Düğün Fotoğrafçıları..

inanamıyorum fiyatlara bak ve fotolar bile gercek boyutta deil ne kadar paracı insanlar ya benim fotolarım 3 metre ve 5 metre boyunda cıktı yapılacak kalitede hatta birini biz ayrı fotoblok yaptırdık salonumda duruyor 1 metre boyu euro ile fiyat vermekte ne sacmalık ayrıca

bizde düğün fotoğrafcısıyla calıştıkk ve söylediiin fiyat aralığındaydı verdiğimiz ücret ama biz mersinde düğün hikayesi+dış mekan çekimleri istanbulda sadece dış mekan çekimi yaptırdık asla asla pişman olmadım olmamda ortaya cooook guzel fotolar cıktııı kesinlikle tavsiye ederm mutlaka konus bnce ayarlayın zaten orda poz vermek gibi bişi yok hersey tamamen doğal tamamen hemde benim fotolarımı gören hayran kalıo albumlerdede var bi bak istersen beğenirsen yardımcı olabilrim iletişim konusunda sen sadece dış mekan cekimi istiyorsan daha uygun olabilr

canım hangı dugun fotografcısı ıle calıstınız. ısım verebılır mısın. Benım dugunum ızmır de olacak. Sanırım sehırlerarası da gıdıyorlar.

canım hangı dugun fotografcısı ıle calıstınız. ısım verebılır mısın. Benım dugunum ızmır de olacak. Sanırım sehırlerarası da gıdıyorlar.

evet sehirlerarasıda gidiyorlar su meshur arama motoruna duguhikayesi yaz sonu com olan sayfa tam link veremiyorum ondan böyle yazdım cnm

kızlar benimde 10 temmuzda düğünüm var, ama gerçekten fiyatlar çok uçuk, aslında normal zamanda olsa verilir ama düğün telaşında o kadar masraf oluyo ki bu fiyatlar bana çok fazla geldi, ben istanbul-anadolu yakınsa pendikte oturuyorum, fiyat konusunda yardım edebilecek fotografçılar var mı lütfen yardımcı olun

Aman esra pozan sadece isim yapmış ama paraya doymuş ben asla istemem

Bedava çekerim diye yalvarsa gene istemem o derece uyuz oldum yani :oklava:

Ayşe Kaya'yı da çok beğenirim bu arada
xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmedim değil.Farklı kendine has bir tarzı var;ama öyle ukala mail attı ki

Sinir oldum.Parayı veren benken onun kaprisini çekemem valla

hadi yaa :1shok:
ben çok cana yakın bir insan olduğunu düşünüyordum.
Canım attığı mail duruyorsa yazar mısın bana
nasıl çalıştığını merak ediyorum

bende yağmur gibi düşünüyorum burada tanısıp memnun olan arkadaslar var ama ben tarzından dolayı calısmak istemedim paraya doymus anlasılan
daha bu işi seve seve yapan insanlar var bende onlardan biriyle çalıştım
ha esra pozanın calısmalarına lafım yok gercekten guzel ama insan ogunde kasılmadan doğal bişiler ortaya cıksın istiyor ve candan kişilerle çalışmak istiyor halada görüşüyorum fotografcılarımla cok memnun kaldım herkes hayran fotolarımada

düğün fotoğrafçısı olarak en beğendiğim isim Oktay Bingöl
Kurguları muhteşem opuyorumnanaktan

........................

Son düzenleme:
merhaba herkese, öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim müstakbel eşlerinizle birlikte...benim de kardeşim nişanlandı geçtiğimiz hafta...düğün hazırlıklarına bakarken bu başlığı gördüm yazayım dedim...ablam profosyonel fotoğrafçı ve bir ulusal gazetede fotoğraf editörü...en son kardeşimin nişan fotoğraflarını kendisi çekti ve ilgilenirseniz size bilgilerini verebilirim...özelden msj atarsanız kendisine iletebilirim...sevgiler...

bu arada şiddetle doğum kontrol hapını kullanmadan önce dr a gitmenizi ve muayene olmanızı tavsiye ederim...günümüzde infertilite hızla çoğalmakta ve kimsenin gözü yaşlı olarak eşiyle mücadele etmesini istemem...sevgiler

Bütün iletilerinizde ısrarla Esra Pozan'ı kötülemişsiniz!.. İlk olarak diğer iletilerinizde okuduğum uydurma bir tarih verip gayriciddi bir mailinize gayet ciddi bir cevap almışsınız. Ki bana 1 ayda ancak geri dönmesine rağmen ben bile Esra hakkında olumlu olumsuz bir yorum yapmadım. Fakat pişman da oldum yorum yapmadığıma. Esra'yla ciddi olarak iletişime geçenler görecekki fiyat konusunda gerçekten çok yardımcı olan ve ısrarla çok para vermemeniz için elinden geleni yapan biri. Ayrıca inanılmaz yoğun ve herkese zaman ayırmak için elinden geleni yapıyor. Şunu da belirtmek isterim ki siz birine parayı haybeye vermiyorsunuz onun karşılığında bir hizmet alıyorsunuz ve parayı verip kişiyi değil hizmeti satın alıyorsunuz!!!
Lütfen polemik başlangıcı olarak algılanmasın yazdıklarım. Sadece çok candan bulduğum ve o kadar özel bir gün için elinden geleni yapan biri için bu yazılanlar çok insafsızca herkesin emeğine saygı lütfen...

Senin sevdiğin birini ben sevmek zorunda değilim arkadaşım.

Benim gözümle de bilinmesini istedim.Tabii ki tanıdığı,bilemem nesi olabilir burada

Umrumda da değil.Ben bugüne kadar en az 10 fotoğrafçıyla görüştüm

Belli tarih vermeden.Esra Pozan'ı oldukça ukala cevaplar veren, insana deli saçması

sorular soran biri olarak tanıdım.Kimseden de öyle mail almadım şu ana kadar

Kaldı ki bana kimseyi lütfen övmeyin.Size gelmedi o mail

Dünya iyisi olabilir;ama benim gözümde koca bir sıfır.

Cevap vermezseniz de sevinirim.Oturup size cevap yazamam boşu boşuna

canim benim bizde anlastik dügün hikayesi cektircez gün boyu sabahtan kuaförde baslicak aksam taki törenine kadar biz paket olarak anlastik 1200-1500 arasi fotograf video cekim mac in bas makyözü ünlülerin kuaförü ali abay bizimle olucak toplam 2500 tl ödicez nisanlimin arkadasi oldugu icin baya uygun fiyat cikardi bize ama bizim hic icimize oturmadi 3000 de 4000 de isteselerdi verirdik yani cünkü geride sadece fotograflari kaliyor davetli sayisindan salondan gelinlikten kisarim ama fotografcidan kismam dedim ve nisanlim saglsun beni kirmadi :))
1000 tlye cok güzel 2-3 saat süren ve isinde cok profesyonel olan sana esra pozan i önerebilirim bulundugun sehre yol parasini karsilaman sartiyla geliyor ve inanilmaz harika fotograflar cekiyor bizim ilk tercihimiz oydu sonra nisanlimin arkadasi devreye girdi va bana onun mucizelerini gösterdi ve beni esr apozandan vazgecirdi :))
kesinlikle kiy o paraya cok pisman olursun ayrica esra pozan da taksit de yapabilirsin

Offf senin verdiğin para da çok büyük bir meblaymış

Ben zaten esrayı istemiyorum da bir ara buraya külahçı nickli biri yazıyordu

Onlarla mailleştim sanırım onunla çalışcaz

Çok profesyonel olduklarını sanmıyorum;ama hiç yoktan iyidir :lepi:

Offf senin verdiğin para da çok büyük bir meblaymış

Ben zaten esrayı istemiyorum da bir ara buraya külahçı nickli biri yazıyordu

Onlarla mailleştim sanırım onunla çalışcaz

Çok profesyonel olduklarını sanmıyorum;ama hiç yoktan iyidir :lepi:

o kadar büyük de degil canim cünkü kuaför makyaj video cekimi dügün hikayesi hepsi icinde hepsini tek tek yaptirsaydim yinede ayni para cikardi belkide daha fazlasi
bu arada stüdyo zümrüt de cok iyi cok profesyonel dis cekim dügün hikayesini 1000 liraya cekiyorlar en son fiyat buydu ama yinede bi sor istersen istanbulun bi cok yerinde subeleri var

Back