- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- Konu Sahibi mavilimYesilim
gelenler akşam gelicek sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor yaparken ayağımı incitmişim. Fazla ayakta kalınca ağrıyor.
Bu gün bir arkadaşın ölüm haberini aldım. üzüldüm yada sevindim diyememem. Kimsenin ölümüne sevinilmez ama zamanında canımı acıtmış bir arkadaş. ölünün arkasından konuşmak bana yakışmaz ama ilk duyduğumda allah rahmet eylesin demek bile içimden gelmedi. Uzun zamandır rahatsızdı. Yaşam savaşı vermiş ama bu savaşı kaybetmiş. Ailesini düşündüm üzüldüm. Hiç aklıma gelmezdi bu arkadaşın rahatsızlanacağı ve öleceği. Ama ben bu arkadaş yüzünden 1 sene kendimi toparlayamadım hayata bakışım değişti inancımı kaybettim. çok zor kendimi düzelttim. Eski dosttunun sevdğin ilk aşkının senin gururunu incitip dalga geçmesi pek düzeltilecek bir şey değil di. Onun sayesinde yaşam enerjimi kaybetmiştim. 1 sene boyunca her gece dua ettim yapatıklarının cezasını çeksin diye. 1 sene hiç rahat bir uyku uyuyamadım hep yapatığı dalgavari hareketler geldi. Telefonda dalga geçer gibi gülüp arkadaşlarına hava atar gibi konuşmaları. .. Hep aklıma geldi. Her ismi geçtiğinde nefretle hatırladığım insan ...
Merhaba arkadaşlar ben açtım topiği. bu arada çok heyecanlandım ...
evet dostlar gelin bakalım