Düğün istemiyorum.

Sizin yorgunluğunuz, bıkmışlığınız ta buralara kadar geldi. Haklısınız istememekte, yıpratmış bunlar sizi. Ama nişanlınızın yerine de kendinizi koyun. Hayatında ilk kez evlenecek, sizi de çok seviyorsa belki seven sevdiği için misali katlanılamaz mı? Belki orta bir yol bulursunuz, çok uzun süreli olmamak şartıyla falan, aşırı şatafatlı da olmaz. Ha ama müstakbel eşiniz de sizin gibi düşünüyorsa ve onun da sade nikahtan daha fazlasını istemediğine eminseniz kimsenin karışmaya hakkı yok. Eğer istiyorken vazgeçmek zorunda kalırsa içinde kalacağı için sonradan da sorun olabilme ihtimali olabilir

O da düğün oynama merasim gibi şeylerden benden daha çok nefret ediyor kasılıyor öyle zamanlarda kalabalıkta.
Gözümün önüne getirebiliyorum hiç eğlenmeyen stres olmuş biri geliyor düşününce. Ama sonuçta anne kıyamayabilir kimseyi de rencide etmek istemiyorum

Annesinin oğluna sevgisi ile ne alaka bu yazdıklarınız? 8 saat uzaktaymış ailesi ee ? Bir zahmet gidiverin zahmet olmazsa. Siz sadece ikiniz bir hayat kurmak geri kalan herkesi e karte etmek istiyorsunuz gibi geldi

Ne alakası var 8 saat uzaklığa düğün için gitmek istemiyorum. Annesinin sevgisini konu anlaşılsın diye yazdım kimi anneler tercihi oğullarına bırakır kimisi daha önemser

O yüzden süreci uzatıyorum. Erkek arkadaşımda istemiyor düğün düğün salonu gibi mersimleri ama henüz ailelere söylemedik

Ailesi destek olacaksa yapın bence karşı taraf ilk kez evleniyormuş
Sade bir şey yaparsınız
Nikah kokteyl ya da yemek gibi
O anne babanın da çocuğunun mürüvvetini görmeye hakkı yok mu ?

Ailesi sizin boşanmış olmanıza nasıl baktı bir evin bir oğluymuş bana çok takıntılı insanlar değişmiş gibi geldi bence hoş karşılarlar

Sizin istememe hakkınız kadar adamın ailesinin de isteme hakkı var. Hemen bir mağdur edebiyatı… gariban erkek aileleri hiçbişey istemesin ama herşeyi versin neyse ben kaynananız olsam sizi ayırırdım bencilliğinizden dolayı

Umarım sizin çocuğunuza da sizin düşüncenizde bi kayınvalide denk gelir. Ayırmaya kalkar

Keşke pandemiden faydalansaydınız diye düşündüm ne güzel düğünler oldu siz de katılmışsınızdır. Kimse kimseye sarılmıyor, öpmüyor ,yakın durmuyor... Hiçbir temas yok. Tertemiz Dümdüz nikah...
Yasaklar olunca mecburen kimse bir şey diyemedi.
Şu an yasaklar kalktığı için zor gibi görünüyor istediğiniz.
Yine de erkek arkadaşınızla konuşabilirsiniz belki sizinle aynı fikirde olabilir.

Büyük ihtimalle pandemide olduğu gibi kısa bi tören yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…