- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.639
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Yav bir de konuyu açıp anında çıkış yapan üyeler var ya. Deliriyorum. Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz, burada birbirimizi yiyoruz resmen . Kaç sayfa olmuş konu sahibi ortada yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzücü olacak ama böyle konuşanlar tam tersini yaşıyor. Konuşurken dikkatli olun bence.Banamı takıyorlar kendi gelinleri oluyor taksinlar .bizim herseyimiz zaten kızlarımın
Tşkler yorum için.tavsiyenizi dikkate alicamÜzücü olacak ama böyle konuşanlar tam tersini yaşıyor. Konuşurken dikkatli olun bence.
Peki siz damada ne takarsınız ?Banamı takıyorlar kendi gelinleri oluyor taksinlar .bizim herseyimiz zaten kızlarımın
Okuyorum Okuyorum da çoğu kişi havdan atmış onlara odaklanıyorum hepsine dönücemKeşke konu sahibesi siteye girse de zahmet edip yazılanları bi okusa
Saat ve traş makinesi alınıyor bizim köydePeki siz damada ne takarsınız ?
Mesela benim de oğlum var , elbet mesleği de olacak . O zaman benim de oğlum için birseyler isteme hakkım doğmaz mı ?
Eeee gelin hanıma o kadar altınlar alınırken , damada saat ve traş makinası reva mı ?Saat ve traş makinesi alınıyor bizim köyde
Konu sahibi onu da yapmamış belli ki
Valla benim bir kızım bir oğlum var. Oğlumun nişanlısı kaç bilezik isterse kızımın nişanlısından o kadarını talep edip gelinime takmayı düşünüyorumEeee gelin hanıma o kadar altınlar alınırken , damada saat ve traş makinası reva mı ?
Saatin ne olduğu önemli. Benim oğluşum bir rolex eder meselaEeee gelin hanıma o kadar altınlar alınırken , damada saat ve traş makinası reva mı ?
Aynen vallahi ben de oğluma rolex isteyeyim . Gelinlere gelince bilezikler , setler , damatlara saat ve traş makinası .Saatin ne olduğu önemli. Benim oğluşum bir rolex eder mesela
Ama gelişme var, önceden fırçalı kaseli traş seti alıyorlardı şimdi makineye evrilmişlerAynen vallahi ben de oğluma rolex isteyeyim . Gelinlere gelince bilezikler , setler , damatlara saat ve traş makinası .
Bizim çocuklar büyüyüp evlenene kadar tamamen kaybolup gitse bari şu altın almalar , adetlerAma gelişme var, önceden fırçalı kaseli traş seti alıyorlardı şimdi makineye evrilmişler
Bitecekmiş gibi durmuyor baksana. Daha el kadar bebeleri için ben okumuş kız verecem altın istemek hakkım diyenler varBizim çocuklar büyüyüp evlenene kadar tamamen kaybolup gitse bari şu altın almalar , adetler
Hayır insan korkuyor da ya 5 bilezik değil de 4 alındı diye cıngar çıkaran bir aileye denk gelirim diye ..