Düğün Meselesi

7 yıllık ilişkimiz de tek anlaşamadığımız nokta bu aslında nişanı kendi ailemin istediği gibi yaptım piste çıkıp oynayan pek fazla olmadı orda sinir olmuştum.
Ben de çok sevmem düğün gibi gürültülü şeyleri ama bahane bu olamaz. Önyargılı olmam istemem ama ileride çok kısıtlanacaksınız gibime geliyor. Umarım yanılırım çünkü çevremde böyle olaylar yaşayanlar oldu. Düğün yerine gayette kısa bir işlem olan nikah iş görür.

sanırım sen aile baskısı ile çalgılı düğün istiyosun, o da kendi aile baskısı ile mevlutlu düğün istiyor.
evet ben ailemden yana biraz baskıcıdırlar onun ailesi bana karışmıyor bana bırakıyorlar da bizimki istiyor niyeyse hep öyle yapmak istermiş benim için pek farketmiyor genel larak düğün sevmiyorum

Arkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?
Senden Bu kadar farkli kafa yapisi olan biriyle evlenmeyerek kisa sureli olmasada uzun sureli tatsizliklarin onune gecebilirsin bence.cunku dugunde baslayan bu calgili mevlutlu farklilik hayatinizin her alaninda karsiniza çıkar muhtemelen

Ben de çok sevmem düğün gibi gürültülü şeyleri ama bahane bu olamaz. Önyargılı olmam istemem ama ileride çok kısıtlanacaksınız gibime geliyor. Umarım yanılırım çünkü çevremde böyle olaylar yaşayanlar oldu. Düğün yerine gayette kısa bir işlem olan nikah iş görür.
aileme kabul ettirsem aslında benim de istediğim bu da işte oraya harcayacağım masrafı başka bir şey yaparım mesala motor alıp türkiye turu yapma gibi bir hayalimiz var ikimizinde

aileme kabul ettirsem aslında benim de istediğim bu da işte oraya harcayacağım masrafı başka bir şey yaparım mesala motor alıp türkiye turu yapma gibi bir hayalimiz var ikimizinde
Böyle ilginç bir hayalinin olması ne güzel. Umarım hayalini gerçekleştirirsin.

evet ben ailemden yana biraz baskıcıdırlar onun ailesi bana karışmıyor bana bırakıyorlar da bizimki istiyor niyeyse hep öyle yapmak istermiş benim için pek farketmiyor genel larak düğün sevmiyorum

nişan sizin istediğiniz gibi olduysa o zaman düğünü de onlara göre yapın madem. ama ben olsam nikahı tercih ederdim.

benim katıldığım düğünde herkes bir oturmuştu mevlütler ilahiler semazen gösterisi pasta kesme işte takı olayı böyleydi. hatta arkadaşı da böyle yapmıştı kız da açıktı uzun şal başına da örtü örtmüşlerdi. Ama o kapalılık mevzusuna biraz bende aklıma takılmıyor değil
Anladım, bahsettiğiniz yeni moda Sümeyye Naz mevlütlerinden...
Gözümde şöyle birşey canlanıyor

Bilmiyorum ya , bana ilginç geliyor.
Ama siz daha önce de gitmişsiniz, belli ki çok kötü geçmemiş. O yüzden ılımlı bakabilirsiniz.
Zaten nişanda oynamayan akrabalarınız düğünde de oynamaz. O yüzden sazlı sözlü düğün diye tutturmaniza da çok gerek yok sanki...

Anladım, bahsettiğiniz yeni moda Sümeyye Naz mevlütlerinden...
Gözümde şöyle birşey canlanıyor

Bilmiyorum ya , bana ilginç geliyor.
Ama siz daha önce de gitmişsiniz, belli ki çok kötü geçmemiş. O yüzden ılımlı bakabilirsiniz.
Zaten nişanda oynamayan akrabalarınız düğünde de oynamaz. O yüzden sazlı sözlü düğün diye tutturmaniza da çok gerek yok sanki...
düşünün bir süre pist boş kaldı. adam çağrıyor kimse çıkmıyor tam rezillikti hala ailem çalgılı istiyor kınayı bana bıraktı evimin önün de yapacağım. Evet hoşuma bile gitti çünkü sürekli oturuyorsun. Ordan sonra da yemeğe gidip resim çektirme falan işleri olur kapanır gider konu zaten.

İlla düğün şart mı? Gider bir nikah tarihi alırsıniz .. Bir gelinlik giyer davetlilerinizi de cağırırsınız. Zaten gerisini nikah salonu hallediyor takı işini falan hem düğün salonunda çok çok az bir parada ödersiniz.

İlla düğün şart mı? Gider bir nikah tarihi alırsıniz .. Bir gelinlik giyer davetlilerinizi de cağırırsınız. Zaten gerisini nikah salonu hallediyor takı işini falan hem düğün salonunda çok çok az bir parada ödersiniz.
Bana bıraksalar öyle yaparım çalgı çengi işleri hiç bana göre değil de ailem istiyor yani onları kırmak istemiyorum

Mevlutlu dugun ile calgili dugun arasinda cok fark var. hem dunya gorusu,hem zihniyet her sey degisir o arada. Hadi dugun bitti bir sekilde yapildi. Bu adamla anlasabileceginizden emin misiniz? Ben sahsen benim gorusume taban tabana zit olan bir insanla anlasamam.

oynamak vs istemiyosanız nikah yapın geçin.

mevlut çok saçma. bi ton insan geliyo oraya ve inanılmaz sıkıcı geçiyo. üstelik kapalı değilsiniz. açık oturamayacaksınız. anlamsız yani

Kesinlikle çok sıkıcı. Ve bazı tanıdıklar bu yüzden katılmıyor bile. Nikah bile daha çok davetli çeker.

İlk evlendiğimde eşimle önce dualı ilahili düğüne gittik. Tabi ben bilmiyorum açık biriyim makyajımı falan yaptım giyindim. Baktım ilahi okunuyor. Oturduk biraz ama tenha bir ortam düğünde herkes kös kös oturup bitsin diye bekliyor. :olamaz:
Oradan çıkıp başka nikaha geçtik. Nikahın davetlisi daha çoktu :KK48:

Mevlutlu dugun ile calgili dugun arasinda cok fark var. hem dunya gorusu,hem zihniyet her sey degisir o arada. Hadi dugun bitti bir sekilde yapildi. Bu adamla anlasabileceginizden emin misiniz? Ben sahsen benim gorusume taban tabana zit olan bir insanla anlasamam.
Çalgılı düğünü ailem istiyor diye istiyorum yoksa bana bıraksalar hiç farketmezde ailemi ikna edemeyince nişanlımı ikna etmeye çalışıyorum

Arkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?

Hem mevlut yapsin hem dugun ozaman maden hayaliymis.bahane bunlar adim gibi eminim sirf dugun masraflari olmssn die oyle dio

Kesinlikle çok sıkıcı. Ve bazı tanıdıklar bu yüzden katılmıyor bile. Nikah bile daha çok davetli çeker.

İlk evlendiğimde eşimle önce dualı ilahili düğüne gittik. Tabi ben bilmiyorum açık biriyim makyajımı falan yaptım giyindim. Baktım ilahi okunuyor. Oturduk biraz ama tenha bir ortam düğünde herkes kös kös oturup bitsin diye bekliyor. :olamaz:
Oradan çıkıp başka nikaha geçtik. Nikahın davetlisi daha çoktu :KK48:
Bana bıraksalar nikah en temizi sevmiyorum oynamayı nişan videosuna bakıyorum çok komik duruma düşmüşüm tam rezillik yani.

X