Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim evlenmek için çok dua ediyordum Sonrasında en güzel sevginin Rabbimize olan sevgi olduğunu öğrendim dualarım değişti dua etmeye utanır oldum sonrasında herkes evlenmek zorunda değil çok ısrarla dua etmeyi bıraktım Rabb'imize yöneldim Rabb'imiz nasıl istiyorsa öyle olsun dedim .O zaman karşıma görücü usulü biri çıktı aslında hiç içim almadığı hâlde ettiğim duaları fiiliyata dökmek için o kişiyi tanımaya karar verdim zamanla severim davranışlarda önemli değil diye düşündüm.O kişiyle mesajlaşmak bile içimden gelmiyordu ama konuşunca beni etkisi altına alıyordu da o kişinin ilgisi beni etkilemeye başladı. 7 yaş benden büyüktü, dostlarıma resmini gösterince yaşının çok büyük olduğunu yanımda amcam gibi durduğunu söylediler. Hemen harekete geçip eşimle tanıştırdılar. Eşimin resmini görünce içimde bir şey aktı etkilendim ama verdiğim söz var olmaz dedim yakınım istiareye yatayım sonuca göre hareket edersin dedi kabul ettim sonucu duvak yere düştü olumsuz dedi Sonrasında eşim ile tanışıp,8 ay içinde evlendim elhamdülillah Rabb'imiz duaları kabul etti
Rabbimiz sanada evlenmeyi isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı eşler nasip etsin
Rabb'imiz dualarını kabul edecek kardeşim sadece zamanı var sana tavsiyem sebep koyarak dua et duan daha çabuk kabul olur