- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 413
- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
zümrüt fotoları cd de vermiyormus cok zorlarsanız boyutlarıyla oynayıp veriyormus bi konuda yazmıslardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir kaçıyla yazıştım elimde fiyat teklifleri var isteyen olursa
yazabilirim buraya
ufuk sarışen
bora uçak
esra pozan
jasmin traub
gizem şişman
çiseren korkut
canim benim bizde anlastik dügün hikayesi cektircez gün boyu sabahtan kuaförde baslicak aksam taki törenine kadar biz paket olarak anlastik 1200-1500 arasi fotograf video cekim mac in bas makyözü ünlülerin kuaförü ali abay bizimle olucak toplam 2500 tl ödicez nisanlimin arkadasi oldugu icin baya uygun fiyat cikardi bize ama bizim hic icimize oturmadi 3000 de 4000 de isteselerdi verirdik yani cünkü geride sadece fotograflari kaliyor davetli sayisindan salondan gelinlikten kisarim ama fotografcidan kismam dedim ve nisanlim saglsun beni kirmadi :))
1000 tlye cok güzel 2-3 saat süren ve isinde cok profesyonel olan sana esra pozan i önerebilirim bulundugun sehre yol parasini karsilaman sartiyla geliyor ve inanilmaz harika fotograflar cekiyor bizim ilk tercihimiz oydu sonra nisanlimin arkadasi devreye girdi va bana onun mucizelerini gösterdi ve beni esr apozandan vazgecirdi :))
kesinlikle kiy o paraya cok pisman olursun ayrica esra pozan da taksit de yapabilirsin
biz bu kişiye ulaşmak istersek nasıl ulaşabiliriz??
külahçılar ile çalışan varmı
sanırım onlar ile anlaşacağız?
külahçılar ile çalışan varmı
sanırım onlar ile anlaşacağız?