- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
11 mart skoru 5 saat
yep sonunda yaptım. döngüyü kırdım. aslında 1 saat daha çalışasım vardı ama uykum geldi çok aptala döndüm. bişeyler atıştırıp bişiler izleyip yatıcam sabah erken kalkarım hem.
bugün sevgilimin cesaretlendirmesiyle ilk defa topuklu ayakkabıyla araba sürdüm, wuuu üstelik daha rahat sürdüm sanki. kendime bi güvenim geldi. heyttt be dedim, bunu da yapıyosam her şeyi yaparım bence.
yarın 10 saat yapabilsem keşke. bakalım ümit kesilmez hemato-onkoyu bitirsem mesela yarın süpper olur kitabın daha dörtte birini bitirdim. ama günde 10 saat çalışabilsem 4 günde bitiririm harika olur
ailemle yaşamaktan da bu evden de nefret ediyorum, bi an önce kurtulmak istiyorum, kendi hayatımı kurmak istiyorumgün içinde artık hiç sallamaz oldum onları evde paso böyle dolanıyorum
yarın daha iyi bi skor olucak inanıyorum
hadi bakalım en az 7 saat olmak üzere yarınki hedefim 10 saat kulüp
ben de topukluyla çok sürerdim :)
çok farketmiyor bence, hele de otomatik viteste.
kaza yaptığımda düz çizmeler vardı ayağımda :)
çalışmaya devam mı:)alt katın tadilatı uyku düzenimi mahvetti sabahın köründen 12ye kadar iki tane matkap beton kırıcı sesiyle beynim zonkluyor sonra uyuyakalmışım şu saat oldu kahvaltı etmedim kendime de gelemedim
hay ben böyle işin.... üfff.
çalışmaya devam mı:)
kardeşim de hazırlandı da ama ilk atamayla gitti şimdi ohal var diye istifa etmiyor öyle..
moralini bozma yahuevet ama çok demoralizeyim
çok dağıldım kendimi toparlamaya çalışıyorum üstümde mutsuzluk var.
evet kötü oldu ohal onlara. ben müstafi olduydum sanırım istifadan bile sayılmıyor o şans oldu. bu ohal de ne kadar devam edecek ne olacak meçhul ülkece herkes mutsuz zaten kimse önünü göremiyor.
moralini bozma yahu
sabır bu işler
sonuç güzel olacak diye düşün :)
ben de burada habire günlük açtım sürekli yazdım ya da yazmadım bazen ama çalıştım sabredince çalışınca sonuçta hedefler hep gerçeğe dönüyor önemli olan o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?