- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
onu eşiniz söyleyecek annesine. Düğün istemiyoruz diyecek, hatta mümkünse kendisi istemiyorum desin.Şunu demek istedim annesi ger şeyin en iyisini em güzelini layık görüyor basit bi nikah istemez
başlıkta ne yazıyordu ki merak ettim.. kaçırmışım ben :)başlıkla yazdıklarınızın alakası nedir
güncelleme : yazmışlar tmm
eski bir konunun üzerine yazılmış eski eşi öyle bir şey demiş sanırım ondan bahsediyordu aslındabaşlıkta ne yazıyordu ki merak ettim.. kaçırmışım ben :)
Anladım teşekkürler :)eski bir konunun üzerine yazılmış eski eşi öyle bir şey demiş sanırım ondan bahsediyordu aslında
Neden öyle bi konu açayım? Konumla ne ilgili varyarin birgun kaynanam evliligime cok karisiyor herseyin icinde rahat birakmiyor diye konu acarsin
Sizin yorgunluğunuz, bıkmışlığınız ta buralara kadar geldi. Haklısınız istememekte, yıpratmış bunlar sizi. Ama nişanlınızın yerine de kendinizi koyun. Hayatında ilk kez evlenecek, sizi de çok seviyorsa belki seven sevdiği için misali katlanılamaz mı? Belki orta bir yol bulursunuz, çok uzun süreli olmamak şartıyla falan, aşırı şatafatlı da olmaz. Ha ama müstakbel eşiniz de sizin gibi düşünüyorsa ve onun da sade nikahtan daha fazlasını istemediğine eminseniz kimsenin karışmaya hakkı yok. Eğer istiyorken vazgeçmek zorunda kalırsa içinde kalacağı için sonradan da sorun olabilme ihtimali olabilir
Annesinin oğluna sevgisi ile ne alaka bu yazdıklarınız? 8 saat uzaktaymış ailesi ee ? Bir zahmet gidiverin zahmet olmazsa. Siz sadece ikiniz bir hayat kurmak geri kalan herkesi e karte etmek istiyorsunuz gibi geldi
Dugun istemiyorsaniz nikah yapım, ardından aile arası ufak koktely tarzı bir davet verin.Tek gelinlik modeli de prenses model değil, sade gupurlu balık model,kabarık olmayan çok sık gelinlikler var.Sade bir de vualet takarsiniznolur biter.neyi tam olarak kafaya taktınız anlamadım.Cocukta ailenin tek oğluymuş, annesinin böyle bir hayali olabilir.. düğün isteyebilir ...bu bile bastan sorun olacaksa hiç bu topa girmeyin 2.ci evliliğiniz olacak cunku
Ailesi sizin boşanmış olmanıza nasıl baktı bir evin bir oğluymuş bana çok takıntılı insanlar değişmiş gibi geldi bence hoş karşılarlarBuraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım.
Kız takılarımı taktı bornoz takımıma kadar kullanmış. Kişisel eşyalarımı bijuteri küpe kolyemi bile takmış.
Çekişmelinin sonunda o eşyaları da onlara bıraktım soyadımı aldım sadece.
Tam 4 yıl geçmiş. Çok şükür gönlüme göre biri çıktı karşıma duygusal zekası olan.. çokta seviyorum onunla bir yuvam olsa benden mutlusu huzurlusu olmaz ama..
Ne nişan ne düğün ne saçma sapan isteme gibi şeyler istemiyorum. Erkek arkadaşımın ilk evliliği o da düğüne sıcak bakmıyor ailem de kararıma saygı duyar diyorda iş ciddiye binince nelerin nelerin değiştiğini kimlerin nasıl insanlara dönüştüğünü çok iyi yaşadım.
Bir evin bir oğlu ilk evliliği olacak , flört döneminde annesini iki saat aramayınca “ güzel oğlum canım neden aramadın merak ettim” diye yazan bi kadın gerçekten anormal derecede değerli.
Annesi tüm birikimini hemencecik gönderdi arabası için.
E ben bunlara nasıl diyeceğim ben düğün düğün salonu istemiyorum. Hele ki sizin şehirde (8 saat uzak) düğün hiç istemiyorum. İkimizde buradayız bi nikah yeter diye. Ay yazarken yoruldum. Neden bizde hiçbir şey sade değil.
Prenses model gelinlik giymeden nişanda kafama kuş kondurmadan dümdüz şeyler istiyorum. Hiç mümkün değil gibi görünüyor.şimdiye evlenecektik hatta ben erteledim o angaryadan kaçabilirim sandım napcam bilmiyorum
Anlamadım mesajınızı nasıl baktı derken ?Ailesi sizin boşanmış olmanıza nasıl baktı bir evin bir oğluymuş bana çok takıntılı insanlar değişmiş gibi geldi bence hoş karşılarlar
Sizin istememe hakkınız kadar adamın ailesinin de isteme hakkı var. Hemen bir mağdur edebiyatı… gariban erkek aileleri hiçbişey istemesin ama herşeyi versinneyse ben kaynananız olsam sizi ayırırdım bencilliğinizden dolayı
Ayyy aman beddua da gelirmişşşşş bende ederdim ama siz zaten yaşayıp göreceksiniz gerek yokUmarım sizin çocuğunuza da sizin düşüncenizde bi kayınvalide denk gelir. Ayırmaya kalkar
Keşke pandemiden faydalansaydınız diye düşündüm ne güzel düğünler oldu siz de katılmışsınızdır. Kimse kimseye sarılmıyor, öpmüyor ,yakın durmuyor... Hiçbir temas yok. Tertemiz Dümdüz nikah...Buraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım.
Kız takılarımı taktı bornoz takımıma kadar kullanmış. Kişisel eşyalarımı bijuteri küpe kolyemi bile takmış.
Çekişmelinin sonunda o eşyaları da onlara bıraktım soyadımı aldım sadece.
Tam 4 yıl geçmiş. Çok şükür gönlüme göre biri çıktı karşıma duygusal zekası olan.. çokta seviyorum onunla bir yuvam olsa benden mutlusu huzurlusu olmaz ama..
Ne nişan ne düğün ne saçma sapan isteme gibi şeyler istemiyorum. Erkek arkadaşımın ilk evliliği o da düğüne sıcak bakmıyor ailem de kararıma saygı duyar diyorda iş ciddiye binince nelerin nelerin değiştiğini kimlerin nasıl insanlara dönüştüğünü çok iyi yaşadım.
Bir evin bir oğlu ilk evliliği olacak , flört döneminde annesini iki saat aramayınca “ güzel oğlum canım neden aramadın merak ettim” diye yazan bi kadın gerçekten anormal derecede değerli.
Annesi tüm birikimini hemencecik gönderdi arabası için.
E ben bunlara nasıl diyeceğim ben düğün düğün salonu istemiyorum. Hele ki sizin şehirde (8 saat uzak) düğün hiç istemiyorum. İkimizde buradayız bi nikah yeter diye. Ay yazarken yoruldum. Neden bizde hiçbir şey sade değil.
Prenses model gelinlik giymeden nişanda kafama kuş kondurmadan dümdüz şeyler istiyorum. Hiç mümkün değil gibi görünüyor.şimdiye evlenecektik hatta ben erteledim o angaryadan kaçabilirim sandım napcam bilmiyorum
Yani nasıl karşıladı sorun etti mi önemsemedi mi sonuçta oğlu ilk kez evleniyormuş. Önemsemediyse bence düğün istememenize de karışmaz anlayışı biri gibiAnlamadım mesajınızı nasıl baktı derken ?
Yani nasıl karşıladı sorun etti mi önemsemedi mi sonuçta oğlu ilk kez evleniyormuş. Önemsemediyse bence düğün istememenize de karışmaz anlayışı biri gibi
Keşke pandemiden faydalansaydınız diye düşündüm ne güzel düğünler oldu siz de katılmışsınızdır. Kimse kimseye sarılmıyor, öpmüyor ,yakın durmuyor... Hiçbir temas yok. Tertemiz Dümdüz nikah...
Yasaklar olunca mecburen kimse bir şey diyemedi.
Şu an yasaklar kalktığı için zor gibi görünüyor istediğiniz.
Yine de erkek arkadaşınızla konuşabilirsiniz belki sizinle aynı fikirde olabilir.