Dua ile başlayan güzel dostların topiği :D

kızlar ben özür diledim hem eşimden hem annesinden. Eşim annesine ileticekti. Kadını zaten arama dedi eşim. Belli ki kadının da bana edecek bir çift sözü var..

Off Aira ya okudum tum yazdiklarini. maalesef sana sozlerimle yardim edemiycem ama esine guveniyor musun sen tam anlamiyla?
suphe oyle bir sey ki insanin aklina bir kez girince bir daha cikmiyor. esin masum degilse dilerim Rabbim gercekleri gosterir sana.
dua edicem sana ya canim benim vallahi uzuldum Ve lutfen ama luften bebegi bir cikis yolu olarak gorme.
Allah belki bilerek nasip etmiyor. cocuk icin acele etme. cocuk mutlu huzurlu yuvada buyur, buyumeli.
once temelinizi saglamlastirin. sonra cocuk..
ve bence ortaligi karistiran kaynana. onun gonlunu nasil alirsin bilmiyorum ama insallah allah o kadini islah eyler, kocani islah eyler, gorumcelerini de oyle.. dilerim yuvan kurtulur ve cok mutlu olursunuz hayirlisiyla. insan esini secemiyor ama onun duzelmesi
icin dua edebilir hakkinizda hayirlisi olur insallah. su 7 gunluk ayetel kursi var ya. onu denemek istiyorum ben.
sen de dene yuvan icin. insallah faydasini goruruz. bi de her gece 51 kere salati munciye oku tam yatmadan once abdest alarak ve hepsini toplu sekilde.

Sana katılıyorum tatlım, her cümlen o kadar doğru ve mantıklı ki.

Sana katılıyorum tatlım, her cümlen o kadar doğru ve mantıklı ki.

kızlar dediğim gibi şuan sizden tek ricam eşimle yüzyüze gelip knusabilmem için bana bolca dua etmeniz. Çünkü karsı karsıya hiç gelmedik. Ama gelirsek gerseyi yüzüne söylicem. 2 ay ayrı kalmak bi bakıma iyi fikir ama sonuçta bn onun karısıyım. Ailesiyim. Aranıp sorulmamak olur mu :'(

size bişey sorcam ben. Bi ablam bana 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi oku 1006 kere de ya vedud söyle ddi. buraya kadar herşey normal Durumu asinaza anlatmıştım. O biliyor. Ama bu abla sonra ddi ki 7 renkli ipe bunları 7ser defa oku incire geçirip düğüm at snra balkona as eşin o hafta gelecek ddi. Ama bana bu yapılacak şey büyüymüş gibi geldi :s
ben sadece çokca dua alıp dua etmek isterim. Ama eşime de bişey musallat etmek istemem. napsam? sizden bir fikir alayım istiyorum

kuzu bence ne yap bilyonmu sen sadece oku ve ona gönder bu büyü degil kuzu.hatta eslere yemeklere yaparkende okuyun deniyor. asıl olan niyetmiş.yani okuyup göndere bilirsinde.ama düğüm ip felan onu bilmiyorum:26:

bu arada namazımda dua ettim canım ama yatarken gene edecegim kuzum herkeze ediyorum topikteki kızlara

Son düzenleme:
Bu arada kızlar her birinizden Allah bin razı gelsin. Efendimizle secdeya varmayı nasip etsin hepinizi. Çok tatlı insanlarsınız. Siz olmasaydınız ben çok kötü olurdum. Hiç biriniz beni ne yargıladınız ne gaza getirdiniz. At bu adamı demediniz ne de çok hata etmişsin dediniz. Sadece dua ettiniz hastaya ilaç verir gibi benle birlikte dua aradınız. Siz gerçekten Allahın mubarek kullarındansızız. Bahtınız kaderiniz çok güzel olacak inşallah. Ben hiç kimselere böyle güzel dualar etmedim Allah herşeyin en güzelini sizlere versin. Ölmüşlerinizin ruhuna değsin. Hakkınızı da helal edin :) başınızı çok şişirdim hiç durmadan üzüntüden hep çeneme vurdu canımcıklarım

kız dur aglatcan beni zaten cok sulu gözlüyüm.yuva yıkılmasını kim ister kuzu tabi edecez dua.neden burdayız canım birbirimize dua etmek için.insalalh canım insallah hepimizin yüzü gülsün hepimiz bi derdi var burda dert ortagı olduk.helal olsun canım.kız zaten insanın canı sıkılınca burda bende neler yazdım sevdigimle kavga edince.biraz daha iyiyiz.insallah sende barıscan oluyo böyle zamanlar Allah izniyle atlatcaz.ama ben ettiğimiz dualara inanıyorum etkisine Allahın izniyle insalalh hersey güzel olur insallah.bende yatıyom datlım yarın görüsürüz gönlü güzel arkadasım

minig nefsime çok mu yukleniyorum acaba vesveseler başladı ya dualarum kabul olmazsa diye tövbe estafirullah ya iyice gelgitli oldum Aklıma mukayet ol ya Rahman

minig nefsime çok mu yukleniyorum acaba vesveseler başladı ya dualarum kabul olmazsa diye tövbe estafirullah ya iyice gelgitli oldum Aklıma mukayet ol ya Rahman

yok kuzum ya öyle deme Allah dert veryoki dua edesin.deneniyoruz.ondan dualara sarıl kuzu.herseyden büyük RABBİN VAR........

bende simdi namaz kılcam ve dua ETCEM SANA KUZUM

Akşam giremedim ya kızlar telefondan bağlandım ordada yazamıyorum.kısa kısa cümle yazabiliyorum. kısa süre sonra kaşamalrı da yazıcam inşallah :) . dün akşam tuzlu çörek yaptım yedim . dua ettim yattım ama malesef çöreği çok tuzlu yapamadım. yapsam bile susamadım. susadım ama kalkmaya yakın. en komiği 2 gündür bağırskalarımdan rahatsızdım vücudumun tuza ihtiyacı varmış o kadar tuza banamısın demedi tam 8 de susadım ondada uykum yoktu

ben göremeyeceğimi biliyordum annem görsün diye dua ettim.
annem görmüş artık bir daha tuzlu çörek yapmayacağım ya. kilo alıcam

günaydın arkadaşlar. bugün kimse yok sanırım. akşam duamı ettikten sonra 1 saat egzersiz ve dans yaptım. o kadar enerjiden sonra sevgililer günü filminin sonunu izlerken saati 1,30 yaptım. o kadar geç uyudum ama yine 7,30 da kalktım. of ya ne güzel tam namaza başladım derken bir bağrsak sorunu---- yaşadım gitti namazlar. saat 11 de egzersiz yaptım eridi bütün börekler.

günlük gibi yazayım bari sayfa güncel kalsın. iş yerinde kimse yok. can sıkıntıısı işde sohbet edecek kimse yok...

işler beni bekler. ben erteler

saat 10 dabaşlarım diyorum ... mesai saatini bugün ben yapıyorum ... iş yerini temizledim. kahvemi yudumluyorum.

ziyaret eden olursa hoş geldi.... saat 10 a kadar burdayım

günaydın kuzu bende o filme baktım güzeldi demi.iyi işler canım .gecmiş olsundikkat et

Günaydın canımm, ben geç kalmışım biraz İyi çalışmalar sana, ben daha kahvaltı bile yapmadım, bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi, ağırdan aldım biraz

günaydın kuzu bende o filme baktım güzeldi demi.iyi işler canım .gecmiş olsundikkat et
çok güzeldi evet tatlım . bay evet filmi vardı hafta sonu izlemenizi tavsiye ederim.

Günaydın canımm, ben geç kalmışım biraz İyi çalışmalar sana, ben daha kahvaltı bile yapmadım, bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi, ağırdan aldım biraz

Aybirgen ben ağrım olmasın diye başlama aşamasında bir tana apranax atıyorum. ayda 1 tane. birde egzersizler yapınca ağrım olmuyor çok şükür. ama halsiz kalıp çok dikkatsizleşebiliyorum.

mola saatimdi gireyim bakayım dedim. akşam görüşürüz kızlar. nette sorun olmazsa gelirim

Helali hoş olsun :)
Duaların için de çok teşekkür ederim kendi adıma. Rabbim kat kat fazlasını hayırlısıyla sana nasip etsin.

Tuzlu çöreğin anlamını çözemedim? :)

Helali hoş olsun :)
Duaların için de çok teşekkür ederim kendi adıma. Rabbim kat kat fazlasını hayırlısıyla sana nasip etsin.

Tuzlu çöreğin anlamını çözemedim? :)

bir arkadaşım tavsiye etmişti. akşam yatmadan önce tuzlu çörek yerse akşamda uykusunda su veren kişi evleneceğin kişi olurmuş.

ben göremedim gerçi aksilikler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…