evet asıl sorunu bende farkındaym biliyorum ne yazıkki gerçekler cok acı bir şekilde çarptı yüzüme..Diğer konunu da okudum, tepkileri sert bir insanla evleniyosun,normalde hiç gelinmemesi gereken noktaya siz evlenmeden gelmişsiniz, keşke ev eşya vs den önce asıl sorunu görsen
evlennce gelmeleri cok farklı ben yokken gelmeleri cok farklı biliyorsnz değil mi bunuE evlenince gelmicekler mi
ama ben yediremiyorum kendime ben kalmadan o evde kıskanç eltim.. düşman başına görümcem kalacak.. evimi didik didik edecekler yıkacaklar dökecekler eşyalarımı kullanacaklar ben nasıl göz yumacam buna sizce yummalımıyım..
nişanlım bagırıyoe çağırıyor ben ev almaşsa nerde yatıracam abime git otelde mi kal diyecem diyor çıldırmış durumda en son gider yakarm o evi dedi bu noktaya geldik.
Kendi kardesiniz aynı durumda olsa yani sizin eviniz çok kalabalık olsa kalmasina izin verirmisiniz?ben sizin gibi bakamıyorum bu konuya.. çünkü cok iğrenç ve fesat insanlar ben daha evimde kalmadan eltim kurulacak evime görümce kurulacak buna nasıl razı gelsin gönlüm ben daha kahvaltı yapmadan onlar yapacak evde kahvaltı hiç olacak şey mi.. keşke bende sizin gibi baksam ama bakamadım ve nişanlımla su an aramız cok kötü
evlennce gelmeleri cok farklı ben yokken gelmeleri cok farklı biliyorsnz değil mi bunu
hayır kardeşimde olsa ben vermem..Kendi kardesiniz aynı durumda olsa yani sizin eviniz çok kalabalık olsa kalmasina izin verirmisiniz?
ben istemiyorum.. ben daha o eve gelin girmemişken evimde kalmamışken onların kalmasını istemiyorum istememeye hakkım yok muSen yokken evi yıkacaklar ama sen varken yıkmıcaklar dimi, bu mu
evet asıl sorunu bende farkındaym biliyorum ne yazıkki gerçekler cok acı bir şekilde çarptı yüzüme..
nişanlım cok sinirli.. öfkeli bazı konularda cok sabit.. tepkileri cok sert böyle biri ile baş edebilrmym bilmyrm
ben istemiyorum.. ben daha o eve gelin girmemişken evimde kalmamışken onların kalmasını istemiyorum istememeye hakkım yok mu
Canim konuda hakli oldgnu dusunuyorum ancak niye kirsinlar yaksinlar ki evini? Sadece fikir olarak yanlsmoldgnu dusunuyorum, ama iki gunde esyalarinin ya da evinin basina bi zeval gelecegini de sanmiyorumama ben yediremiyorum kendime ben kalmadan o evde kıskanç eltim.. düşman başına görümcem kalacak.. evimi didik didik edecekler yıkacaklar dökecekler eşyalarımı kullanacaklar ben nasıl göz yumacam buna sizce yummalımıyım..
nişanlım bagırıyoe çağırıyor ben ev almaşsa nerde yatıracam abime git otelde mi kal diyecem diyor çıldırmış durumda en son gider yakarm o evi dedi bu noktaya geldik.
ama ben yediremiyorum kendime ben kalmadan o evde kıskanç eltim.. düşman başına görümcem kalacak.. evimi didik didik edecekler yıkacaklar dökecekler eşyalarımı kullanacaklar ben nasıl göz yumacam buna sizce yummalımıyım..
yine birsürü kavga ettik anlamıyor beni o evi yaktırma bana dedi
edemeyeceksin evlendikten sonra ağlaya ağlaya konular açacaksın maalesef gönül ister mutlu ol mesut ol ama bile bile evlenen örneklerden hiçbir farkın olmayacak..ahanda bu da kk kehanet staylaevet asıl sorunu bende farkındaym biliyorum ne yazıkki gerçekler cok acı bir şekilde çarptı yüzüme..
nişanlım cok sinirli.. öfkeli bazı konularda cok sabit.. tepkileri cok sert böyle biri ile baş edebilrmym bilmyrm
ben dedim canm gelsinler bizim evde kalsnlar dedim.. evdede annemle ikimiz kalıyoruz babam vefat etti kardeşim yok..Canım evini neden yıkıp döksünler kıskanç olsa bile bir insan yeni gelin evine bunu yapmaz yapamaz sanmıyorum bu kadar görgüsüz kaba olamaz bir bayan yani sonuçta bunun devamı var hesap sorarlar insandanEşin ve erkekler kalsın olmadı ya da sizin tarafta yer varsa oraya alın illa görümcenle eltin kalmasın istiyorsan olmadı sende benim gibi yap git sen kal kardeşini falan yanına alıp vallahi nasıl rahat uyuduk
Oldukça yıpranırsınız bu şekilde düğün gününe kadar ne gerek var konuşmalar nereye kadar ilerlemiş yani onların düşünmesi gerekirdi ama düşünmemişler yapacak bir şey yok şu durumda sende herşeyi yakarım yıkarım yine de evimde kalamazlar dersen bu işin sonu kötü olur bence ezdirmemekle alakalı değil bu durum başka konularda ezdirmeyin kendinizi böyle bir mevzudan hayır benim dediğim olacak inadı bir yere varmaz
dedim söyledim konuştum ama kıymatler koptu ne yazıkki.hımm aslında kişisine göre değişir bu.
mesela benim evimde arkadaşım falan kalmıştı. misafir olarak dışarıdan geldiler kaldılar düğün zamanı. ben pek takılmam böyle şeylere. evimde bişey eksilmedi, eskimedi.. 2 günde tepe tepe kullansalar ne olacak..
ama siz takılıyorsanız açık açık deyin dert etmeye gerek yok..
Yaksin yaaa yakmazsa hatirimiz kaliryine birsürü kavga ettik anlamıyor beni o evi yaktırma bana dedi
ben dedim canm gelsinler bizim evde kalsnlar dedim.. evdede annemle ikimiz kalıyoruz babam vefat etti kardeşim yok..
bana verdiği cevap.. kendi evim dururken hadi abi seni kaynanamlaramı götürüyüm diyecem saçmalama diyerek telefonu yüzüme kapattı