seni anlıyorum canım.esinin ailesi neden bu kadar ayırmak için ugrasyo onu anlamadım sonucta onlarında cocugunun yuvası yıkılacak.keske ailesine degilde esine kızsaydın saysaydın.evlilik cok zor ve kadınlara cok iş düsüyor ne yazıkki hep biz alttan almak zorundayız.erkeler cok sinirli affetmiyolar.benimkide cok sinirli bi pireye bütün yorganı yakar.iste bunlardan ders alıyoruz.evlendiğimde kesinlikle esimin ailesine laf etmiyecegim.cünkü ozaman esinin gözünde bir eksi alıyosun.esinle irtibatını kesme bence.neden 2 ay görüsmeyecekmissiniz ya.olan olmus tamam ama ortada bir yuva var bence sen ara konus bulus imkanın varsa.netten bakmasıda dogru degil ama işte erkek milleti.esinin ailesinde suc yapıcı olacaklarına yıkıcı olmuslar.benim bi tanıdıgımın arkadası kaynanasını arayıp seni sevmiyorum demiş gelmeyin demiş sonra görümcesiyle tartısmıs görümcesinin esyalarını yakmıs cocugununkinide kıyafetlerini.onlar hala birlikte.bel
ya minig ben kirilan tarafim burda. ablasini aradm abla biz bosaniyorz diyorm. iyi kizim hayirlisi olsn diyor! bi buyuk gelin bakiyim noluyor demedi ya :'( hep bnm ailem aradi bunlari kuzenlerm kardesim annem. telefonlarmizi bile acmadilar. hem sucum yok hem aradigm halde :'( beni ailemi sanki biz onlara yalvariyoruz gibi davrandilar. babam da artik gurur yapti. kizim bunlar seni basndan beri istememis onurlu ol artik gorsmen yasak ddi. esim de aptal milletn agzna bakiyor. bazen diyorm Allah bildigi gibi etsn bunlari hem bn kandiriliyorm hem aileme hakaret ediliyor hem ben eziliyorm. boyle pisirik adam olmaz olsun diyorm. bi koca karisini namusunu 2ay aramamayi nasil goze alir diyorm. o zmn kendimi 3 kurusluk bi kadinmisim gibi hissediyorm. Gunahtir ya
Allah var kendi damatlari bunu yapsa naparlar kim bilir :'( ama cok seviyorm iste. kendi parami kazaniyorm cok sukur kimseye muhtacligim yok.. ama namus bu kizlar. dul olmak hele bu yasta :'( bu ulkede cok kotu cok :'( nasolsa cocuklari yok erkek adam bulur yeni es yasi da genc diyorlar ailesi :'( insanlar oyle bencil ki. 2kizlari var diyorm ya. 1ablasi bile aramadi beni kizim nasilsin naptin iyi misin diye :'(