Düğün istemiyorum.

Düğün nişan kuma istememek gereksiz mi sizce

Elbet bu gereksiz degil ama karsi taraf evin tek ogluymus. Hep ben demek yerine biraz anlayisli olmak lazim. Biz esimle ayni kafadayiz dugun istemiyorduk ama rahmetli annecigim istedi diye yapmistim. Simdi iyi ki yapmisim annemi mutlu etmisim diyorum.

Benim kimsem yok ki çağıracak kimsem de yok açıkçası

Esin ailesi istiyorsa yapin ne olcak tek ogul ilk kez evleniyor dugunlerini gormek haklari siz istemiyor olabilirsijiz ama bu size dayatılan uzun sure sizi etkileyecek birsey degil çözümsüz bisey degil yani sizin abarttiginiz gibi. Yapilir olur biter ailenin gonlu olur bence sorun cikarmayin

Kuma değil kına
olsun eski eşin az kalsın kuma getiriyormuş onu da aradan çıkartmış oldun

düğün yapmadım zaten kınam oldu olmadı gibi evde eğlence gibi oldu covid vardı mutlu muyum evett bir sürü para verip hem milleti eğlendirmedim hem de ağzınla kuşta tutsan hepp bir eksik buluyorlar dedikodu desen aman amann kavga desen çıkmadan olmuyor tamamen gereksiz bir organizasyon Eşimin ailesi köyde yapalım dedi onu da kabul etmedim tanıdık tanımadık herkes geliyor düğün var diye kararının arkasındayım

Evet o kadını da kırmak istemem hiç.

Bizim esimle ikimizin de ilk evliligi. Buna ragmen biz dugun istemiyorduk cunku ikimizde sevmiyoruz. Sevmemenizi anlayabiliyorum ama ben demeyi birakip biraz anlayisli olmak lazim. Evlilik hep ben demekle yurumez. Kadinin oglunu sevmesine kadar takilmissiniz. Oglunu sevmesin mi?

Konuna cevap veremeyeceğim, cevap vermek de istemiyorum sadece bu kadar güçlü olduğun için, hayatına bu kadar güzellikleri aldığın için çok duygulandım. Herşeyin gönlünce, güzellikle, su gibi akarsak gerçekleşmesini dilerim İyi düşün iyi olsun, güzellikleri hak ediyorsun

Benim kimsem yok ki çağıracak kimsem de yok açıkçası
Benim de yok, annem babam öldü, akrabam yok, ablam şehir dışındaydı o zaman gelemedi, iki küçük kardeşim, iş arkadaşlarım ve dostlarım katıldı, eşimin akraba ve arkadaş çevresi hayli geniş onlarda katılınca 450 kişilik bir organizasyon oldu. İş arkadaşlarım evimde kına bile yaptılar ömrümde o kadar eğlenmedim

Bir önceki konuyu yazmadan düğün istemiyorum desem aynı anlama gelmeyecekti. Gram hevesim yok me gelinlik ne düğün sadece yuva kurmaya hevesim var.

Ayyyy duygulandım çok teşekkür ederim. Benim için dilediğiniz ne varsa kar kat sizin olsun

Tek oğul ve ilk evliliği ise istemeleri normal geliyor bana. Aslında ilk yada ikinci evlilik bence bir farkı yok ya yapmak isteyen yine düğün yapar. Karşı tarafı da düşünün bence. Aileler de kırılmasın. Şu da var düğün istiyoruz deyip maddi kısmı size bırakıyorlarsa yapmayın elbette ama yükleneceklerse aman bırakın yapsınlar.

Bunlara değil eş adayınıza söyleyeceksiniz. O da ailesine uygun bir dille anlatacak.. Umarım mutlu olursunuz bu kez

Başlık ne alâka?

Maddi kısmı hiç bilmiyorum daha söyleyemedim bile

Düğün zaten gelin damat için yapılmaz gelin damadın ailesi için yapılır. Gelen davetlilerin kaçı gelin damat için geliyor ki? Genelde akrabalar gelin damadın ailesi takı takmış diye iadei ziyaret amaçlı gelirler düğünlere. Benim düğünümde tanımadığım bir sürü insan vardı, hepsi ailem için gelmişti. Ailelerin de hevesleri olabiliyor çocuklarının düğünleri için. Size de hak veriyorum onlara da. Erkek arkadaşınız illa düğün istemiyorsa o halledecek bu meseleyi ama bu konuda illa düğün istemeyen siz gibi geldiniz bana. Gerçi düğün dünya para olmuş, belki ailesi bu sebepten istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…