNE ARABASI OLUR MESLEĞİ OLUR YAŞAM KALİTESİ DÜŞMESİN DERSİN AMENNA AMA TEK KIZI YOLLA ERKEK HER ŞEYİ YAPSIN YOK ÖYLE DÜNYA.
Ailem asla böyle bisey yapmıyor annem ve ben biz tek başımıza herseyimi yaptım iğneden ipliğine kadar ben hicbirsey alirken aman bu olmasada olur demedim benim ailem de takacak bilezik o eşimle benim he damada niye takmiyolar kabul ederse ona taksınlar yani bunun bile dalgasini gecennolmus o bizim ikimizin olacak bisey sonucta. ben ailemin evinde beş parasiz birisi degilim ben takı takmayı seven biriside degilim gunluk hayatimda bile küpe kolye takmam. babam sadece eski kafalı hata yapiyor bakin yine savunmuyorum babami ben ama havadan konuşmak kolay ben babama 3 tamam dedim git de gör noluyo o zaman ezicekler seni her dediklerini yaptiracaklar sana muhabbetine giriyor ya sadace babam bakin annem benimle ayni kafada ama babama anlatamiyorum ya babamı silicem atıcam rest çekicem ki çoğu kisinin bu iğrenç yorumları böyle bi duruma düşseler bunu yolu seçecekmiş gibi duruyor. İnsallah o kötü kötü torumlar yapan herkese kendine olmazsa çocuklarında karşısına çıkarır da Allah o zaman anlarsınız beni 🙏

Ailem asla böyle bisey yapmıyor annem ve ben biz tek başımıza herseyimi yaptım iğneden ipliğine kadar ben hicbirsey alirken aman bu olmasada olur demedim benim ailem de takacak bilezik o eşimle benim he damada niye takmiyolar kabul ederse ona taksınlar yani bunun bile dalgasini gecennolmus o bizim ikimizin olacak bisey sonucta. ben ailemin evinde beş parasiz birisi degilim ben takı takmayı seven biriside degilim gunluk hayatimda bile küpe kolye takmam. babam sadece eski kafalı hata yapiyor bakin yine savunmuyorum babami ben ama havadan konuşmak kolay ben babama 3 tamam dedim git de gör noluyo o zaman ezicekler seni her dediklerini yaptiracaklar sana muhabbetine giriyor ya sadace babam bakin annem benimle ayni kafada ama babama anlatamiyorum ya babamı silicem atıcam rest çekicem ki çoğu kisinin bu iğrenç yorumları böyle bi duruma düşseler bunu yolu seçecekmiş gibi duruyor. İnsallah o kötü kötü torumlar yapan herkese kendine olmazsa çocuklarında karşısına çıkarır da Allah o zaman anlarsınız beni 🙏

Sen elalemin cocugunu torununu düsünme. Otur kendi haline agla!

İğrenç yorum ne demek? Kaldı ki, adamlar ev vermiş size, ev! Sen hala daha bilezik diyorsun, ne diyeyim Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kafasız mısın acaba benim yazdiklarimi nerenizle okuyosunuz yada ben ne diyorum siz ne diyosunuz hala igrenc yorumdan kastım orda durup dalga geçmeleri bekara koca boşamak kilay derler ya başınıza gelsin anlarsınız babayla sevdiğin arasında kalmayı ben sevdigim haklı diyorum ama baba digeri de napiyim benim babam degilsin artik ben ne diyosam onu yaparim diyip siliyimmi bi takmissiniz şöyle böyle benim babam da böyle biri napıyım oturup konusuyorum izah ediyorum koca adam biseyleri anlatmak icin anlamasi icin napiyim fikir vermek yerine asagilamak kolayiniza geliyor çünkü kimsenin fikri yok boyle seyler yasamamis insanlarin basinda böyle baba da yokmuş bende var ama napiyiiim

İğrenç yorum ne demek? Kaldı ki, adamlar ev vermiş size, ev! Sen hala daha bilezik diyorsun, ne diyeyim Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Isine gelmiyor yorumlar. Babasi 3 bilezige tamam desen ezerler diyor, ama asil onun ailesi ve kizi icin nasil bir imaj cizdiginden haberi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X