Düğün istemiyorum.

Söyledim o da istemiyor ama bence çok arada kalacak gibi görünüyor. Ailesi istiyor çünkü
O zaman kendi isteklerinin arkasında durabilen, istemediği şeyleri başkaları için yapmak zorunda kalmayacak karakterde birini eş olarak seçin.. Sanki daha önce bu tarz bir karakterden çok çekmiştiniz ama ders olmamış gibi?

Yeni bi evlilik yapıyorsunuz, açtığınız konunun başlığı ve girisi eski evlilik, eski eş ve sevgilisi…

Siz şu an evlenmek istediğiniz kişi ile evliliğine kendinizi hazır hissediyormusunuz?

Bence bu evliliği yapmayın zira annesi de sizi pek bir düşündürtüyor.

Mükemmel bi erkek (şuan için) saygılı sevgi dolu duygusal zekaya sahip anlayışlı vs vs

Evet çok düşündürüyor doğru. Nişanlılık döneminde buna dikkat edeceğim zaten

Sizin erkek arkadaşınızın ilk evliliği bence kararı ona bırakın normalde 2 tarafta ikinci evliliği yapsa veya iki tarafta hiç evlenmemiş olsa tamam derdim ama adam hiç evlenmemiş sizin etkinizle öyle istemiyorum diyor olabilir istiyorlarsa yapın derim düğün onlarında tek çocuğuymuş galiba yoksa zaten o hevesini önceden almış bizim ilk olacaktı muhabbeti dönebilir size kinlenebilirler.iki tarafta istemediğinde netse erkek arkadaşınız ailesine söylesin onların tepkisi ne olacak kendisi ailesine göre fikir değiştirecek mi falan bunlar bir belli olsun ona göre hareket edin ama ben sizi pek istekli görmedim bu konunuzdan.iyice düşünüp ciddiye bindirin ilişkiyi derim.eski eşiniz evlenmiş mutlu diye acele etmenize gerek yok elbet sizde mutlu olursunuz.buarad ben ve erkek arkadaşım hem çocuk hem düğün istemiyoruz ailemizde bize bıraktı o açıdan şanslıyız siz daha ailenin görüşünü bilmeden kafanızda kurmayın belki onlarda masraf olsun istemezler bu devirde.

eski eskide kalmis.
eski esinizin yeni sevgilisinin sizin takilarinizi taktiginin detaylarinin bu konuyla alakasini anlamadim.
illa prenses model gelinlik giymenize gerek yok, artik gayet şık düm düz model gelinliklerde var.
dugun yapmak isteyebilir tabiki ogluna sizde dugunde abarti seyler olmamasini istediginizi soylersiniz olur biter.
zaten cok cok iyi durumlari yoksa artik cok zor o eski şatafatlı kafaya kuş kondurmalı dugunler

ben de illa dugun olsun modunda bir insan degilim. ama karsi tarafin ilk evliligi ise biraz daha esnek olma taraftariyim. belki sizin uzulmemeniz icin oyle diyor. annesi istiyorsa bence onu da hesaba katin. benim cocugum oyle sade bir nikah yapsa cok uzulurdum herhalde. ayrica prenses model gelinlik giymenize gerek yok, simdi cok sade, kabarik olmayan, beyaz duz gelinlikler var. dugun yerine de nikah sonrasi kokteyl yapabilirsiniz. bence esinizin elinden bunu almayin.

bu arada evin tek oglu, annesi 2 saat aramayinca panik oluyor... konularina dikkat edin. ayrica maddi yardim yapmasi her zaman iyi oldugunu gostermez. bazi anneler oglu kendi yorungesinde olsun diye de yapiyor, ya da minnet icin.

2 saat konuşmayınca aman oğluşum nerde kaldın diyen bi kaynanayı dert etmek lazım bence düğünden önce. Değerli demişsiniz ama bu değer değil.

Ben düğün yaptım. Yapmasam da olurmuş. Ama aileler istedi. Ben konu mankeniydim hiçbir şey hatırlamıyorum. Eşim de hatırlamıyor.

Her zaman ben istemiyorum diye kestirip atmak olmaz. Düğün sadece ciftler icin degil aileler icin de yapılıyor. Biraz da onlarin isteklerine kulak vermek gerekir. Istekleriyle sizi kötü bir sey yapmaya zorlamadiklarina gore anne baba hatri icin istemeseniz de dugun yapabilirsiniz bence.
Her konuda biraz mantikli ve uzlasmaci olmak kaybettirmez, kazandirir.

Nikah sonrası müzikli bir mekanda 1. derece yakınlarla güzel bir yemek sizin için en güzeli. Aileniz için isteme-söz-nişan 3 ü bir arada bir etkinlik yapılabilir gerekirse dışarda güzel bir mekan ayarlanır sade bir yemek arkasından usuleten isteme ve kahve merasimi ile halledilir. Düğünü alternatife dönüştürmek sizin elinizde bence.

Bence siz istemeseniz de ailelerin isteğine saygı duyarak ufak çok da ihtişam gerekmeyen bir düğün yapılabilir. Bu konuya çok da katı yaklaşmayın derim. Bir aile görüşmesinde bizim fikrimiz bu yönde düğün istemiyoruz gibi belirtirsiniz. Aileler de düşüncesini söyler ve her iki tarafı da memnun edecek bir çözüm bulunabilir bence.

Cok sade bir törenle evlenseniz olmaz mi, iki ailenin olduğu sade bir nikah töreni, yine gelinlik giyersiniz fotoğraf cekersiniz ve güzel bir restaurantda yemek ile kapanışı yapsaniz , bence böyle gayet güzel olabilir

Dugun istemiyorsaniz nikah yapım, ardından aile arası ufak koktely tarzı bir davet verin.Tek gelinlik modeli de prenses model değil, sade gupurlu balık model,kabarık olmayan çok sık gelinlikler var.Sade bir de vualet takarsiniznolur biter.neyi tam olarak kafaya taktınız anlamadım.Cocukta ailenin tek oğluymuş, annesinin böyle bir hayali olabilir.. düğün isteyebilir ...bu bile bastan sorun olacaksa hiç bu topa girmeyin 2.ci evliliğiniz olacak cunku

Aile ille de düğün istiyorsa bir otelde koktely tarzı sade sık bir düğün yapılabilir. Gelinlik diyince aklınıza roman gelinliği geliyor sanırım oysa minimal balık model elegan çok fazla çeşit var,2 tarafinda gonlu olmus olur. Dugune gelene kadar bence başka sıkıntılar var , sizin için tekrar hayal kırıklığı olabilir acele etmeyin bence

Onun ilk evliliği olduğu için saygı duyabilirsiniz bence. O ya da ailesi isteyebilir. Başka konularda evet ama bu konuda o istemese bile siz teşvik etmelisiniz. Ben bunu yaşadım, onlar yaşamadı diye.

Mutluysaniz karşınızdaki insanla ki mutluyum diyorsunuz ailesinin memleketi ayrı galiba orda bir butik cafe yada bir yeni nesil meyhane tutup düğün yapabilirsiniz birinci derece tanıdıklarıyla sizde beyaz bir abiye giyerseniz olur biter

Annesinin oğluna sevgisi ile ne alaka bu yazdıklarınız? 8 saat uzaktaymış ailesi ee ? Bir zahmet gidiverin zahmet olmazsa. Siz sadece ikiniz bir hayat kurmak geri kalan herkesi e karte etmek istiyorsunuz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…