Ama hiç oturmadığını evine bir aile gelecek 2 de çocuk sonra seyret cümbüşü. Ben evin kutsallığında falan Değilim ama affedersin evin içine edip gitseler sen de oturup bir güzel temizlesen sinir olmaz mısın?Kendi adıma söyliyim düğünüme kardeşim eşiyle şehir dışından gelecek olsa ben git otelde kal diyemem, utanırım yani buldumcuk olmuş gibi
Ya siz öyle düşününe durun bu görgüsüzlerin onu yapmayacağı ne malum.
Abartı geliyor size daha kötüsü bile olabilir.ne kadar safane düşünüyon
rezilliğe bakbenim evimdeki manzarayı hatırlıyorum kına günü. bütün akrabalar bizde. banyoda kuyruk var. benim çeyizlik bornozlarım kullanılmış.yerlerde bilimum erkek çamaşırları çamaşır makinesinde sıra bekliyor. mutfak desen ayrı pazar yeri gibi. her şey bir yana bir kere kimse teşekkür etmedi.en çok bu koymuştu bana.
Ama hiç oturmadığını evine bir aile gelecek 2 de çocuk sonra seyret cümbüşü. Ben evin kutsallığında falan Değilim ama affedersin evin içine edip gitseler sen de oturup bir güzel temizlesen sinir olmaz mısın?
Misafirin arkasından bile temizlik yapıyoruz en basiti banyoyu falan temizliyoruz 2 gün evde kalacaklar bu kızcağızda gidip temizleyecek. Haklı valla
Ya siz öyle düşününe durun bu görgüsüzlerin onu yapmayacağı ne malum.
Abartı geliyor size daha kötüsü bile olabilir.ne kadar safane düşünüyon
bazı abiler bildiğin eşşşşşşeeeekkkk canım ya misal benim kaynım. Kaynanam çok iyi insandır kaynım bildiğin okuz.Canim ben misafir ardından da öyle banyo tuvalet ovanlardan değilim neticede vebalı değil gelen, nevresimleri yıkar katlar koyarım bu yani, evin içine edeceklerini sanmıyorum o kadar değil zaten yatmaya gidilir, gelen kişi abi o da birseylere koşturur eşşek değilse
Ben tamamen eve ilk girme olayı olduğunu düşünüyorum
Anladığım kadarıyla görümceyle anlaşamıyorlar zaten. E zaten sevmiyor kadını bir de üstüne evinde kalma durumu olunca patlamış mevzu. Belki sevseydi hiç problem olmayacaktı.Canim ben misafir ardından da öyle banyo tuvalet ovanlardan değilim neticede vebalı değil gelen, nevresimleri yıkar katlar koyarım bu yani, evin içine edeceklerini sanmıyorum o kadar değil zaten yatmaya gidilir, gelen kişi abi o da birseylere koşturur eşşek değilse
Ben tamamen eve ilk girme olayı olduğunu düşünüyorum
Anladığım kadarıyla görümceyle anlaşamıyorlar zaten. E zaten sevmiyor kadını bir de üstüne evinde kalma durumu olunca patlamış mevzu. Belki sevseydi hiç problem olmayacaktı.
Yapacakları ne malum, saf dediğin kadın belki annen yaşında bu arada
Dikkat edin adam orayı kendi evi olarak görüyor, sizin ikinizin evi olarak değil.çıldırıyorum su an inan ki sinirlerim çok gerildi.. napacamı bilmiyorum.. nişanlımın evi dururken kolu komşuda mı kalınırmış lafa bakarmısn ya
bazı abiler bildiğin eşşşşşşeeeekkkk canım ya misal benim kaynım. Kaynanam çok iyi insandır kaynım bildiğin okuz.
Düşman başına görümce de varmış kalacaklar ArasındaEltiyle kayın değil mi gorumce nerden çıktı dikkat etmedim ben
Eltiyle kayın değil mi gorumce nerden çıktı dikkat etmedim ben