Düğün Meselesi

Çalgılı düğünü ailem istiyor diye istiyorum yoksa bana bıraksalar hiç farketmezde ailemi ikna edemeyince nişanlımı ikna etmeye çalışıyorum
Aileler bir sekilde ikna olur da. Siz mevlutlu dugun isteyen esinizle nasil yasayacaksiniz eger o fikirde degilseniz? Mevlutlu dugun yaparsin biter dert etmezsiniz belki ama sonra adamin dunya gorusu farkli olmayacak mi? Kiskanctir da o simdi,erkekli kadinli mekanlara gidiyor mu nisanliniz?

Tespitin anasini aglattin bee kesin kiskanc bu p.s kiskanc nolcak

Şöyle diyim kıskançlığı yoktur hani arkadaş grubumuzla etkinlikler yapmayı severiz. Denize falan gitmiştik, kar gezintileri falan hatta motor gezisi planlarımız var düğünden sonra şehir şehir gezip farklı yerler görmek böyle biridir öyle baskıcı dediğim dedik birisi değildir. Bazı ısrarları oluyor bende ısrar edip en son benim dediğimle sonuçlanıyor evlenince değişir mi bu bdv de okuduklarım biraz korkutmuyor değil ama

Aferin kiz limoncu
Millet de seni begenmez ama tesbitlerin harika

Ay bilemedim
Mayo giymenize falan karismiyor mu? Acik giyinebiliyor musunuz? Mevlutlu dugun hangi mantikla istiyor adam cozemedim de. Bence asla kabul etmeyin size gore bir sey degilse. Ama seviyorsaniz mevlutlu duali ortamlari itiraz etmeyin elbette. Sonucta bu bir yasam tarzidir. Burda mevlutlu dugun yapayim,haftaya tatile gider bikinimi giyerim,alkol alirim,diskoya bara takilirim diyen birini hic gormedim de. Yadirgamam ondan

Bikini giymem hani açık biriyim ama hani sadece başım kısa askılı dekolteli şeyleri oldum olası sevmem. Nişanlığımı aldığımda straptezdi kendim kol diktirdim dekoltesini kapattım.açık alkol sigara ikimizde de yoktur mayo giymiştim o zaman da altıma kısa şort giymiştim hani öyle biriyim hani ben ailemi ikna edemedim acaba onu ikna etsem mi diye söylemiştim.

Anliyorum. Tercih meselesi. Ama ailenizden gormediginiz anlayisi nisanlinizdan beklemeniz de yanlis. Sonucta o adamin da dugunu ve onun da bir hayali var.
mutluluklar diliyorum

İnsanın niye böyle bi hayali olur ki ? Hani çok dindar biri olur. Görüsleri çalgı cengiye ters düşer anlarım. Ama hayalim bu olayı filan hikaye..Stad gibi bi yerde yapacak yazmışsınız. Salon filanda tutmuyor yani. Masraftan kaçıyor olmasın ? Oğlumuz olursa sünnetini mevlüt gibi yaparız falan diyin bari.

oranın kapalı çok amaçlı bir salon hani oraya da para verecekte yani bende erkeklerin böyle düğün hayalleri olmaz zannederdim hep bana da tuhaf geldi. Tamam çalgı olayını sevmiyor. Diğer kardeşleri çalgıyı seviyor bir bu böyle diğer kaynımın düğünü çalgılı olmuştu mesala

Kusura bakmasın da nişanlının değil ailesinin hayali gibi geldi bana.. Bir erkek neden mevlütlü düğün hayalim desin?

kina gecesi senn gecen istedigin gibi yaoabilyrsin bence esin calgiyi gunah oynama olmasin diye iatiyorsa kina gecesine hic erkek almassiniz
ben boyle dusundum :)

Kusura bakmasın da nişanlının değil ailesinin hayali gibi geldi bana.. Bir erkek neden mevlütlü düğün hayalim desin?
Ailesi pek karışmıyor diğer oğulları çalgılı yaptı karışan olmadı. Benimki biraz cins işte
kina gecesi senn gecen istedigin gibi yaoabilyrsin bence esin calgiyi gunah oynama olmasin diye iatiyorsa kina gecesine hic erkek almassiniz
ben boyle dusundum :)
kendi de oynamayı pek sevmez de bilmez de benim gibi bundan sanırım

Bu kadar diretmesi çok saçma. Siz bi kararli olun. Anneniz babanız sizin dugununuzde eğlenmek isteyebilir. Bu çok doğal. Saçma ve abartılı davranan nisanliniz bence. Düğünü sevmiyorum demişsiniz ama sonuç olarak o gunu herkesin sikintidan patladigi bi gün olarak hatirlanmasini istemezsiniz heralde. Ben olsam geri adım atmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…