- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
-
- Konu Sahibi Browni_intense
Bunu düşünebilirim bu fikri sevdim. Mekanı kendi yaşadığı yerde spor salonundan bozma bir yer var orda olsun dyor.Ayni sorunu en yakin arkadaşım yaşadı. Kına çok müzikli davullu zurnalı oldu. Orda gelinliginide giydi falan. Düğün yemekli dualı oldu. İkiside çok guzeldi.
Uzlaşma yoluna gidebilirsiniz.
nikah düğünden önce olur da bir şekilde çözüm bulup kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.mevlüt olursa o işin adı düğün olmaz zaten. orta yolu bulun kınada çalgı çengi yapın herkesi çağırın yine nikahın akabinde de mevlüt okutun. hem daha az masraflı olur..
Valla bende öyle istiyorum çünkü tatsızlık yaşamak istemiyorum2 türlüsünüde yapın o zaman. Herkesin gönlü olsun
iyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctırArkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?
Daha güzel yer bulması için ikna edebilirsiniz. Anlasacagı yemek şirketi vs de iyi olsun en güzel şekilde geçsin.Bunu düşünebilirim bu fikri sevdim. Mekanı kendi yaşadığı yerde spor salonundan bozma bir yer var orda olsun dyor.
nikah düğünden önce olur da bir şekilde çözüm bulup kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.
Valla bende öyle istiyorum çünkü tatsızlık yaşamak istemiyorum
Aslında sesten düğünden fazla hoşlanan biri değilim ama bu biraz etraf baskısı ailenin tek kızıyım onla alakalı bir durum yaşıyorumiyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctır
Bir de işin bu boyutu var konu sahibi iyi düşündün mü ?sorun dugun degil ki siz bu kadar farklilikla bir omur beraber yasayabilecek misiniz?
Evet umarım ederim yoksa tartışma çıkacak onu da hiç istemiyorumDaha güzel yer bulması için ikna edebilirsiniz. Anlasacagı yemek şirketi vs de iyi olsun en güzel şekilde geçsin.
Yani orası öyle ama diretiyor birazİyi de onun adı düğün olmaz ki sadece mevlüttür..
Bir düğüne gitmiştim sema gösterisi yapacak sözde semazenler falan gelmişti sadece ilahili. Ki sema gösterisini yerinde tasavvuf eşliğinde izlemek güzeldir..
Eğer ılımlı bakıyorsanız kınayı kendi istediğiniz gibi yapın.. Bence çok abes ama..
tamam da kafa yapın olarak camide yada mevlütlü dügün isteyen birinin az cok nasıl biri oldugu bellidir yani kendiside ailesine anlasabilicekmisin yarın tatile gidersin mayo gitme der icki icme der dügüne gitmke istersin oynama der acık giyindin der bilmiyorum o kadafa biri normal statude birine cok ters isin zor yani ailende haklıAslında sesten düğünden fazla hoşlanan biri değilim ama bu biraz etraf baskısı ailenin tek kızıyım onla alakalı bir durum yaşıyorum
Sözüm ona kapalı değilmiş de hayaliymiş adamın.sorun dugun degil ki siz bu kadar farklilikla bir omur beraber yasayabilecek misiniz?
Bizim anlaşamadığım konu o kadar çok değil aslında genel olarak anlaşıyoruz da bazı şeyleri biraz inat gerçi bende inatımdır biraz ya bakalımsorun dugun degil ki siz bu kadar farklilikla bir omur beraber yasayabilecek misiniz?