Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Yahu yeni eve gidip kalınır mı? Hadi nişanlın izin verdi de bu elti görümce nasıl bunu kabul edebiliyor şaşıyorum. Ne kadar meraklılar yeni gelin evinde kalmaya. Ellerine ne geçecek, boyları bir karış uzayacak mı? Nasıl bir tatmindir anlamam. Hiç mi konu komşu akraba yok. Benim eltim yada yengem böyle bir öneride bulunsa asla kabul etmem. Evde mutfakta sandalye üzerinde oturarak uyumayı tercih eder yine de gitmem. Hatta kardeşime kızarım bu önerisi için.

eğer ki gelen talebe (sebeplerini sormadan, dinlemeden) bu üslupla cevap verdiysen, eve nişanlın gerçekten adam değilmiş. adam olsa hiç polemiğe girmeden, saygısız üsluba karşı yüzüğü eline verir, yolun açık olsun derdi.

not: görümce değilim, hiç bir zaman görümce de olmayacağım ve gelin adayıyım.

bizde de aynı sorun olacaktı. ama bana o vakit eşim sordu. bende hayır kalmasınlar dedim. sadece kendisi kaldı ve yatakta değil salonda çekyatta yattı. çünkü ben, bensiz yatma yatağımıza dedim.

Allah aşkına sebep ne olabilir ki. Hangi sebep benden önce evimde kalmayı gerekçe yapabilir ki. Sebep her ne olursa olsun önerilmez kabul de edilmez. Otel ve konu komşu var. O zaman kızın ailesi de gelip kalma hakkına sahip. Böyle bir öneri sunsaydı gelin damat ailesi hemen itiraz ederlerdi.

Kınaya hazırlık senin evde yapacaklar,banyo wc batacak.belki ağda yapılacak.mutfak illaki kullanılacak.acıkılacak.banyo yapılacak kınadan gelip.makineyi de kullanırlar ilkaki hava sıcak camaşır atılır serilir.
Ütü yapılacak esyaların kullanılacak.süpürülmeden toplanıp cıkılacak.düğün gecesi eve geldiğinde sinirlerin cok bozuk olucak.
Evde en ufak bişeyin yeri değişmiş görsen delleneceksin..yani ben asla izin vermem.ucuz otel ayarlasınlar.
Kaldıki eve ben varkende bi misafir gelse heryer kirleniyor,düşüncesiz insanların arkasından topluyorum..
Bence izin verme ..yeni gelinin evini kullanma cok abes saygısızca haraket.

hiç akla gelmeyen sebepler olabilir bilemeyiz. oturup senaryo yazmaya kalksak binlerce çıkar. veya gerçekten düşüncesizlik olabilir, bu üslupla arkadaş baştan kaybetmiş. benim görüşümü bu. toplum olarak çok hoşgörüsüz olmuşuz.

Kesin birşey yokken neden kızıyorsunuz ki hemen yarın değil ya düğün dersiniz istemiyorum diye kaynanan kabul etmeyecek belki de nişanlın olmayan şeyler üzerine kızmayın sanmam öyle birşey yapılacağını hiç olur mu

Komşumuzun kızı evlendiginde evde 6 kişi ağırladı annem, erkek tarafından, bu mantıkla düşünsek evimizde ne işleri vardı tanımayız etmeyiz ilk düğünde görmüşüz, ama komşumuzun hatrı vardı bu teklifi bize yaptığına göre demek ki bize güvendi

ne kadar abartılmış.ne ağdası,ne çamaşırı.ağda yı kuaförler yapıyor artık 2 gün içinde çamaşır makinesi açılmaz.

konu sahibi ise haklı olabilir.kalmaları abes.

Aynı şeyi ben de yaşadım, eşimin ailesi çok uzaktan geldiği için ve bizim bulunduğumuz yerde onların hiç akrabası olmadığı için bizim evde kalınmıştı. O yüzden ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ve size hak veriyorum.

Aslında kalacak insanlar çok yaşlı değiller, misafir evi veya otelde kalabilirler ancak düşüncesizlik etmişler.

Her şeye rağmen, ben bu konuyu çok büyütmemenizi ve eşinizle aranızı açmamanızı öneririm. Yalnız evi temizlemeyi ihmal etmesinler onu söyleyin. Bizimkiler temizleyip gitmişlerdi.

Bende olsam müsade etmem canım .Daha ilk kez gircem eve otel tutsunlar başka yerde kalsınlar siizn ailenizde kalsınlar çok sacma en başta müsade etme bence öyle saçmalık mı olur yaaa benm hiç gönlüm razı olmazdı ..Asla ya ..Otel tutsunlar canım ya da başka tanıdığın yanına yerleştirin tandııgnız nerede görülmüş yeni girilmemiş yeni gelin evinde kalındığı... Düşünceli insanlarsa kabul etmezler ama para gitmesin diye düşünceli davranacaklarını sanmam. Arkadas bı sehırden baska sehre düğün için gidiyorsann maddi olrak bazı seyleri göze alıp geline dağmada aşorı sorumluluk yüklemiceksin ya pesss nişanlınada.

ne kadar abartılmış.ne ağdası,ne çamaşırı.ağda yı kuaförler yapıyor artık 2 gün içinde çamaşır makinesi açılmaz.

konu sahibi ise haklı olabilir.kalmaları abes.
Ya siz öyle düşününe durun bu görgüsüzlerin onu yapmayacağı ne malum.
Abartı geliyor size daha kötüsü bile olabilir.ne kadar safane düşünüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…