- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Bitecekmiş gibi durmuyor baksana. Daha el kadar bebeleri için ben okumuş kız verecem altın istemek hakkım diyenler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitecekmiş gibi durmuyor baksana. Daha el kadar bebeleri için ben okumuş kız verecem altın istemek hakkım diyenler var
Saatin ne olduğu önemli. Benim oğluşum bir rolex eder mesela
Erkek ailesi de sokakta bulmadı. Siz de dolu dolu bir rolex takarsınız artık.Azıcık takıyı niye kızıma taksinlar kim evladına dolu dolu takılsın istemez. Biz anneyiz herşeyi kızımızın olsun isteriz kızıma prenses gibi bakılsın diye evlenmesine izin veriyoruz.ben yavrumu sokaktami buldum.herseyi tabiki dört dörtlük olsun.
Yanlışlıkla beğen butonuna bastım öncelikle. Konu sahibi de beğen butonuna basmış ama onunki yanlışlık değil.Kesinlikle katılıyorum size.bir söz var .
Duvar uçtuğu gün tozur.
Ne olacaksa ilk başta alınır sonra kimse ne alır ne öder herşey olur biter.bende kızım var mesleğiyle gider ama bana kızıma yakisacakta altın takı isterim onların sani bana olacak bsiey yok evlatlarimiza ikiside
Nişanda ayrı düğünde ayrı takı isteyen varsa parazit gibi kimsenin sırtına binmeden kendi emeğiyle yuva kuran da tonla kadın var.Ben çevremde neler neler gördüm nişanda ayri dugunde ayri takı isteyen nisan takilarini alip kendisine ayrica harcama yapan şimdi güzel herkes kendine göre yorum yapmış da ben de olani anlatıyorum ben köstek olmaya calismiyorum bu kadar seviyosan baban anlamiyosa kaç o zaman diyenlerde çıkar simdi amcamın kızı kaçtı 1 sene olmadan geri geldi ben arkamda annemi kardeşimi bırakıp biyere gidemem herkes baba konusunda sizin kadar sanslı olmayabiliyor ben bugüne kadar babamdan bisey görmedim beklemedim de ama annem ve kardesim benim herseyim
Ben size hak verdim.Azıcık takıyı niye kızıma taksinlar kim evladına dolu dolu takılsın istemez. Biz anneyiz herşeyi kızımızın olsun isteriz kızıma prenses gibi bakılsın diye evlenmesine izin veriyoruz.ben yavrumu sokaktami buldum.herseyi tabiki dört dörtlük olsun.
ben de 10 sene önce evlendim, erkek tarafı kendisi sordu annemlere ne istersiniz diye annemler biz birşey istemeyiz dedilerUlan ben de nişanlıyım ya. Biz mi normaliz siz mi anlamadım gitti. Bizde altının muhabbeti yapılmadı, kayınvalidem nişanda set taktı onu da düğünde takıcam yine. Bu. İstenmedi bu set. Kendisi hediye etti. Bütün eşyaları biz alıyoruz nişanlımla. Nişan elbisemi Kızılay’da 300 TL ye aldım. Nişanı toplam 700 liraya hallettim. Evde geldik oturduk çekirdek aile yemek yedik söz kestik. Düğün yapmicam, 1+1 de oturcam.
Kriz var kriz hamfendi. İnsanlardan altın isterken aileniz utanmıyor mu, sizin karşılığınızda altın isteniyor. Bu normal mi?
ya ben utanırım gerçekten. bedenimin kişiliğimin para karşılığı bir ederi mi var altın olarak. soru sahibinin ve akrabasının kafalarını anlamıyorum halen daha. bir de başkaları çok istedi biz az istedik muhabbetine çevirmiş. eşya paylaşımı yapmış. bedavaya gitmişiz biz. :)ben de 10 sene önce evlendim, erkek tarafı kendisi sordu annemlere ne istersiniz diye annemler biz birşey istemeyiz dediler
hatırlamıyorum ama ben tek taş istemişim eşimden ama gereçkten hatırlamıyorum abileri de demiş ki kız bi tane birşey istiyor alalım tabii ki demişler, bu konunun geçme sebebi de eşimin o dönem durumu hiç iyi değildi abilerine sormak durumunda kalmıştı alıp alamayacağını
şimdi eşimle konusu geçince nasıl utanıyorum anlatamam ben nasıl istedim diye
yanlışı biz mi yapıyoruz böyle birşey istemeyerek bilmiyorum ki
Tarifeyi açıklıyorum;Konu bitmemiş halen:)) Bir de sokakta mı buldum kızımı tabiki dee takacaklar diyenler var. Ben şeyi merak ettim ya mesela konu sahibi de 5 bilezik istemiş ya, piyasayı nasıl belirliyorsunuz? Yakınlar da biri evlendiğin de şey mi diyorsunuz " hımmm bu kız 5 bilezik ettiyse bizim ki 7 eder" hayır nasipse kız evladı bekliyorum da, öğreneyim bunları önemli..
Tek taşa ve tam tur pırlantaya ayrı bir zaafım var kabul ediyorum :)ya ben utanırım gerçekten. bedenimin kişiliğimin para karşılığı bir ederi mi var altın olarak. soru sahibinin ve akrabasının kafalarını anlamıyorum halen daha. bir de başkaları çok istedi biz az istedik muhabbetine çevirmiş. eşya paylaşımı yapmış. bedavaya gitmişiz biz. :)
sizin eşiniz de büyük ihtimalle tektaşın hani evlilik teklifi için vs ayrı bir anlamı da var ya ondan böyle bir durum olmuştur. dert etmeyin.
Erkek ailesi de sokakta bulmadı. Siz de dolu dolu bir rolex takarsınız artık.
Rolex > 1 bilezikDamatlara saat takılması terörüne son verilsin. Adam yarın saati satmak istese zarar edecek.
Ne eksiği var gelin hanımdan ; 20 gram 24 ayar bilezik damatların da hakkı.
Takıversinler damada da bir bilezik.
Tarifeyi açıklıyorum;
Güzel yüz: 2 bilezik
Uzun boy: 1 bilezik
İdeal kilo: 1 bilezik
Küçük el ayak: 1 bilezik
İnce bilekler : 1 bilezik
Dik meme, güzel popo: 1 bilezik
Güzel huylar: 2 bilezik
Diploma: 1 bilezik
Kızın geliri asgari ücret ise 1, asgari ücret üstüyse 2, asgari ücretin 2 katından fazlaysa 3 bilezik.
şehirli tarifesi bu. Diğer tarifeleri ben bilmiyorumAile çiftçilik yapıyor , kol gücüyle çalışıyorsa ince bilek ve küçük el ayak değil bilezik ,çeyrek altın etmeyebilir.
Ailelerin iş ve yaşam tarzlarına göre , tarifeyi güncelle istersen