- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
O zaman kendi isteklerinin arkasında durabilen, istemediği şeyleri başkaları için yapmak zorunda kalmayacak karakterde birini eş olarak seçin.. Sanki daha önce bu tarz bir karakterden çok çekmiştiniz ama ders olmamış gibi?Söyledim o da istemiyor ama bence çok arada kalacak gibi görünüyor. Ailesi istiyor çünkü
O zaman kendi isteklerinin arkasında durabilen, istemediği şeyleri başkaları için yapmak zorunda kalmayacak karakterde birini eş olarak seçin.. Sanki daha önce bu tarz bir karakterden çok çekmiştiniz ama ders olmamış gibi?
Yeni bi evlilik yapıyorsunuz, açtığınız konunun başlığı ve girisi eski evlilik, eski eş ve sevgilisi…
Siz şu an evlenmek istediğiniz kişi ile evliliğine kendinizi hazır hissediyormusunuz?
Bence bu evliliği yapmayın zira annesi de sizi pek bir düşündürtüyor.
Düğün nişan bilemem ama kuma istememekte çok haklısınız.Düğün nişan kuma istememek gereksiz mi sizce
ben de illa dugun olsun modunda bir insan degilim. ama karsi tarafin ilk evliligi ise biraz daha esnek olma taraftariyim. belki sizin uzulmemeniz icin oyle diyor. annesi istiyorsa bence onu da hesaba katin. benim cocugum oyle sade bir nikah yapsa cok uzulurdum herhalde. ayrica prenses model gelinlik giymenize gerek yok, simdi cok sade, kabarik olmayan, beyaz duz gelinlikler var. dugun yerine de nikah sonrasi kokteyl yapabilirsiniz. bence esinizin elinden bunu almayin.Buraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım.
Kız takılarımı taktı bornoz takımıma kadar kullanmış. Kişisel eşyalarımı bijuteri küpe kolyemi bile takmış.
Çekişmelinin sonunda o eşyaları da onlara bıraktım soyadımı aldım sadece.
Tam 4 yıl geçmiş. Çok şükür gönlüme göre biri çıktı karşıma duygusal zekası olan.. çokta seviyorum onunla bir yuvam olsa benden mutlusu huzurlusu olmaz ama..
Ne nişan ne düğün ne saçma sapan isteme gibi şeyler istemiyorum. Erkek arkadaşımın ilk evliliği o da düğüne sıcak bakmıyor ailem de kararıma saygı duyar diyorda iş ciddiye binince nelerin nelerin değiştiğini kimlerin nasıl insanlara dönüştüğünü çok iyi yaşadım.
Bir evin bir oğlu ilk evliliği olacak , flört döneminde annesini iki saat aramayınca “ güzel oğlum canım neden aramadın merak ettim” diye yazan bi kadın gerçekten anormal derecede değerli.
Annesi tüm birikimini hemencecik gönderdi arabası için.
E ben bunlara nasıl diyeceğim ben düğün düğün salonu istemiyorum. Hele ki sizin şehirde (8 saat uzak) düğün hiç istemiyorum. İkimizde buradayız bi nikah yeter diye. Ay yazarken yoruldum. Neden bizde hiçbir şey sade değil.
Prenses model gelinlik giymeden nişanda kafama kuş kondurmadan dümdüz şeyler istiyorum. Hiç mümkün değil gibi görünüyor.şimdiye evlenecektik hatta ben erteledim o angaryadan kaçabilirim sandım napcam bilmiyorum
Cok sade bir törenle evlenseniz olmaz mi, iki ailenin olduğu sade bir nikah töreni, yine gelinlik giyersiniz fotoğraf cekersiniz ve güzel bir restaurantda yemek ile kapanışı yapsaniz , bence böyle gayet güzel olabilirBuraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım.
Kız takılarımı taktı bornoz takımıma kadar kullanmış. Kişisel eşyalarımı bijuteri küpe kolyemi bile takmış.
Tam 4 yıl geçmiş. Çok şükür gönlüme göre biri çıktı karşıma duygusal zekası olan.. çokta seviyorum onunla bir yuvam olsa benden mutlusu huzurlusu olmaz ama..
Ne nişan ne düğün ne saçma sapan isteme gibi şeyler istemiyorum. Erkek arkadaşımın ilk evliliği o da düğüne sıcak bakmıyor ailem de kararıma saygı duyar diyorda iş ciddiye binince nelerin nelerin değiştiğini kimlerin nasıl insanlara dönüştüğünü çok iyi yaşadım.
Bir evin bir oğlu ilk evliliği olacak , flört döneminde annesini iki saat aramayınca “ güzel oğlum canım neden aramadın merak ettim” diye yazan bi kadın gerçekten anormal derecede değerli.
E ben bunlara nasıl diyeceğim ben düğün düğün salonu istemiyorum. Hele ki sizin şehirde (8 saat uzak) düğün hiç istemiyorum. İkimizde buradayız bi nikah yeter diye. Ay yazarken yoruldum. Neden bizde hiçbir şey sade değil.
Prenses model gelinlik giymeden nişanda kafama kuş kondurmadan dümdüz şeyler istiyorum. Hiç mümkün değil gibi görünüyor.şimdiye evlenecektik hatta ben erteledim o angaryadan kaçabilirim sandım napcam bilmiyorum
Onun ilk evliliği olduğu için saygı duyabilirsiniz bence. O ya da ailesi isteyebilir. Başka konularda evet ama bu konuda o istemese bile siz teşvik etmelisiniz. Ben bunu yaşadım, onlar yaşamadı diye.Buraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım.