Bilmem sizinde aklınıza geldimi..
Bu dünyada birbirimizi görmemiz imkansız olsada.. Bu dualar bizi karşılayacak.. Hepimiz birbirimizi göreceğiz arkadaşlar.. Bu ne güzel bi birikim ne güzel bi yatırım.. Rabbim hepinizden razı olsun..
zaten okunacak şeylerin hepsinin süre toplamı 20 dk sürmez koskoca 24 saat içinde nedir ki bu süreFatiha ayetel kürsiyi kesin okurum Esmalarda olabilir ama şimdi alıptayapamayıp üzerimde yük kalır ondan korkuyorum
100 fatiha alıyım şimdilik o zaman , bitirince tekrar almaya çalışırım.
Allah kabul etsin canım
amin ecmain beyzacımMerhaba arkadaşlar.
Hepinize çok teşekkür ederim, Rabbim ne kdr sıkıntınız varsa tez zamanda gidersin gönlünüzdekilere tez zamanda kavuştursun..
Ben hasta olan arkadaşımız için esmaları alayım diğerleri bitmiş..
Okuyunca not düşerim buraya :)
amin ecmain ''Allah razı olsun '' yeterki hepimizden sadece bunu duymak dünyanın tüm hazinelerine bedel inankicnm Allah senden de razı osun bu sevaba ortak ediosun bizi.Allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah:)
evet ya beyza Rabbim hayırlı işlerle meşgul olmayı nasip etsin hepimize en büyük servetimiz kesinlikle bunlar olacak hiçbir para pulun geçmediği yerde inşaallah...AMİNBilmem sizinde aklınıza geldimi..
Bu dünyada birbirimizi görmemiz imkansız olsada.. Bu dualar bizi karşılayacak.. Hepimiz birbirimizi göreceğiz arkadaşlar.. Bu ne güzel bi birikim ne güzel bi yatırım.. Rabbim hepinizden razı olsun..
farmasicim, ben de beyza için aldığım esmayı ve 20 şer adet fatiha ve ayetel kürsiyi bitirdim...
tamam canım Allah kabul etsin ekledim
zaten okunacak şeylerin hepsinin süre toplamı 20 dk sürmez koskoca 24 saat içinde nedir ki bu süre
ayrıca okuyamazsak kaygısı emin ol hepimizde vardır.... ama 100 500 1000 tane saatlerce sürecek şeyler alın illaki demiyoruz
herkes okuyabileceği kadar 5- 10 tane bile olsa alsın da duamızı esirgemeyelim bir kardeşimizden diyoruz....
Allah kabul etsin canım
amin ecmain beyzacım
amin ecmain ''Allah razı olsun '' yeterki hepimizden sadece bunu duymak dünyanın tüm hazinelerine bedel inanki
evet ya beyza Rabbim hayırlı işlerle meşgul olmayı nasip etsin hepimize en büyük servetimiz kesinlikle bunlar olacak hiçbir para pulun geçmediği yerde inşaallah...AMİN
tamam canım Allah kabul etsin ekledim
Alırım o zaman ben
Bir şey sorucam ama cekiniyorum. "Ya Fettah" var ya o bir sure mi, yoksa "ya fettah" mı diyoruz sadece besmele cekip. Ben cok okumak isterim, su hayatta kimseye yardım edemiyoruz bari dua edelim.
seyyah hasta ablamıza 489 ya şafi okuyabilirsin
byza için 13 fatiha 40 ayetel kürsi kaldı sunny abla
şu zikirmatikler var ya elmi
onlardan al yarım kalsa da sorun olmaz
esmalar allahın isimleri
sadece ya fettah
ya rezzak gibi o isimleri söylüyoruz
arka sayfalarda anlamları da var
allah kabul etsin dualarını amin
amin Allah razı olsun canımDaha evvel okuyacam dediğim 100 fatiha ve yukarıda yazdığın 13 fatihayı okudum.
Allah kabul etsin.
1 milyoncularda Mekke medine pazarı gibi yerlerde satılıyorNerde satılır seyyah, alayım hemen. Burda okudukca deftere ciziyorum ama kafam karısıyo.
Amin cnmmmm
422 adet esma tamamdir Rabbim sevdiklerine bagislasin tez zmnda sifa versin..
amin Allah razı olsun canım
1 milyoncularda Mekke medine pazarı gibi yerlerde satılıyor
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn inşallah canım
Saol cnm alayım bi tane. Yalnız belki abartıyorum ama dün okumaya basladığımdan beri benim de icime bir ferahlık verdi. Pazar günü ne kadar mutsuzsam su iki gündür o kadar huzurluyum
hayır abartmıyorsun ister kendi için ister başkası için okusun insan hep öyle bir selametlik kuştan hafiflik kaplıyor bedenini gönlünü insanın
Doğru o zaman :) İçime nifak girmesin yeter, kendime mi okudum baskasına mı diyorum :)
dini kitap satan yerlerde de olur mutlaka
sana da edelim bir gün
Ederiz canım, benden daha acil duaya ihtiyacı olan insanlar vardır :)
hepimizin aciliyeti görecelidir sana da okuyalım canım sen niyetini haceti söyle ya da söyleme farketmez
sadece ne okuyacağımıza karar vermek açısından genel hatlı da yazabilirsin şifa için iş için vs gibi
O zaman iç huzuru için istiyorum daha doğrusu bir karar vermem gerekiyor, Allah hayırlısını kılsın istiyorum. Karışık mı oldu :)
elmayra kendin bol bol ya sabır çek
ya selam çek
ve farkı hisset
hasbiyallahü ve nimel vekil de sürekli