Dua ile başlayan güzel dostların topiği :D

evet kuzu tepki alınca sildim daha fazla canım sıkılmasın die.biraz kıskanc:26: sorun degil kıskanclıgı ben alıstım.sadece aramız düzelsin yeter benim için

Allah yardımcın olsun Allah sabır versin Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın amin

gerçekten ne güzel bir dua Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın sınandığın zaman anlıyorsun değerini

Sukrediyorum zaten canım. Devamlı sukredecegim seyler var. sukursuzlukten cok korkuyorum Allah sukretmeyi unutturmasın.
Ama artık kendim icin pek bir sey isteyemiyorum. Kabul olmuyor olmayacak düsüncesine engel olamıyorum.
Bu olay olsun diye cok dua ettim inararak olacagına. hayırlısı boyleymis deyip geciyorum sürekli. ve ben artık hep hakkımda hayırsız seyleri istiyorum diye kendim icin bir sey istemiyorum..
Seninki de Allahından bulsun. ask acısı nedir cok ıyı bılırım 2 yıllık iliskim bitti. bıtelı de 1.5 sene oluyor. ah ah cok zor zamanlardı.
Allaha sukur gecti. ve iyi ki bıtmis dıyorum su anda. ben de öyle bir adamın benden nasıl soguyup terkettgine anlam veremiyordum.
Simdi pisman. daha da beter olacak.. kaybettigine yansın.
Acın maalesef sen yeterince uzulmeden gecmeyecek. sunu yap bunu yap desem faydası olmayacak.
Dua topıgımızdesin zaten canım. dua ederiz sana. ben de edicem. insallah hayırlı degilse o kisi kalbin tez vakitte sogur

Amin ya. cok zor gercekten sevdiginden ayrılmak. ask acısı nedir cok iyi bilirim iliklerimde hissettim hala ince ince sızlar yaram.
Allah dusmanıma vermesin ayrılık acısı.
insallah düzelir canım aranız hayırlısıyla. ılıskınız daha 4 aylık sanırım. zamanla daha da oturur. bence zaman ver kendinize.
ve de evlilik icin acele etme. kac yasındaydın sen daha önce de sormustum soylemedin

kafam o kadar onunla meşguldü ki geçen hafta adam arayıp sormuyordu telefonu yüzüme kapatıyordu ben ısrarla arıyordum mesajıma cevap yazsın diye ısrarla arıyordum deli gibiydim kendimi kaybetmiştim sonra sizleri buldum sizinle dertleşmek dua etmek iyi geliyor ara ara ağlama krizlerim yine tutuyor telefona elim yine gidiyor ama 2gündür ben de mesaj atmıyorum Allah hepimize hayırlı kısmetler yazsın bunları aklımızın ucuna bile getirmeyecek kadar bizi mutlu etsin ama tez zamanda çünkü kafamız eskiyor eşimize çocuğumuza bırakmamız gereken sabrı değmeyen insanlara harcıyoruz.

kesinlikle dene etkiliymiş baya ben araştırmıştım çok kişinin işine yaramış ama sayı çok önemli 313

ya di mi sacma bu sacma insanları düsünmek. Anamızı babamızı düsünmüyoruz bu kadar. her seyden önce kendimizi hiç dusunmuyoruz.Adamların tınında degiliz biliyo musun karsıdaki insan istemezken senin ısrarların cok itici oluyor.
kendini onun yerine koy. sen bunalmıssın sklmıssın ama karsı taraf zırıl zırıl arıyor cok sıkıcı. o yüzden ona zaman ver.
cok fazla zaman gecince direkt sil gitsin. degmiyor ve araya bi kere ayrılık girince geri toparlanması cok zor.
Insallah hayırlı ve dogru vakitte buluruz kısmetimizi canım. dua edelim birbirimize ismimizle.

insalalh canım 28 yasım

insalalh canım 28 yasım

haklısın o zaman acele etmekte. bak dün sabırsızlığım yüzünde nasıl pisman oldum. sen yine de üstüne varma seninkinin bak beni gör beni kahve ictim falımda gelin ve damat cıktı acayip derecede belli. bakalım hangimizin kısmeti acılıyor kızlar

aynen canım gidene kadar artık arayıp sormak yok gidince de bana aldığı hediyeler var onları vermek ve son sözümü söylemek için buluşalım diyeceğim ama gelmezse eşyaları da ortak arkadaşa veririm biter

öyle yapıyom kuzu aslında suc bende ben kendimi sucluyorum adam evlenmek istemese yüzük almazdı.cok sacmaladım.evhamlarımla sıkdım onu sıkıldı biliyorum aslında yüz yüze gelsek durulacak hersey hep öyle olyo cünkü.bende cok baskı yapmamaya üstüne gitmemeye karar verdim.cok msj atmıcam cok aramıycam o isteyince arar biraz nefes alsın.yaptıklarımdan beni yanlıs anladı simdi derdime yanıyorum ve üöitsizlik tükenmişlik basladı.tükenmişlik sendromuna girdim canım bakayım nasıl yapıldıgını yazayım canım

Son düzenleme:

Canım gitme üstüne iste. bırak kendi haline. Dedigin gibi sevmese yüzük almazdı. fazla yüz de verme. kalkmasın bir tarafları.
sonra indiremiyosun. haberin olsun
ben cıkayım yemek filan yapıcam. gorusmk üzere gelirim yine hadi öptümm

HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.

HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GÜN ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI

OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI

HASIL OLUR ……..

DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;

BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.

**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********

*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)

UYARILARA DİKKAR EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA

ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA

HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR..

KAYNAK:Araştırmacı yazar ADEM şener HOCA Efendi den

canlarım süpersinizzzz bu teepik harikaaaa güzel dua kardeşlerim sizleri seviyorummmmm sevgimiz karşılıklı hakkaten ben bu aralar sık giremedim kafam meşgul bu aralar o bahsettiğim kişi faceden mesaj attı ara ara görüştük yüzyüze gelmedik daha bakalım ne olacak bu iş merakla bekliyorum .. inşallah hayırlı ise olur dua edin canlarım nolur kafam karmakarışık.. bu arada eski listeye devam etmiyormusunuz sıra tam da bana gelmiştiii

hayırlısı olur inş. canım hayırlı biri olur da mutlulukla sonuçlanır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…