- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
of ya bağırsaklarım hiç bu kadar faal olmamıştı
yok be canim cok yogundu duygularim. gercekten masum bi yuzu var, sesi yuzu bebek gibiydi pek sevimliydi.
ama bana boyle davrandi iste. sert davranmasina gerek yoktu ki bu kadar. hayir teklifimi tekrar kabul de etmedi.degisik bi insan sanirim. hayirlisi ya. 5 gun sonra dogum gunu. dogum gununu kutlamayi bile dusunmustum ne kadar safim ya
keşke faceden konuşmasaydın yüz yüze gelince bir iki şey söyleseydin. bu akşam dua edelim senin için sen yarın işe gidecekmisin? nunla aynı iş yerind emi çalışıyorsunuz? neden selam vermedin bu çocuk niye takıldı bu kadar
sultanim ne guzel ozel insanlarla karsilasiyormussun. neden olmuyor peki?
beni kimse bulmuyor, benim begendiklerim de bana nasip olmuyor. acele etmiyorum da ne kadar istemesem de birinden hoslaniyorum.
Rabbim nasip etmeyecegin insana karsi ask hoslanti beslemeyeyim diye dua etsem de hoslaniyorum.
sonra aci cekiyorum.
olmayınca olmuyor be gülüm. aynen bende sen gibi dua ediyorum. acele ediyordum şimdi hiç bir şey yapmamaya karar verdim. akışına bırakıcam artık . aynı duayı ederdim ve sonra beklenti içine girerdim olmayına daha çok üzülürdüm. ama işde tek sorun duyguların yoğunluğundan olmayacak şeyi aslında nasip olmayan kişileri bile olur nasip gözüyle bakar oluyoruz.
bu arada ne yedim sadece salep içtim ailede hepimiz içtik ben le babam a dokundu. iyi ki 2 mize dokundu sonra mazalllah yanisabahtan beri böyleyim valla
benim staj yaptigim yerde calisiyordu. benim stajim bitti. dun staj raporu icin ugramam gerekti. ben de 2 abiye selam verdim orda.
bu da bana bakiyordu buna vermedim. ya nedense buna karsi hep mesafeli durdum staj boyunca. hoslandigim insanlara ayri bi soguk oluyorum. o da buna takmis. ben de yanlis anlamamasi icin aciklama yaptim. hem oyle olmasa neden davet edeyim seni gorusmek icin dedim. tekrar istek yolluyorum kabul edip etmemek sana kalmis dedim. o da fazla polemige gerek yok, biz senle hic bir sekilde gorusmemeliyiz filan gibisinden seyler yazmis. valla zoruma gitti ya acayip dengesiz. hic de oyle davranacak birine benzemiyor.
buyuk sorumluluk altinda isyerinde.
Kendimi cikolataya verdim. kilo almamam lazim ama ben ha bire yiyorum. midem bulana bulana yiyorum su anda ve 1 paket koca milka cikolatayi bitirdim. canim da salep istedi ya valla simdi. dokunanlardan birinin yerine ben icebilirdim ki
30 yasindayim demistin di mi canim ? imkansizlari sevmekte benim ustume yok, imkansiz olusu oyle ahim sahim ozelliklerinden degil ama sadece bana uygun olmayacak insanlar. gidip seciyorum arkadas ya. dedigin gibi , nasip gozuyle bakip girisiyoruz duaya
Allah biliyor ya gercekten bu sefer coook istemistim ya. olmadi yine. hem de fena halde ters kose oldum
yüzü güzel olabilir de bir genç bayanla öyle konuşulmaz boşver ... daha kimlerle tanışacaksın. olmamış aslında ona da selam verseydin keşke. neyse olmuş artık. geriye bakıp düşünme. biliyorum çok zor ama . geçecek . şimdi staj bitti okul mu açılacak yoksa çalışma hayatımı başlayacak sen onu söyle yeni adaylar arşatır yada olmasını istediğin şeyleri yaz dua etmey başla
yok canim benim 2 sene daha okul varuzattim 1 yil da maalesef. yeni aday yok, arastirmak istemiyorum. ugrasmak istemiyorum.
uzulmek istemiyorum kisacasi. tek istedigim nasibim. onu bulana kadar da harap bitap dusmesin gonlum ya
olmasini istedigim seyler icin dua etmek de istemiyorum cunku olmuyor.
ben baska insanlara dua etmek istiyorum sadece artik.
minigmanig buralarda mısınn ?napıyon canım aranız nasıl ?
kızlar dua demişken 313 ayetel kürsi deneyeniniz oldu mu
burdayım kuzu yazıları okuyorum bende.sen nasılsın.üzülme desem teselli olurmu zaman insallah cabuk unutturu onu.aramız idare eder ne iyi ne kötü sanırım bunalımdayım tükenmişlik sendromuna girdim
ne icin deneyen oldu mu canım ? sen denedin mi ?:44::44:
valla ben de tükendim ama Allaha sukur oyle aglanıp sızlanmıyorum. güclüyüm sükürler olsun ama artık mutlu olmak istiyorum.
mutluluktan havalara ucmayı beklemiyorum sadece anımsayıp anımsayıp icimin umutla dolacagı bi sey yasamak istiyorum.
cok uç bir istek degil sanırım.Malum sahıs aklıma geliyor ama elbet gececek. Sonucta ortada bir yasanmıslık yok.
En azından umut vermeden kestirip attıgı icin tesekkür edebiliyorum ona
asktan yana umudum yok artık icim bi an önce sogusun yeter....
sen bi konu acmıssın sonra silmissin icerigi. seninki cok mu kıskanc canım? tepene bindirme ya bu kadar
yani herhangi bişe ne istiyosan : )
denedim olmadı ama gerçi belki bişeyi yanlış eksik yapmışımdır ya da hayırlısı böledir bilmiyorum