- 28 Kasım 2010
- 41.532
- 137.418
-
- Konu Sahibi Browni_intense
Aileler bir sekilde ikna olur da. Siz mevlutlu dugun isteyen esinizle nasil yasayacaksiniz eger o fikirde degilseniz? Mevlutlu dugun yaparsin biter dert etmezsiniz belki ama sonra adamin dunya gorusu farkli olmayacak mi? Kiskanctir da o simdi,erkekli kadinli mekanlara gidiyor mu nisanliniz?Çalgılı düğünü ailem istiyor diye istiyorum yoksa bana bıraksalar hiç farketmezde ailemi ikna edemeyince nişanlımı ikna etmeye çalışıyorum
iyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctır
Şöyle diyim kıskançlığı yoktur hani arkadaş grubumuzla etkinlikler yapmayı severiz. Denize falan gitmiştik, kar gezintileri falan hatta motor gezisi planlarımız var düğünden sonra şehir şehir gezip farklı yerler görmek böyle biridir öyle baskıcı dediğim dedik birisi değildir. Bazı ısrarları oluyor bende ısrar edip en son benim dediğimle sonuçlanıyor evlenince değişir mi bu bdv de okuduklarım biraz korkutmuyor değil amaAileler bir sekilde ikna olur da. Siz mevlutlu dugun isteyen esinizle nasil yasayacaksiniz eger o fikirde degilseniz? Mevlutlu dugun yaparsin biter dert etmezsiniz belki ama sonra adamin dunya gorusu farkli olmayacak mi? Kiskanctir da o simdi,erkekli kadinli mekanlara gidiyor mu nisanliniz?
Aferin kiz limoncuiyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctır
Ay bilemedimŞöyle diyim kıskançlığı yoktur hani arkadaş grubumuzla etkinlikler yapmayı severiz. Denize falan gitmiştik, kar gezintileri falan hatta motor gezisi planlarımız var düğünden sonra şehir şehir gezip farklı yerler görmek böyle biridir öyle baskıcı dediğim dedik birisi değildir. Bazı ısrarları oluyor bende ısrar edip en son benim dediğimle sonuçlanıyor evlenince değişir mi bu bdv de okuduklarım biraz korkutmuyor değil ama
Bikini giymem hani açık biriyim ama hani sadece başım kısa askılı dekolteli şeyleri oldum olası sevmem. Nişanlığımı aldığımda straptezdi kendim kol diktirdim dekoltesini kapattım.açık alkol sigara ikimizde de yoktur mayo giymiştim o zaman da altıma kısa şort giymiştim hani öyle biriyim hani ben ailemi ikna edemedim acaba onu ikna etsem mi diye söylemiştim.Ay bilemedim
Mayo giymenize falan karismiyor mu? Acik giyinebiliyor musunuz? Mevlutlu dugun hangi mantikla istiyor adam cozemedim de. Bence asla kabul etmeyin size gore bir sey degilse. Ama seviyorsaniz mevlutlu duali ortamlari itiraz etmeyin elbette. Sonucta bu bir yasam tarzidir. Burda mevlutlu dugun yapayim,haftaya tatile gider bikinimi giyerim,alkol alirim,diskoya bara takilirim diyen birini hic gormedim de. Yadirgamam ondan
Anliyorum. Tercih meselesi. Ama ailenizden gormediginiz anlayisi nisanlinizdan beklemeniz de yanlis. Sonucta o adamin da dugunu ve onun da bir hayali var.Bikini giymem hani açık biriyim ama hani sadece başım kısa askılı dekolteli şeyleri oldum olası sevmem. Nişanlığımı aldığımda straptezdi kendim kol diktirdim dekoltesini kapattım.açık alkol sigara ikimizde de yoktur mayo giymiştim o zaman da altıma kısa şort giymiştim hani öyle biriyim hani ben ailemi ikna edemedim acaba onu ikna etsem mi diye söylemiştim.
evet haklısınız ben bunları bir düşüneyim onada haksızlık etmek istemiyorum. teşekkür ederimAnliyorum. Tercih meselesi. Ama ailenizden gormediginiz anlayisi nisanlinizdan beklemeniz de yanlis. Sonucta o adamin da dugunu ve onun da bir hayali var.
mutluluklar diliyorum
eskiden yok muydu böyle şeyler şaşırdım şimdiEskiden mevlütlü düğün mü vardı ki... yeni çıktı böyle acayip adetler...
25 yaşındayım annem biraz nasıl desem baskıcıdır bu konuda birde kırmak istemiyorum onu o yüzden öyle söyledimsadece nikah olsun diyenlere ailem ailem demissiniz surekli, merak ettim yasiniz kac?
oranın kapalı çok amaçlı bir salon hani oraya da para verecekte yani bende erkeklerin böyle düğün hayalleri olmaz zannederdim hep bana da tuhaf geldi. Tamam çalgı olayını sevmiyor. Diğer kardeşleri çalgıyı seviyor bir bu böyle diğer kaynımın düğünü çalgılı olmuştu mesalaİnsanın niye böyle bi hayali olur ki ? Hani çok dindar biri olur. Görüsleri çalgı cengiye ters düşer anlarım. Ama hayalim bu olayı filan hikaye..Stad gibi bi yerde yapacak yazmışsınız. Salon filanda tutmuyor yani. Masraftan kaçıyor olmasın ? Oğlumuz olursa sünnetini mevlüt gibi yaparız falan diyin bari.
kina gecesi senn gecen istedigin gibi yaoabilyrsin benceArkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?
Tabi yoktu, sor bakalım aile büyüklerine mevlütlü düğün yapan var mı?eskiden yok muydu böyle şeyler şaşırdım şimdi
Ailesi pek karışmıyor diğer oğulları çalgılı yaptı karışan olmadı. Benimki biraz cins işteKusura bakmasın da nişanlının değil ailesinin hayali gibi geldi bana.. Bir erkek neden mevlütlü düğün hayalim desin?
kendi de oynamayı pek sevmez de bilmez de benim gibi bundan sanırımkina gecesi senn gecen istedigin gibi yaoabilyrsin benceesin calgiyi gunah oynama olmasin diye iatiyorsa kina gecesine hic erkek almassiniz
ben boyle dusundum :)
Bu kadar diretmesi çok saçma. Siz bi kararli olun. Anneniz babanız sizin dugununuzde eğlenmek isteyebilir. Bu çok doğal. Saçma ve abartılı davranan nisanliniz bence. Düğünü sevmiyorum demişsiniz ama sonuç olarak o gunu herkesin sikintidan patladigi bi gün olarak hatirlanmasini istemezsiniz heralde. Ben olsam geri adım atmazdim.oranın kapalı çok amaçlı bir salon hani oraya da para verecekte yani bende erkeklerin böyle düğün hayalleri olmaz zannederdim hep bana da tuhaf geldi. Tamam çalgı olayını sevmiyor. Diğer kardeşleri çalgıyı seviyor bir bu böyle diğer kaynımın düğünü çalgılı olmuştu mesala
köy düğünü olmuş annemin o tarzdı sanırımTabi yoktu, sor bakalım aile büyüklerine mevlütlü düğün yapan var mı?