Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Kendi adıma söyliyim düğünüme kardeşim eşiyle şehir dışından gelecek olsa ben git otelde kal diyemem, utanırım yani buldumcuk olmuş gibi
Ama hiç oturmadığını evine bir aile gelecek 2 de çocuk sonra seyret cümbüşü. Ben evin kutsallığında falan Değilim ama affedersin evin içine edip gitseler sen de oturup bir güzel temizlesen sinir olmaz mısın?

Misafirin arkasından bile temizlik yapıyoruz en basiti banyoyu falan temizliyoruz 2 gün evde kalacaklar bu kızcağızda gidip temizleyecek. Haklı valla

benim evimdeki manzarayı hatırlıyorum kına günü. bütün akrabalar bizde. banyoda kuyruk var. benim çeyizlik bornozlarım kullanılmış.yerlerde bilimum erkek çamaşırları çamaşır makinesinde sıra bekliyor. mutfak desen ayrı pazar yeri gibi. her şey bir yana bir kere kimse teşekkür etmedi.en çok bu koymuştu bana.

benim evimdeki manzarayı hatırlıyorum kına günü. bütün akrabalar bizde. banyoda kuyruk var. benim çeyizlik bornozlarım kullanılmış.yerlerde bilimum erkek çamaşırları çamaşır makinesinde sıra bekliyor. mutfak desen ayrı pazar yeri gibi. her şey bir yana bir kere kimse teşekkür etmedi.en çok bu koymuştu bana.
rezilliğe bak

bende olsam çıldırırdım ne demek ben daha evime girmeden ki zate gelin evi orası herşey mükemmel bir şekilde serilmiş ayarlanmış dizayn edilmiş misafir gelip kalacak ortalığı dağıtacak ertesi gün bende o eve giricem oldu başka

Ama hiç oturmadığını evine bir aile gelecek 2 de çocuk sonra seyret cümbüşü. Ben evin kutsallığında falan Değilim ama affedersin evin içine edip gitseler sen de oturup bir güzel temizlesen sinir olmaz mısın?

Misafirin arkasından bile temizlik yapıyoruz en basiti banyoyu falan temizliyoruz 2 gün evde kalacaklar bu kızcağızda gidip temizleyecek. Haklı valla

Canim ben misafir ardından da öyle banyo tuvalet ovanlardan değilim neticede vebalı değil gelen, nevresimleri yıkar katlar koyarım bu yani, evin içine edeceklerini sanmıyorum o kadar değil zaten yatmaya gidilir, gelen kişi abi o da birseylere koşturur eşşek değilse

Ben tamamen eve ilk girme olayı olduğunu düşünüyorum

burda yazdıklarınızın hepsini nişanlınıza söyleyin böyle birşeyin imkanı olmadığını anlat. Ben olsam,direkt kayın valideme söylerdim. Ama siz önce nilanlınızla konuşun.

Ya siz öyle düşününe durun bu görgüsüzlerin onu yapmayacağı ne malum.
Abartı geliyor size daha kötüsü bile olabilir.ne kadar safane düşünüyon

insanların bu kadar düşüncesiz olabileceğine ihtimal vermiyorum diyelim.size göre saflık olabilir ama bana göre iyi niyet...

Canim ben misafir ardından da öyle banyo tuvalet ovanlardan değilim neticede vebalı değil gelen, nevresimleri yıkar katlar koyarım bu yani, evin içine edeceklerini sanmıyorum o kadar değil zaten yatmaya gidilir, gelen kişi abi o da birseylere koşturur eşşek değilse

bazı abiler bildiğin eşşşşşşeeeekkkk canım ya misal benim kaynım. Kaynanam çok iyi insandır kaynım bildiğin okuz.

Anladığım kadarıyla görümceyle anlaşamıyorlar zaten. E zaten sevmiyor kadını bir de üstüne evinde kalma durumu olunca patlamış mevzu. Belki sevseydi hiç problem olmayacaktı.

Ben bu şekilde olmak zorunda mı, misafir evi bulalım lütfen demiştim. Eşimde doğulu olduğu için biz de hiç hoş karşılanmaz dedi. Ben mutsuz olunca o ne yapacağını şaşırdı garibim, annesigile gelin kalın diyememişti. Ben onu mutsuz ve düşünceli görünce o koşuşturmacanın üstüne gerginlik olsun istemedim ve kabul ettim. İnanın şu anda nişanlı olduğunuz için evinize o kadar anlam yüklüyorsunuz. Eşinizle kavga ettiğinize değmez. Tabiki söyleyin fikrinizi ama kavga sebebi yapmayın. Eşiniz, onun ailesine karşı bu olumlu tavrınızı görünce size saygı duyacaktır. En azından bizim öyle oldu.

çıldırıyorum su an inan ki sinirlerim çok gerildi.. napacamı bilmiyorum.. nişanlımın evi dururken kolu komşuda mı kalınırmış lafa bakarmısn ya
Dikkat edin adam orayı kendi evi olarak görüyor, sizin ikinizin evi olarak değil.
Benim bildiğim her karar beraber alınır. Böyle bir durumda benim eşim ben evet desem bile karşı çıkardı, her işin bir yakışanı var sonuçta. Ev, yuva, iki kişinin kurduğu bir dünya var orda. Siz o eve girdiğimizde yeni bir dünyaya adi. Atmış hissi yasamalisiniz. Başkalarının kullandığı bir dünyaya değil.
Beni düşündüren nisanlinizin şimdiden bu kadar aileci olması ve mantıklı dusunememesi. Bir gözden geçirin derim.

ben misafirlerinize rezil olmak istemiyorsanız otele yerleştirin derdim, o ne öyle daha beniim adım atmadığım evde ne işleri var

X