Düğün Fotoğrafçıları..

zümrüt fotoları cd de vermiyormus cok zorlarsanız boyutlarıyla oynayıp veriyormus bi konuda yazmıslardı

canim benim bizde anlastik dügün hikayesi cektircez gün boyu sabahtan kuaförde baslicak aksam taki törenine kadar biz paket olarak anlastik 1200-1500 arasi fotograf video cekim mac in bas makyözü ünlülerin kuaförü ali abay bizimle olucak toplam 2500 tl ödicez nisanlimin arkadasi oldugu icin baya uygun fiyat cikardi bize ama bizim hic icimize oturmadi 3000 de 4000 de isteselerdi verirdik yani cünkü geride sadece fotograflari kaliyor davetli sayisindan salondan gelinlikten kisarim ama fotografcidan kismam dedim ve nisanlim saglsun beni kirmadi :))
1000 tlye cok güzel 2-3 saat süren ve isinde cok profesyonel olan sana esra pozan i önerebilirim bulundugun sehre yol parasini karsilaman sartiyla geliyor ve inanilmaz harika fotograflar cekiyor bizim ilk tercihimiz oydu sonra nisanlimin arkadasi devreye girdi va bana onun mucizelerini gösterdi ve beni esr apozandan vazgecirdi :))
kesinlikle kiy o paraya cok pisman olursun ayrica esra pozan da taksit de yapabilirsin

biz bu kişiye ulaşmak istersek nasıl ulaşabiliriz??

merhaba,
benim 3 temmuzda düğünüm oldu. düğünümün olacağı mekanda fotoğrafçı anlaşmalıymış ve farklı bir fotografçı getirmemize izin yokmuş.
çaresiz anlaştık. bugün video yu aldık. rezalet... kuzenim kendi makinesiyle bazen çekmiş onu seyrettik. dedik heralde kameraman daha güzel çekmiştir.
bugün izlerken gözlerimize inanamadık. kamerayı elinde yukarı doğru sallamış. tavanı çekmiş avizeleri çekmiş, bacakları çekmiş. ağlayacaktım utanmasam :( misafirimiz vardı o da şok oldu. keşke anlaşmasaydk en azındam amatör kamerayla çekerdik de elimizde düzgün bir görüntü olurdu.zorunlu olduğumuz içinde fazla fiyat verdiler. benim gibi başkaları da aldanmasın diye yazıyorum. stüdyo re balçovada, hatayda da var.

aslında zümrüt fotografcılık var onlarlada gorusup birseyler bulabılırsınız

benim bildigim istanbulun en ıyı fıtıgraf studyoları onlarda var D:

bi gelin bi de fotolar guzel olsun yeter, gerisi hikaye

dugunden sonra elinizde bi tek fotolar kaliyo, bence deger

Merhabalar;

Arkadaşlar benim kardeşimin düğün fotoğraflarını çeken fotoğrafçımızı sizlere de öneriyorum.
Çok memnun kaldık,piyasaya yeni girdiği için gayet uygun bir fiyat verdi.
İsterseniz daha ayrıntılı bilgi de verebilirim.
İsmi Koray Demiriğe.
Web sitesi adresi verebiliyorsak bir sonraki mesajımda onu da veririm.

Son düzenleme:
Selam kızlar düğün fotoğrafları hakkında benim de tanıdığım bir isim var,benim oğlumun doğumunda beraberdik..inanılmaz mütevazi bir insan..elinden geleni yapıyor ve fiyatı çooook ama çoook ucuz diğerlerinin 4 te biri neredeyse o kadar severek yapıyor ki görmelisiniz..normalde sadece doğum için anlaşmıştık ama sağolsun..bizden önce hastanedeydi ve o gün neredeyse hep yanımızdaydı.sonra ertesi gün elinde bir hediyeyle hastaneye tekrar geldi..herkese gelir mi bilmiyorum ama benim hastanem bi yanındaki sokaktaydı...ondan olduğunu söyledi...ve yine çekti fotoğraflarımızı inanılmaz güzel çekiyor..hatta ev çekimleri de yapıyor ve herkes stüdyo mu diye soruyor...asıl mesleği mimarlık ve ondan olsa gerek bakış açısı süper...bence deneyin derim...kasımda kız kardeşimin düğünü olacak ve biz yine kendisine güvendik...sibel gürüney diye yazarsanız çıkıyor google da özelden de numarasını verebilirim isterseniz...umarım katkım olur...

:1rolleyes:

selam kızlar
düğün fotoğrafçısı uygun fiyatlı ama çekimi güzel birini istiyorsanız derya aydoğanı tavsiye edebilirim.
flickr dan fotoğraflarına bakabilirsiniz derya aydoğan flickr yazığınızda çıkıyor.
ben memnun kaldım sitede de kaydı var guvestanema nicki ile.
şukadar vakit var acele edelim demeden
insanı germeden heyecanla yapıyor işini düşünen varsa irtibata geçebilir

Arkadaşlar merhaba,
Birkaç arkadaş özel mesaj atmış bana düğün fotoğrafçınız hakkınızda daha fazla bilgi verebilir misiniz diye ama 50 mesaj sınırında olduğum için o arkadaşlara cevap yazamadım.
dugunhikayeleri . com adresi,gayet uygun fiyata çekiyor.
Görüşmek üzere.

ben de mine çınar ı tavsiye ederim,çok çok uygun fiyatı ve 2 taksit. facebooktan mine çınar fotoğraf diye yazınca çıkıyo.çok önemli düğün fotoğrafı,2bin isteyen ne ki ben 4000-6000 isteyen gördüm acaba bunlar vergi veriyolarmı.fatura istemek lazım.

Son düzenleme:
Kizlar harikasiniz vallahi.. Sayenizde bisürü fotografci listesi hazirladim kendime..
Basinda gelenler, esra pozan, serhat aycan cifti, esma altay, jasmin traub v.d...
bicogunun calismalarini suan facebooktan inceliyorum.. birkaciyla irtibata gececegim..

fotograf kesinlikle cok önemli, 1.500 tl ye kadar normal bence, deger yeterki icimize sinsin..

bu arada baska isimlere de acigim,suan arastirmadayim..

Son düzenleme:
Tüm kulüp üyelerine merhaba,

Belgesel tarzda düğün fotoğrafları çekiyorum.Bu çekim tarzına hikaye fotoğrafçılığı da deniyor.Gelin ve damadı pozlandırmadan doğal hallari ile fotoğraflıyoum.Tüm günü fotoğraflayabildiğim gibi sadece bir-iki saatlik dış mekan çekimi de yapabiliyorum.Çekim tarzımı anlamak ve örnek fotoğraflar görmek için web sitemi ziyaret edebilirsiniz.Sitem kendi adımı taşıyorxxxxxx

Düğün fotoğrafları gerçekten önemli fotoğraflar.Bunun en önemli nedeni kendiniz için hayatınızda belki sadece bir kez bu denli çok hazırlık yapacaksınız ve belki sadece bir kez bu duyguları bu kadar yoğun yaşayacaksınız.Böylesine önemli bir günün doğal fotoğraf kareleri ile belgelenmesi, o gün yaşanan duyguların daha sonraki yıllara da taşınmasını sağlıyor.Düğünün ertesi günü geriye sadece fotoğraflar kalıyor ve bu fotoğraflara her bakışınızda yüzünüzde sıcak bir gülümseme yayılıyor.Tekrarı olmayan böyle bir gün eğer fotoğraflanamadıysa günümüzün yoğun hayat temposunda bir-iki yıl içinde hafızalardan silinip gidiyor.

Hayatınızın en önemli gününü belgeleyecek fotoğrafçıya karar verirken yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim.Bu konuda en sık tekrarlana hata bu denli önemli bir seçimde sadece ileti veya telefon üzerinden alınan limitli bilgilerle dayanarak karar vermektir.

Evlenecek adaylara düğün hazırlıklarda şimdiden kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ,ismini bilmiyorum ama dugunhikayemiz com adresiyle gorusen, yada cekim yaptıran oldu mu ankaradan? ben sitelerine söyle bir göz attım da harika, tam benim istediğim gibi yaratıcı her kareleri.. kaç kişi çalışıyor, ne kadar alıyorlar bilen var mı?

Back