Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Bir an düğün zamanını hatırladım şahsen ben kına gecesi öncesi ve kına günü 2 kardeşimi ve 1 tane kuzenimi alıp evime getirdim bir güzel kaldık yemek yedik rahatça dinlendik ailemin evi tam bir curcunaydı uyumama imkan yoktu kardeşlerim de dinlenemeyecekti o kalabalıkta herkes sabahlara kadar konuşuyor gülüyor gelini aileyi düşünen yok biz kaçtık çokta iyi yaptık şahsen hiç düşünmedim aman biz eşimle daha tek kalmadan niye götürüyorum gibisinden eşimde düşünmemiştir hiç belli etmedi yani içinden düşündüyse de ya bu gelenler sizin ablanız kardeşiniz falan olsaydı yine katiyen gidin otelde mi kalın diyeceksiniz sonuçta yatağınızda yatmıyorlar ki odanızı kilitlersiniz herkes salonda oturma odasında yerlerde yatar ama uyur bir şekilde düğün evi düğün zamanı felaket yaşadım biliyorum çok uzaktan akrabamız gelmişti yere serilecek yatak bile yoktuBence son günler böyle olaylardan sıkmayın canınızı değmez sonra ne gerek vardı diye söyleyip güleceksiniz

Hayır benimki de eşşek ama öyle evi de talan etmez yani
benimki eder bacım. Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren ne kendim sigara içiyorum ne de yanımda evimde sigara içirtmiyorum. Gecen hafta bebeğimizin odasını tamaladık herşey miss gibi pırıl pırıl. Benin okuz kaynım kızımın odasında sigara yaktı. Napıyosun dedim aldım elinden sigarayı attım bir de surat yapıyor pişkin şey.

Ayyy geldiler soldan soldan. Bu adam evlenmeden böyle ise, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. Ha bide evinde kalacak insanların bundan haberi var mı?

ayrıca şunu belirteyim.,eşimin ailesi.kına gecesine geldiklerinde,birgece kaldılar.ertesi gün nikaha gittik.düğün yoktu zaten.üstelik aynı şehirde başka bir ilçedeydik.mazeretleri,geç oldu bu saatten sonra eve gidilmez di.
2 görümce,kp,kv,ve dedeleri.büyük görümce evli ve 2 küçük çocuğuyla.

ama bu olay 32 sene önce oldu.o zamanlar,gelinler bu kadar akıllı değildi.ben küçüktüm.aklıma hiç itiraz etmek gelmedi.üstelik ev kayınpederimindi.geçici oturalım diye bize vermişti.bir odasını boşaltıp,sadece yatak odamı koyduk.diğer odaların eşyaları hiç değişmedi.işin can alıcı noktası ise tam,12 yıl,senenin 5-6 ayı yanımıza gelip,bizimle kaldılar.(ev, o zamanlar istanbulun sayfiye yeri olarak kabul edilen bir semtindeydi.onlar orayı bizden öncede yazlık olarak kullanıyorlardı.)

Hepimiz birilerinin görümcesi eltisi gelini ablası kardeşi evladıyız değil mi, ben hem gelinim hem görümce adayıyım hem eltiyim her durumda ben haklıyım diyemem

Bence haklısın ya. yeni gelinin heveslerine pusu kurmuş bunlar. Sinir oldum

Bence kalabilirler ben sorun etmem.Sonucta gelenler eşinin kardeşi.
Kendi kardeşim ve esi gelmiş olsa gidin otelde kalın diyemem ben.

Hepimiz birilerinin görümcesi eltisi gelini ablası kardeşi evladıyız değil mi, ben hem gelinim hem görümce adayıyım hem eltiyim her durumda ben haklıyım diyemem
Evet, bana deseler gelinin evinde kalacaksın, büyük konuşmak istemem ama düğün evinde sandalye tepesinde uyurum, kesinlikle kalmam.

yahu öyle saçma şeymi olur.Haklısın tabi çıldırmakla,otel ne gine duruyor.İlla şu düğün öncesi bir gerginlik çıkıyor yani.Ben olsam bende çıldırırdım ..

Boylesini de ilk defa duyuyorum. Acikcasi basima gelse teklif edilse bile sokakta yatarim daha iyi. Dag basi degil ya orasi otel motel illa bisey vardir.

koskoca eve sadece kardeşile yengesi mi sığmadı.
Sigamayabilir. Belki cidden cok misafir gelecek. Bir tanidigimin başına geldi. Aynı yer içinde ayrı ayri 3 evleri vardı ama o kadar gelen oldu ki gelinin evinde de kaldılar komşular da da kaldılar.

Sigamayabilir. Belki cidden cok misafir gelecek. Bir tanidigimin başına geldi. Aynı yer içinde ayrı ayri 3 evleri vardı ama o kadar gelen oldu ki gelinin evinde de kaldılar komşular da da kaldılar.
ben sizin gibi bakamıyorum bu konuya.. çünkü cok iğrenç ve fesat insanlar ben daha evimde kalmadan eltim kurulacak evime görümce kurulacak buna nasıl razı gelsin gönlüm ben daha kahvaltı yapmadan onlar yapacak evde kahvaltı hiç olacak şey mi.. keşke bende sizin gibi baksam ama bakamadım ve nişanlımla su an aramız cok kötü

ama ben yediremiyorum kendime ben kalmadan o evde kıskanç eltim.. düşman başına görümcem kalacak.. evimi didik didik edecekler yıkacaklar dökecekler eşyalarımı kullanacaklar ben nasıl göz yumacam buna sizce yummalımıyım..
nişanlım bagırıyoe çağırıyor ben ev almaşsa nerde yatıracam abime git otelde mi kal diyecem diyor çıldırmış durumda en son gider yakarm o evi dedi bu noktaya geldik.

malesef. açtığım konum var hatta yıllar oldu. hala sinir oluyorum düşündükçe. lütfen kimse böyle bir şeye izin vermesin gerçekten değmiyor.
Benim de nikahıma gelmeye tenezzül etmeyen kv eski eşimle 1 hafta tatile gittiğimizde benim evimde kalmıştı.
Ve öküz eski eş bana bunu son gün söyledi, içim içimi yedi. Birde bana orası benim de evim diyor, hee onun evi ama benim değil !
Bir defasında da pislik eski görümce ben bayramda aileme kalmaya gittiğimde gelip evimi otel olarak kullanmış.
Saçlarını yerde bulmasam eski koca müsveddesi söylemedi bile bana. Nefret etmiştim !
Ev kadınların kalesidir, biz evlerimizi kıskanırız valla kimse kusura bakmasın. Hala düşündükçe sinir oluyorum ben.

E evlenince gelmicekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…