Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

dedim söyledim konuştum ama kıymatler koptu ne yazıkki.

o zaman 3 günlük dünya boşverin düğünün tadını çıkarın.. kırılan dökülen olursada atıp yenisini alırsınız. canınıza minnet.. valla değmez dert etmeye.. dünya malı dünyada kalır. Allah can beden sağlığı versin tek..

olmaz oyle sey kabul etme ne munasebet aaaaa senın gelın evınde sen gırmeden daha baskaları mı kalacakmıs dugun zamanı kalabalık olur bız kucuktuk bı dugun vardı kuzenımle kapının gırısınde yatmıstık boyle zananlarda kalabalık olur ama sen konusma annen kesınlıkle musade etmesın sen bu saçma seyle ılgilenip moralını bozma onlar ne derse desın musade etmesınler

Ben bu kadar ayrıntılı ve güzel bir dille anlatamazdım içimden geçenleri. 3 günlük dünya değer mi bu kadar huzur bozmaya?

Bence nişanlında gergin sanırım sert konuşma geçti aranızda biraz inatlaştınız düşündüğünde hak verebilir sana ve bence henüz yer kalmama olayı olmamış sadece belirtmiş fikrini dur bakalım o zaman geldiğinde belki de yer bulunacak hiç konuşmaya bile gerek kalmayacak kayınvaliden izin vermeyecek belki haberi bile yok kadınıneşim onların akrabaları uzaktan gelecekti bir ara annesine yer olmazsa bize götürürüm gibisinden söylemişti daha benim bir şey dememe kalmadan kayınvalidem olur mu gelin evi saçmalama dedi yani herkes bilir böyle durumları

Bazı arkadaşlar yazmışlar yok ağda yapılır yok mutfak çamaşırlar kullanılır yahu zaten kına gecesi eve bir gidiyorsun kendine yatacak yer arıyorsun sabah düğün var ya da sonraki gün bilemedin o evde yıllanacak halleri yok ya biz kaldık 4-5 saat uyuyup direk düğün hazırlığına geçmiştik yani genelleme böyle ilerler ben ailemin evinde duşumu falan alıp gittim kimse de bir şeyimi kullanmadı ben kına gecesi annemle son vedalaşmamı yapıp odamda uyuyamadım düşün ama aynı devam ediyor her şey eksilmedim çok şükür sürekli annemi de görüyorum bazı şeyler adet diye diye bu hale geldi

Ben de olsam müstakbel eşim de bana senin yaptığını yapsa, kalmasınlar aileni istemiyorum noktasına getirse ben de inada bindirir sinirlenir, inadımdan da kaldırtırdım orada. Kardeşim ya kardeşim, canım ciğerim, git otelde kal, git eşimin annesinde kal denir mi, adamlar bir dolu masraf yaparak geliyor belki bir otele para veremeyecekler, biraz halden anlayın lütfen. Bunları nişanlın sana yapsa, sen kardeşinin ve ailesinin evde kalmalarını istesen o da bin türlü bahane bulsa Allah aşkına hoşuna gidermiydi??? Milletin kalacak evi yokken bir evde iki gün misafir için bu kadar yaygara koparmanız Allah'ın gücüne gider yapmayın lütfen ya... Önce Allah'ın, sonra eşinizin hatrı için o insanları evinizde kalmalarına müsaade edin, bu kadar keskin köşeler sizi de eşinizi de hırpalar...

Aynisini ben yasadim
Kvler baska sehirde
Bihafta onceden kina yaptik
Kinaya kv geldi
Bide yakin bu sehirden kuz kardesi
Veee bomba.. Benim gelin olarak girmedigim evimde onlar kaldi
Sinirden oldum oldummm
Anlatamam
Ama gecti gitti
Bosver guzel gunlerini Ziyan etme
Sakin ol

Bu kadar güzel yazılırdı iş yerinde yazamadım ben bazılarını siz tam içimi anlatmışsınız ellerinize sağlık bir kaç kere alıntılayalım okusun herkes

dügünün yakın bi tarihtemi ve bu nişanlınla konusacak başka kimse yokmu.. böyle bi adamı tanımadan evlenmek ay ne bilim :)

Ben de olsam istemezdim ki bana teklif ettiler istemiyorum dedim uygun bulmuyorum dedim, basima da geldi yani. Net olacaksin, varsin herkesle sevgi kelebegi olmayiver, zaten agzinla kus tutsan en ufak beklentileri karsilanmadiginda bu kiz iyi kiz demezler, zaten soyle boyleydi derler, emin ol. O yuzden kimseye kendini sirin gostermek sevdirmek icin kendinden taviz verme derim ben

Öncelikle yorumları ve eski konuları okumadım bilmiyorum ona göre yorum yapacağım.
Her ilde artık günlük kiralanabilen evler var en fazla 100 tl falan bilmem kaç odalı dayalı döşeli her şeyi içinde kv tarafına söyleyin böyle bir ev tutup ağırlasınlar misafirlerini.

Kalacak yer yok diye bunu düşünene kadar farklı çözüm bulamamislar mi?
Rahat insan çözümü böyle olur.

Insan gelin evine kadar bir sürü care düşünür yahu!

En olmadı bir akrabanın evinde yerlere yatak sersinler. Hiç olmadı bir otelde kalsınlar.

Haklısın ben de istemezdim..

Ama adam evi yakarım demiş çekilmiş kenara, lafı söylersin ama karşıda da anlayan biri lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…