Pestososlumakarnam Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2021 1.530 1.505 30 Haziran 2022 Konu Sahibi Pestososlumakarnam #81 Neyapsamkisimdi .!.: Ayyy aman beddua da gelirmişşşşş bende ederdim ama siz zaten yaşayıp göreceksiniz gerek yok Genişletmek için tıkla... Yoo ne bedduası bana dilediğiniz şeyin aynısı umarım başınıza gelir diyorum.
Neyapsamkisimdi .!.: Ayyy aman beddua da gelirmişşşşş bende ederdim ama siz zaten yaşayıp göreceksiniz gerek yok Genişletmek için tıkla... Yoo ne bedduası bana dilediğiniz şeyin aynısı umarım başınıza gelir diyorum.
D doga2200 Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 3.238 1.703 37 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Pestososlumakarnam #82 Canım bir evin bir oğlu diyorsun, o anne de kimlerin düğünlerine gitmiştir. E şimdi de sıra bende diyor kadın, oğluma ele güne karşı şöyle güzel bir düğün yapayım ister hakkı. Bence takılma yapmak istiyorlarsa yapsınlar
Canım bir evin bir oğlu diyorsun, o anne de kimlerin düğünlerine gitmiştir. E şimdi de sıra bende diyor kadın, oğluma ele güne karşı şöyle güzel bir düğün yapayım ister hakkı. Bence takılma yapmak istiyorlarsa yapsınlar