Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahil olmak istiyorum. Yardımcı olurmusun ?
Ne okunacak , kime okunacak ?
Nasıl olacağı hakkında bilgi verirsen , bugün başlıyım bende.
bu aldıklarını kim için alıyorsun byza için mi mide kanseri arkadaşımız için mi ?
sırada bekleyen baya kişi var evet ne kadar çok katılım olursa o kadar erken biter malum alınanlar
sen de okumalara katkım olsun diyorsan gel aramıza hem başkasına yardımcı ol hem de sana yardımcı olsunlar
aramızda olmak istiyorsan hemen okuma ve okunma sırana geçebilirsin
nur hasta arkadaşımız için okunacaklar bittiğine göre
beyzanın kalan 203 fatiha 80 ayetel kürsisinden ne kadar almak istersen yaz canım [/
100 fatihayı bitidim hasta arkadşımız için.beyza hanım içinde esma ve 50 fatiha alıorum şimdi cnm.
beyzanın kalan 203 fatiha 80 ayetel kürsisinden ne kadar almak istersen yaz canım [/
100 fatihayı bitidim hasta arkadşımız için.beyza hanım içinde esma ve 50 fatiha alıorum şimdi cnm.
Allah razı olsun canım Allah ne muradın varsa versin misli misli
İstiyorum ama pek zamanım olmuyo yani öyle yasini falan açıp pek okuyamıyorum ama fırsat buldukça okurum namazda dua ederim
zaten burada paylaşılan çoğu şey çok vakit almayacak ve de herkesin okuyabileceği tarzdan şeyler
bugün paylaşılanlara bakarsan geneli hep öyle esmalardan çekmek fatiha ve ayetel kürsi okumak
beyzanın kalan 203 fatiha 80 ayetel kürsisinden ne kadar almak istersen yaz canım
100 fatiha alıyım şimdilik o zaman , bitirince tekrar almaya çalışırım.
Allah razı olsun canım Allah ne muradın varsa versin misli misli
cnm Allah senden de razı osun bu sevaba ortak ediosun bizi.Allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah:)
Fatiha ayetel kürsiyi kesin okurum Esmalarda olabilir ama şimdi alıptayapamayıp üzerimde yük kalır ondan korkuyorum
Bilmem sizinde aklınıza geldimi..
Bu dünyada birbirimizi görmemiz imkansız olsada.. Bu dualar bizi karşılayacak.. Hepimiz birbirimizi göreceğiz arkadaşlar.. Bu ne güzel bi birikim ne güzel bi yatırım.. Rabbim hepinizden razı olsun..