- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- Konu Sahibi esmermavigoz
Eh konu sahibinden izin çıktı günah benden gitti. Biz neden balayına gidemedik: Önceki yorumumda anlatığım gibi. Eşim de ben de düğün istemedik. Ama nikah kıyılırken ailemiz olsun istedik. Benim annem babam zaten hayatta değillerdi. Eşimin ailesinin bulunduğu şehirde olsun dedik kimseleri de çağırmadık. Eşimin anne, babası, büyük teyzesi ve halası vardı eşi ve oğlu ile birlikte, görümcem, eşi ve kızı vardı. benim bir arkadaşım ve eşimin bir arkadaşı vardı o kadar. Neyse biz nikahı planlarken balayı teklifi eşimden geldi. Ben de oldum olası düğün sevmem, istemem de ama balayı olayına da hep heveslenmişimdir. Olsun dedim ve çok sevindim. Nikahtan iki gün sonra Kıbrısa gitmeyi planladık.istediğinizi anlatabilirsiniz hiç sorun değil sohbet amaçlı konuyu açtım zaten :)
Benim eşimin arkadaşı bizden 10-15 yaş büyük bir bayan, iyi insandır ama biraz maniktir. Sürekli selfi çeker, saçma müzikler açar telefonundan vs azcık gıcık olurum. Bir gün biz bununla sohbet ederken eşim "biz balayına kıbrısa gideceğiz" dedi. Bu da hemen atlamaz mı "ay ne güzel ben de geleyim" diye. Eşim de olur dedi. Şaka gibi. Bunlar başladılar şuraya gideriz, şunu yaparız bunu yaparız.... İnanamıyorum. Ben öyle oturuyorum orada bunlar plan yapıyor. Neyse bir kaç gün sonra eşime dedim "o kadın gelecek mi gerçekten bizim balayımıza?" eşim de "e gelsin canım ne olacak" demez mı? Nasıl yan? Ben onu istemiyorum, balayı bu başbaşa olmamız gerek. "e yine başbaşa olacağız o ayrı odada kalacak" yapma yahu sahi mi? ortamıza alsaydık...
Ben kolay kolay cingar çıkaran bir tip değilimdir ama o gün ilk en büyük kavgamızı ettik. En çok da eşimin benimle balayı ile ilgili aynı duyguları hissetmemesine bozuldum. Az daha nikahı iptal ediyordum ama kp'im kanser tedavisi görüyordu çok üzülürlerdi ama ciddi olarak eşimle evlenme kararımı yeniden gözden geçirdim. Sonra da ben balayını iptal ettim.
Ha sonra aynı kadın yüzünden bizim nikah gecemiz de ufak çapta berbat oldu ama o da ayrı bir hikaye...