• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçıları..

Uzun uzun zaman önceydi bu konuyu açmıştım.

Arkadaşlar bir arkadaşım da msj atmış ona da yazmış olmak içi yazayım

neler olduğunu

Düğün zamanı fotoğrafçılar el yakıyordu.Ben de İzmir'de yeni açılan bir

fotoğrafçıya gittim.İnanılmaz güzel döşenmiş 3 katlı bir mekandı.

Ama nasıl çektiklerine dair fikrim yoktu.

Neyse rastgele dedim.Bana uygun olan 300tl paketini seçtim

Fotoğraflardan oldukça memnun kaldım.Tavsiye ederim.

İsmi : foto cihan

Umarım sizler de kendinize göre bir yer bulursunuz.

Sevgilerimle....

Uzun uzun zaman önceydi bu konuyu açmıştım.

Arkadaşlar bir arkadaşım da msj atmış ona da yazmış olmak içi yazayım

neler olduğunu

Düğün zamanı fotoğrafçılar el yakıyordu.Ben de İzmir'de yeni açılan bir

fotoğrafçıya gittim.İnanılmaz güzel döşenmiş 3 katlı bir mekandı.

Ama nasıl çektiklerine dair fikrim yoktu.

Neyse rastgele dedim.Bana uygun olan 300tl paketini seçtim

Fotoğraflardan oldukça memnun kaldım.Tavsiye ederim.

İsmi : foto cihan

Umarım sizler de kendinize göre bir yer bulursunuz.

Sevgilerimle....

Mesajını bekliyordum ben de :9:
Dış mekan çekim mi bu dediğin. Bu fiyata stüdyo çekiyorlar ya o yüzden sordum

Yok canım nerdeee dış mekan çekimi stüdyoydu bizimki;ama objeler,dizayn süperdi.

İlk mesajlarında dış mekan yazdın ya ona istinaden sordum.
Ben dış mekan istiyorum nişanlım normalin 3-4 katı para mı verecez diyor.
Çok harika şeyler var. Bugün oturdum bilgisayar karşısına saatlerdir fotoğrafçı araştırıyorum :37:

Ben de ilk öyle istedim de o dönem o kadar harcama çıktı ki vazgetik..

Gerçi desen ki fotolara bakıyor musunuz...HAYIR...

Öylece kaldı..Yani o kadar para vermeye değer miydi hala bilmiyorum

Ben de ilk öyle istedim de o dönem o kadar harcama çıktı ki vazgetik..

Gerçi desen ki fotolara bakıyor musunuz...HAYIR...

Öylece kaldı..Yani o kadar para vermeye değer miydi hala bilmiyorum

Benim dedem babama demiş ki fotoğrafçılar pahalı foto mak alın onunla çekin.
Annemlerin 1 tane yan yana oynarken fotosu var. Bir de düğün salonunda toplu foto çekilmişler.
Onun dışında evde düğün fotoları yok.

Ben çok üzülüyorum. Düşünsene 2 tane foto. Tabiki şimdi herşey daha farklı olur ama benim bile içimde ukte kaldı annemlerin düğün fotoları için :9:

Bir de insanların doğal anlarının fotoğrafla yakalanması çok güzel. Uygun fiyatlı bulursam dış mekan istiyorum o yüzden

Son düzenleme:
Ya bizi 2 fotoğraf makinesiyle zaten kardeşlerimiz çekiyordu

An be an peşimizdelerdi belki de o yüzen şimdi çok da eksikliğini duymuyorum

Ama başlarken insan her şeyin en iyi olsun istiyor haklısın da ne diyim

Umarım senin olur da mutlu olursun

Ya bizi 2 fotoğraf makinesiyle zaten kardeşlerimiz çekiyordu

An be an peşimizdelerdi belki de o yüzen şimdi çok da eksikliğini duymuyorum

Ama başlarken insan her şeyin en iyi olsun istiyor haklısın da ne diyim

Umarım senin olur da mutlu olursun

Teşekkür ederim. Ben de ne kuzen var ne yeğen. Birinin eline foto mak veremem o yüzden. Yakın akrabalardan güzel foto çekme ihtimali olan yok yani :32:

Eee o zaman uygun fiyatlı olarak külahçılar var 500tl tüm gün çekiyorlar

Yani öyle aman aman olmasa da fena değil

Ama daha üstü diyorsan hepsine tek tek bak faceten

Mail at zaten cevap veriyorlar...

Eee o zaman uygun fiyatlı olarak külahçılar var 500tl tüm gün çekiyorlar

Yani öyle aman aman olmasa da fena değil

Ama daha üstü diyorsan hepsine tek tek bak faceten

Mail at zaten cevap veriyorlar...

Senin ve buradaki arkadaşların paylaştıkları, izmir de yaşayan fotoğrafçılara mesaj attım cevaplarını bekliyorum. Eğer 500 tl falan olursa iyi tabi ama fiyata neler dahil onu iyi öğrenmek gerek.

Benim nişan fotoğrafları stüdyoda çekildi. İlk görüşmemizde adam bir sürü şey saydı. Fotolar 15 günde çıkar dedi. 1 ayı geçti vermedi. Eksik verdi. Biz böyle anlaştık diyorum biz bunları yapıyoruz siz yanlış anlamışsınız diyor. Salak yerine koyuyorlar insanı :57:

Senin ve buradaki arkadaşların paylaştıkları, izmir de yaşayan fotoğrafçılara mesaj attım cevaplarını bekliyorum. Eğer 500 tl falan olursa iyi tabi ama fiyata neler dahil onu iyi öğrenmek gerek.

Benim nişan fotoğrafları stüdyoda çekildi. İlk görüşmemizde adam bir sürü şey saydı. Fotolar 15 günde çıkar dedi. 1 ayı geçti vermedi. Eksik verdi. Biz böyle anlaştık diyorum biz bunları yapıyoruz siz yanlış anlamışsınız diyor. Salak yerine koyuyorlar insanı :57:
Burda mı başka bir konudamı tam hatırlayamıyorum ama öğrenci olup profesyonel şekilde fotoğraf çeken bir arkadaş vardı oldukça başarılıydı ona ulaşmayı dene istersen ben sibel gürüney ile anlaştım tüm gün takip pişman olacağımı düşünmüyorum olsam bile insanın içinde kalmasından iyidir sanırım...

Burda mı başka bir konudamı tam hatırlayamıyorum ama öğrenci olup profesyonel şekilde fotoğraf çeken bir arkadaş vardı oldukça başarılıydı ona ulaşmayı dene istersen ben sibel gürüney ile anlaştım tüm gün takip pişman olacağımı düşünmüyorum olsam bile insanın içinde kalmasından iyidir sanırım...

Dediğin arkadaşın adı overnight ise ona ulaşmaya çalıştım. Hem buradan hem başka mail adresinden mesaj gönderdim ama o bana ulaşmamayı tercih etti :9:

Ya hepsi kullandıkları makineleri cartı curtu yazıyor da genel olarak tüm gün senle olan en ucuz dediğim gibi külahçılar

Şu benim hoşlanmadığımın esra pozan istanbul'da 750tl 2-3 saatlik çekim (izmir'e gelse artı para)

İzmir nilay işlek vardı o 1500 falandı tüm gün çekim ...O da iyi bak netten

Ya hepsi kullandıkları makineleri cartı curtu yazıyor da genel olarak tüm gün senle olan en ucuz dediğim gibi külahçılar

Şu benim hoşlanmadığımın esra pozan istanbul'da 750tl 2-3 saatlik çekim (izmir'e gelse artı para)

İzmir nilay işlek vardı o 1500 falandı tüm gün çekim ...O da iyi bak netten

1500 çok fazla. Nedir fotoğrafçıların bu kadar yaptıkları anlamıyorum. O fiyata yarı prof foto makine alınır.:9:

Valla yaz geldiğinde deli gibi para kazanıyorlar...

Ama dediğim gibi meslek yapmışlar bunu..Sen 2-3 saatlik dış çekim fiyatlarını sor

Bende nişanım için araştırma içindeyim Külahçı ve Zeren & Mehmet Yasa arasında kaldım... Ama Zeren & Mehmet Yasa daha ağır basıyo gibi.Fotoğraflarına bakmanızı öneririm.Bi an önce karar versemde tutsam :)

Back