- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
- Konu Sahibi bayanlatte
Ne kendini bilmez aile büyükleri var yahu insan biraz düşünceli olur. Kıyameti kopar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hata falan değil kayınvalidenin bunu teklif etmesi pardon açarız diye emrivaki yapması hata. Çevreleri varmış zaten vicdan yapmayın hiç olurmu öyle şey sen oturmadan başkaları gelecekArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Merhaba, benim de buna benzer bir durumum olmuştu. Eşimin anne, babası ve kız kardeşleri kaldı. Onları da eşimin hatırı için kabul etmek zorunda kaldım. Çünkü kendi annem vs olsaydı ben de otele gidin diyemezdim. Ama akraba istemezdim sorun çıkarırdım. Sizin anne babanız olsaydı otele gidin diyebilir miydiniz? (akraba hariç tabi) Böyle de düşünmek lazım galiba.Arkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Kalacak yerler yoksa kınaya da o kadar insan gelmesinler yani nasılsa gelenlerin yaşadığı yerde düğün yapılacak.Arkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
İyi yapmışsınız. SaçmalamışlarArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
İyi yapmışsınız zor durumda kalmadıktan sonra neden orada kalsınlar.. Üff bu insanların keyfi de bezdiriyor beni.. Kalacak başka bi yer olmasa tamam belki ama özenle evi dizmişsiniz ilk tadını çıkaran siz olmalısınız bence deArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Yeni gelin evine kabul eden de olur etmeyen de. Bunun doğrusu yanlışı yok bence . Burda önemli olan sizin ne istediğiniz . İstemiyorsanız bitti gitti , alınmaca gücenmece olmamalı. Bu arada ben de benden önce kimsenin kalmasını istemezdim.Arkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?