- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Doktor hanım içimden bir ses bu sefer olacak diyor...
O zaman bundan sonra gözüm üstünde doktor ara ara uğrayığ buraları yoklama kararı aldımyaa çok teşekkür ederim... böyle moralsizdim çok iyi geldi bu mesaj moral oldu.
bugünün raporunu da vereyim 7x60
yarın genel cerrahiyi bitirme planındayım bakalımdır, nası olacak, aslında bildiğim şeyler ondan hızlı gidiyor, esas mesele çalışma saatlerini arttırmak bakalım çıkmadık candan umut kesilmez.
gitar çalmayı özledimmm lalalaatustan sonra çalıcam hep komşulara ölüm
O zaman bundan sonra gözüm üstünde doktor ara ara uğrayığ buraları yoklama kararı aldımkork benden 7 çarpı 60 da bence çok iyi olacak olacak
Bahar doneminde bir daha sinav var degil mi? Hic sikma canini senden degerli degil bunu kpss maratonunda sagligindan olmus biri olarak soyluyorum.
E esmergizmo ben de tus calisiyorum.
Hala calisiyor musun???
Motivasyona cok ihtiyacim var.
Agustosta giricem ama daha hic kapagi acilmamis 6 kitabim var
E esmergizmo
Kalamadim dersanede. Toplam 4 saat falan ders dinleyebildim
Artik her dersi max 5 gunde bitirmem gerekiyor.
G.cerrahi'ye 2 gun veriyorum, 2 gun sonra biticek insallah.
Sonra dahiliye ya da pediatriye baslayabilirim:)
Tusa ver kendini. Boylece unutmana bahane olur iste:)aynen benim de. küçük stajlar 2 kitabım var 700 sayfa falan ediyor 30dayım
1.45 saat çalışabildim. ve hiçbir şey anlamadığıma yemin edebilirim bu kafayla.
hooof.
ctesi arkadaşlarımla buluşucam nerdeyse 5 günüm var o kadar sürede 700 sayfa bitirmem lazım günde 140 sayfa eder :)) aman tanrım.
belki post ayrılık acısını tusla unuturum. hooooooffft.
Tusa ver kendini. Boylece unutmana bahane olur iste:)
Sen en azindan konulari bi onceki donemde bitirmissindir diye dusunuyorum. 140 sayfa cok ama neden olmasin? Gunde 12 saat ders calisanlari goruyorum.
Ben de simdi asm'ye gidicem, sonra dersane. Genel cerrahiye devam. Bugun 10 ders civarinda dinlemem lazm ki yarin bitirebileyim
normalde kk da kullanici adiyla giris yapmadan takilirim. sirf konuya yorum yapabilmek icin girdim. cidden gunde 13 saat ders calisiyor musunuz? saglikla ilgili bir bolum okuyorum derslerimin agirligi sizin yaninizda 1000 de bir bile olamaz. buna ragmen ders calisirken sıkılıyorum boyut degistirip hayal kuruyorum. bu arada size rastladigim cok iyi oldu google da arastirdim tam anlamadim.gebelikte travma diye bi konu var . orada maternal mortalite ve fetal mortalite geciyor. kelime anlamlari tam olarak nedir? yardimci olabilir misiniz?evet hedefim o bakalım bakalım
küçük stajlara çok vakit harcamak istemiyorum ondan.
biraz geç yattım geç kalktm feci uykum var hof hadi bakalım
normalde kk da kullanici adiyla giris yapmadan takilirim. sirf konuya yorum yapabilmek icin girdim. cidden gunde 13 saat ders calisiyor musunuz? saglikla ilgili bir bolum okuyorum derslerimin agirligi sizin yaninizda 1000 de bir bile olamaz. buna ragmen ders calisirken sıkılıyorum boyut degistirip hayal kuruyorum. bu arada size rastladigim cok iyi oldu google da arastirdim tam anlamadim.gebelikte travma diye bi konu var . orada maternal mortalite ve fetal mortalite geciyor. kelime anlamlari tam olarak nedir? yardimci olabilir misiniz?
Nasil gidiyor?evet hedefim o bakalım bakalım
küçük stajlara çok vakit harcamak istemiyorum ondan.
biraz geç yattım geç kalktm feci uykum var hof hadi bakalım
Nasil gidiyor?
Ben offlinelari yeni bitirebildim. Patolojiden ilk tekrarima basladim bugun.
Cok sicak hava. Calisamiyorumm
Olaylari konundan okumustum birazkötüsevgilimle ayrıldık falan aldatmş falan filan karışık işler.
hava çok sıcak evde klimam var allahtan
küçük stajlar çalışıyorum ben de. pomodoro tekniğine başladm 25 dk ders 5 dk ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?