Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
byza için sadece 20 ayetel kürsi kaldı kızlar almak isteyen varsa bildirsin
byza için sadece 20 ayetel kürsi kaldı kızlar almak isteyen varsa bildirsin
Arkadaşlar dua edenleriniz çok olsun. Süreklii aranızda bulunamam ama girdiğimde dualarınıza katkıda bulunurum. Herkes hayatta beklentileri var. benim de işlerimizin yolunda gitmesi ve 2014 'e artık evli olarak girmek istiyorum. bir adayım yok şu anda ama gönlümden geçen sadece eşimin olacak kişinin hakkımda hayırlı olması. Kaderimde düğünüm vardır inşallah.
Amin diyenler sağ olsun.
sadece okuyan 1 ayetel Kürs-i okusa yeter.
bende 5 er kere namaz sur ve dualarını okuyacağım. sitede dua isteyen arkadaşlarım için amin diyeceğim.
Arkadaşlar dua edenleriniz çok olsun. Süreklii aranızda bulunamam ama girdiğimde dualarınıza katkıda bulunurum. Herkes hayatta beklentileri var. benim de işlerimizin yolunda gitmesi ve 2014 'e artık evli olarak girmek istiyorum. bir adayım yok şu anda ama gönlümden geçen sadece eşimin olacak kişinin hakkımda hayırlı olması. Kaderimde düğünüm vardır inşallah.
Amin diyenler sağ olsun.
bende 5 er kere namaz sur ve dualarını okuyacağım. sitede dua isteyen arkadaşlarım için amin diyeceğim.
neden dikiş atmadılarkiii hayret benim 1 dişde 3 dikiş vardıııı vede sonradanda dikiş aldırmaya gitmiştimmmdoktorum tam bir uzman dikiş atmamak için 50 dk uğraştı. Şu an yanagım mosmor uyusuklugu geçtiği için evin içinde zıpzıp geziyorum bu geceyi atlatsam yrn kolay :)
çok teşekkür ederim bi anlık heves edip bıraktıgımı düşünmeyin diye acıklama yapmak istedim.
Bu başlık o kdr mutlu ettiki beni
bacımm bende 489 ya FETTAH ismi celilini okudum beyza için ve artık yarından itibaren yasin ve diğer sureleride alabilirimmm.. allah kabul eylesinbyza poecan için okunanlar bitince senin için
489 ya Fettah 313 fatiha ve 170 ayetel kürsi okumaya niyetleneceğiz nasipse
tamam bacımmm tamam ancakkkk girebildimmmmkızlar çok acil
salı çarşamba ve perşembe günü için 2 arkadaşımıza dua başlatmak istiyorum lütfen 5-10 demeyelim alalım kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
byza çok bunalmış ( 489 ya Fettah 313 fatiha 170 ayetel kürsi )
diğer arkadaşımız mide kanseri teşhisi konmuş ( 422 ya Şafi 313 fatiha 170 ayetel kürsi )
kısacası dua ekibinin çok acil toplanması faaliyete geçmesi lazım
not : esmalar kişi başı yazdığı adet kadar alınıyor paylaşılmıyor zaten 10 dk anca sürüyor..... sadece Fatihalar ve ayetel kürsiler paylaşılıyor olur da topiğimize gelen gören almak isteyen olur ...
şimdiden Allah razı olsun hepinizden
rabbim gönlünce versin bacımmmmArkadaşlar dua edenleriniz çok olsun. Süreklii aranızda bulunamam ama girdiğimde dualarınıza katkıda bulunurum. Herkes hayatta beklentileri var. benim de işlerimizin yolunda gitmesi ve 2014 'e artık evli olarak girmek istiyorum. bir adayım yok şu anda ama gönlümden geçen sadece eşimin olacak kişinin hakkımda hayırlı olması. Kaderimde düğünüm vardır inşallah.
Amin diyenler sağ olsun.
Amin diyenler sağ olsun.
Amin diyenler sağ olsun.
1 adet ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin ...Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın canım AMİN
sssp ne kadar çalışkansın canım yaa
hemen okuyorsun aldıklarını da ne güzel