- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
-
Uzun uzun zaman önceydi bu konuyu açmıştım.
Arkadaşlar bir arkadaşım da msj atmış ona da yazmış olmak içi yazayım
neler olduğunu
Düğün zamanı fotoğrafçılar el yakıyordu.Ben de İzmir'de yeni açılan bir
fotoğrafçıya gittim.İnanılmaz güzel döşenmiş 3 katlı bir mekandı.
Ama nasıl çektiklerine dair fikrim yoktu.
Neyse rastgele dedim.Bana uygun olan 300tl paketini seçtim
Fotoğraflardan oldukça memnun kaldım.Tavsiye ederim.
İsmi : foto cihan
Umarım sizler de kendinize göre bir yer bulursunuz.
Sevgilerimle....
Yok canım nerdeee dış mekan çekimi stüdyoydu bizimki;ama objeler,dizayn süperdi.
Ben de ilk öyle istedim de o dönem o kadar harcama çıktı ki vazgetik..
Gerçi desen ki fotolara bakıyor musunuz...HAYIR...
Öylece kaldı..Yani o kadar para vermeye değer miydi hala bilmiyorum
Ya bizi 2 fotoğraf makinesiyle zaten kardeşlerimiz çekiyordu
An be an peşimizdelerdi belki de o yüzen şimdi çok da eksikliğini duymuyorum
Ama başlarken insan her şeyin en iyi olsun istiyor haklısın da ne diyim
Umarım senin olur da mutlu olursun
Eee o zaman uygun fiyatlı olarak külahçılar var 500tl tüm gün çekiyorlar
Yani öyle aman aman olmasa da fena değil
Ama daha üstü diyorsan hepsine tek tek bak faceten
Mail at zaten cevap veriyorlar...
Burda mı başka bir konudamı tam hatırlayamıyorum ama öğrenci olup profesyonel şekilde fotoğraf çeken bir arkadaş vardı oldukça başarılıydı ona ulaşmayı dene istersen ben sibel gürüney ile anlaştım tüm gün takip pişman olacağımı düşünmüyorum olsam bile insanın içinde kalmasından iyidir sanırım...Senin ve buradaki arkadaşların paylaştıkları, izmir de yaşayan fotoğrafçılara mesaj attım cevaplarını bekliyorum. Eğer 500 tl falan olursa iyi tabi ama fiyata neler dahil onu iyi öğrenmek gerek.
Benim nişan fotoğrafları stüdyoda çekildi. İlk görüşmemizde adam bir sürü şey saydı. Fotolar 15 günde çıkar dedi. 1 ayı geçti vermedi. Eksik verdi. Biz böyle anlaştık diyorum biz bunları yapıyoruz siz yanlış anlamışsınız diyor. Salak yerine koyuyorlar insanı
Burda mı başka bir konudamı tam hatırlayamıyorum ama öğrenci olup profesyonel şekilde fotoğraf çeken bir arkadaş vardı oldukça başarılıydı ona ulaşmayı dene istersen ben sibel gürüney ile anlaştım tüm gün takip pişman olacağımı düşünmüyorum olsam bile insanın içinde kalmasından iyidir sanırım...
Senin ve buradaki arkadaşların paylaştıkları, izmir de yaşayan fotoğrafçılara mesaj attım cevaplarını bekliyorum. Eğer 500 tl falan olursa iyi tabi ama fiyata neler dahil onu iyi öğrenmek gerek.
Benim nişan fotoğrafları stüdyoda çekildi. İlk görüşmemizde adam bir sürü şey saydı. Fotolar 15 günde çıkar dedi. 1 ayı geçti vermedi. Eksik verdi. Biz böyle anlaştık diyorum biz bunları yapıyoruz siz yanlış anlamışsınız diyor. Salak yerine koyuyorlar insanı
Ya hepsi kullandıkları makineleri cartı curtu yazıyor da genel olarak tüm gün senle olan en ucuz dediğim gibi külahçılar
Şu benim hoşlanmadığımın esra pozan istanbul'da 750tl 2-3 saatlik çekim (izmir'e gelse artı para)
İzmir nilay işlek vardı o 1500 falandı tüm gün çekim ...O da iyi bak netten
dayioğlu112 düğün ne zaman :)
bana bunu sormadın bile
23 Nisan aşk doluyor insan
Sen bebek mi bekliyordun. Aşk hikayeni anlattığın konuda okumuştum sanki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?