Dua ile başlayan güzel dostların topiği :D

spor yaparken ayağımı incitmişim. fazla ayakta kalınca ağrıyor.

bu gün bir arkadaşın ölüm haberini aldım. üzüldüm yada sevindim diyememem. kimsenin ölümüne sevinilmez ama zamanında canımı acıtmış bir arkadaş. ölünün arkasından konuşmak bana yakışmaz ama ilk duyduğumda Allah rahmet eylesin demek bile içimden gelmedi. Uzun zamandır rahatsızdı. yaşam savaşı vermiş ama bu savaşı kaybetmiş. Ailesini düşündüm üzüldüm. Hiç aklıma gelmezdi bu arkadaşın rahatsızlanacağı ve öleceği. AMa ben bu arkadaş yüzünden 1 sene kendimi toparlayamadım hayata bakışım değişti inancımı kaybettim. Çok zor kendimi düzelttim. Eski dosttunun sevdğin ilk aşkının senin gururunu incitip dalga geçmesi pek düzeltilecek bir şey değil di. Onun sayesinde yaşam enerjimi kaybetmiştim. 1 sene boyunca her gece dua ettim yapatıklarının cezasını çeksin diye. 1 sene hiç rahat bir uyku uyuyamadım hep yapatığı dalgavari hareketler geldi. Telefonda dalga geçer gibi gülüp arkadaşlarına hava atar gibi konuşmaları. .. hep aklıma geldi. Her ismi geçtiğinde nefretle hatırladığım insan ...

Son düzenleme:

anladım canım.allah rahmet eylesin.o onun günahı kuzum.allah rahmet eylesin de unut canım. Dikkat et canım ayagına buz falan koysaydın:26:cok gecmiş olsun:26:

kızlar bir kaç arkadaşım mezuyu biliyor. artık dışa vurayım :) konu açmakda istemiyorum. Ben birinden hoşlanıyorum :) ... yaklaşık 1 seneden beri. 1 senedir de karşılaşırız selamlaşır çok nadir de olsa hal hatır sorarız. Kurumla çalışırıyorum ve sık gidip geldiğim bir yer. Fakat hoşlandığım kişinin duyguşarının karşılıklı olduğunu veya olmadığını kestiremiyorum. :S Geçen gün karşılaştık ama konuşmadık. Gittiğim yer kurum. Başka bir sorun için gitmiştim o anda ne yapacağımı şaşırdım . Çünkü benim görüşeceğim kişinin yanındaydı çok çekindim. sonra selam verdim girdim içeriye :) oda arkası dönüktü gülümsedi pekde bakamadım yüzüne ama gülümsedi sonra birşey demedi. ben sorunu anlattım biraz durdu dümdüz karşısına baktı sanki hani böyle suç işlersinde bakarsın ya öyle bakıyor gibi geldi. O anda acaba bana mı öyle geldi yoksa kızardımı tam anlayamadım sonra biraz durdu ve masasına gitti. hiç konuşamadık hiç bir şey demedi. oysa facebooktan bir kaç defa sohbet etmiiştik. normalde de konuşuruz selamlaşırız. ama nedense o an konuşmadık. facebookta bir kaç hafta samimi konuşmuştuk. emin olamadım kafamdan birnlerce şey geçiyor diyorum işde aklıma gelen ; suskun hanım sanırım benden hoşlanıyor... acaba birine bahsetti de. aman ne bileyim işde .... sonra ben gelince tepki vermedi gibi geldi. çok mu şüpheciyim ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…