- 7 Temmuz 2019
- 1.223
- 4.785
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
neden gitmediniz bende merak ettimAy biz de balayına gidemedik ve sebebini bir anlatsam konu olur. Konu sahibine ayıp olur :)
Düğünü eşimin ailesi karşıladı eşyaları taksitli aldık ay ay ödedik . Kendimiz aldığımız için de istediğimizi alabildik. Başkası ödeyecek olsa çok rahat secemeyebilirdim.Merhaba Hanımlar, İyi Akşamlar.
Kafamızda bu konularla ilgili bazı sorular dolanırken, sitedeki hanımların tecrübelerini de merak ettim.
Evlenirken, düğün yaparken, bir yuva kurarken masrafları nasıl hallettiniz? Erkek tarafı kız tarafı diye mi bölüştürdünüz, yoksa eşinizle masrafları beraber mi karşıladınız? Aileler ne kadarına yardımcı oldu, kredi çekmek zorunda kaldınız mı? Sizce bir ev kurarken masrafları kim karşılamalı, bazı şeyler aileden beklenmeli mi? Mobilyalar, gelinlik damatlık, takılar, fotoğraf çekimi, balayı derken ortaya inanılmaz fiyatlar çıkabiliyor.
Evlenecek arkadaşlarımız içinde fikir olur hem, evlenen veya evlenecek olan herkesin fikirlerini bekliyorum.
Ben cevabınızı alakasız buldum. Siz nasıl yaptınız anlatın, evleneceklerde aynısını yapsın demedim ki. Ailesi destek olmayanlar burda ki kişilerin kendilerinin yaptıklarını görürler, içleri rahatlar feyz alırlar, ne nasıl alındı fikir olur diye böyle bir konuyu açtım.Neden begenmedim koydun merak ettim
Yok size demedim bensimdi farkettim çok ozur dilerim farkında olmadan yapmışım ben onu yeni farkettim begende emojiyi epeydir girmiyordum siteye bakarken koymuşum düzeltemedimds
Bende moraliniz bozulmasın diye soylemek istemedim aslında. Sizi düşündüğüm için çünkü burada yazsak ve umutlasaniz aileler istemeyebilir.Çünkü cevabınızı alakasız buldum. Siz nasıl yaptınız anlatın, evleneceklerde aynısını yapsın denedim ki. Ailesi destek olmayanlar burda ki kişilerin kendilerinin yaptıklarını görürler, içleri rahatlar moralla bozulmaz, ne nasıl alındı fikir olur diye böyle bir konuyu açtım.
Bende moraliniz bozulmasın diye soylemek istemedim aslında. Sizi düşündüğüm için çünkü burada yazsak ve umutlasaniz aileler istemeyebilir.
Soyleyim o zaman. Sıfır düğün borcu ile evlendik Allah'a şükür. İki düğünüm de oldu her şeyi aileler yaptı.
Güzel dusunmussunuz. Açıkcası bende herseyi kendim yapmak istiyorum.Ben cevabınızı alakasız buldum. Siz nasıl yaptınız anlatın, evleneceklerde aynısını yapsın demedim ki. Ailesi destek olmayanlar burda ki kişilerin kendilerinin yaptıklarını görürler, içleri rahatlar feyz alırlar, ne nasıl alındı fikir olur diye böyle bir konuyu açtım.
Amin inşallah sizede yardım ederler. Şimdi aklıma geldi ufak 1 2 şeyi biz aldık eşimle.Süper, allah daha çok versin.
Güzel dusunmussunuz. Açıkcası bende herseyi kendim yapmak istiyorum.