drsheldoncooper'ın tus günlüküsü

gece biraz soğuk oluyor diye diğer peteği de açtım bu sefer bi sıcak bi sıcak, sıcakta da asla uyuyamam, akşam üzeri nescafe xpress içmiştim tadını çok seviyorum ama kafeini çok fazla uyku kaçtı az, 3 gibi anca uyudum sabah 10 gibi sürünerek kalktım.

amerikalılar ne güzel demiş; dont fix it if it aint broke.

moral bozmayıp, derse oturacağım yine böyle bi üzerimde istememezlik var hayırdır inş. sanırım vücudum 1-2 gün yoğun çalışınca yoruluyor, stresten. 2-3 saat çalışıp sakinleyeceğim bi şekilde dışarı çıkacağım.

aslında şöyle yemyeşil bir ormanlık alan olsa havası tertemiz. gidip orada bi çay kahve içsem. ama yakın da olsa bu yeşil alan. nerdeeeeeeeeeee... bizim ülkede yeşil bi alana gitmek için en aşağı 40 dk trafikle gidip o trafikte haşat olup yarım saat park yeri arayıp öyle oturmak lazım.

sanırım avrupada yaşamak istiyorum ben. burada çok yoruluyorum hayatın içinde. alışveriş merkezlerinde gezmek, alışveriş merkezinde gezmek için kıyafet alışverişi yapmak insanların tek hobisi bu. nefes alamıyorum bazen. şu tus maceramı bitirsem, kendimi doğaya vuracağım. yeşili özledim, denizi özledim... toprağın kokusunu, tertemiz esen kömür ve egzos kokusu olmayan rüzgarı özledim...

ben de topukluyla çok sürerdim :)
çok farketmiyor bence, hele de otomatik viteste.
kaza yaptığımda düz çizmeler vardı ayağımda :)

ben de topukluyla çok sürerdim :)
çok farketmiyor bence, hele de otomatik viteste.
kaza yaptığımda düz çizmeler vardı ayağımda :)

ince topukla sürdün mü hiç ondan tırsıyorum az :))

evet otomatik vites benim de. çok fark etmiyormuş gerçekten, her ayakkabıda değişiyor zaten araba sürüş stili insanın alışma süresi oluyor sporla da botla da parmak arasıyla da

13 mart skorum 5.10

moralim bozuk çünkü eski kitaptan da yazıları geçiriyorum 1 saatte çok az sayfa ilerliyorum. arttırmam lazım arttırmak zorundayım.

baş ucuma kettle ve bardak koydum sabah uyanır uyanmaz başlıcam derse. şimdi de demirle limon suyumu içiyorum.

ölü zamanlarım çok fazla gün içinde onları kesmem lazım.

mutsuzum. konu çok sayfa çok, nası olacak bilmiyorum ama olmak zorunda. hiçbir şey düşünmeden sadece okucam, sadece oku ve geç bu.

10 gibi kalkabildim şimdilik skorum 2x60

mens oldum karnım felaket ağrıyor, ama yılmak yok. bazen acıdan bağırasım geliyor. kara kışta gibi polar eşofmanlara falan sarındım.

sevgilim gün içinde zırt pırt arıyor bi de tel çekmiyor falan filan bi azarladım, dün o kadar dediydim gün içinde arama bölüyorsun beni diye aramasın bana ne. sonra bana yok boşa vakit geçiriyosun demeyi biliyor 1 saat telde konuşunca normal yani.

bundan sonra beni kimse aramasın. eheh. asosyalim.

of bugün çok zorlu geçecek çoook. bu regl olayı bugün olmasa da bi rutine tamamen oturunca olsam iyidi. majezik de içmek istemiyorum demirim zaten eksik kahve, limon ve demirden midem haşat oldu.

himdaaaaat.

bugün fena değildi skorum 9x60

sonunda eski rakamlarıma çıkabildim çok mutluyum. hemato ve onkoyu bitirdim romatoya geçtim bitirme hevesindeydim ama kafam durdu artık ben de bi diziye geçtim zaten regl modusu tüm gün karnım ağrıdı. bu bile mucize yani

biraz yoga yapıp dizi izleyip yatıcam. yarın geç kalmak yok. iyi geceler kulüüüüp <3

bugün çooook zorlandım çalışmakta. o kadar canım istemedi ki. sabah bildiğin gereksiz yere oyalandım, vakit öldürdüm, tabi saatlerime yansıdı bugünü skorum 7:10

romato bitti nefroya geçtim. yarın nefro bitirsem iyi olacak hatta kardiyoya geçsem...

nazofarenjit oldum paso ağzım kuruyor, su içmekten harap oldum, sudafed içip kafamı da bi milyon yapmak istemiyorum bakalım ne zaman geçicek.

sanırım ara ara motivasyonun azıcık düşmesi normal. önemli olan bırakmamak. bırakmayacağım bir daha bu kötülüğü yapmayacağım kendime tekrar başlarken çoook zorlandım başladık ve gidicek böyle artık geri dönüş yoook. artık başarı zamanı. yılmadan moral bozmadan, devam etmeliyim. sıkılsam da kafam dursa da. başka çare yok.

2 gündür evden çıkmadım umarım pıhtı atmam. tus çalışırken emboliye gitmeyelim de allah korusun. ama spora vaktim yok resmen. aslında bikaç ay önce aralarda 2 dk 2 dk pilates yapıyordum iyi gelmişti du bakalım bi ders saatlerini arttırayım onu da 2. planda sokucam. az önce kolumun bıngıldadığını gördüm de baya travmatik bi andı benim için. kollar patlıcan bıngıl teyze olmak istemiyorum ühüüü

neyse tus sonrası bana bomboş 2 ay verseniz ben eski taş halime dönerim ki bi kere hıh!

yarınki hedefim sabah erken saatlerinde daha fazla çalışmak ve 12 saati bulmak. 12yi geçersem dizi ödülüm vaar:))

bugün evdekilerle kavga ettim sinirim bozuldu çalışamadım

sadece 3.00 skor.

bir daha buna izin vermeyeceğim. resmen ruhum yoruldu aklım çalışmıyor bırakıyorum bugünlük
erken yatıp erken kalkıcam. yarın telafi edeceğim bunu.

iyi geceler kulüp...

kötü skor yapınca yazasım gelmedi

2:00
2:30
3:30 skorlar 3 günün. bir daha kimsenin sinirimi bozmasına izin vermeyeceğim. üzerimde kötü bi halsizlik var sanırım demir depolarım hala dolmadı. içecek vakit de bulamıyorum gece içsem reflü yapıyor, sabah kahve içiyorum, emilmiyor falan derken tüm gün demir yalan. ama her gün içicem ne olursa olsun ne kadar emilse kâr

dünkü skorum 6:30 kopmadım kopmayacağım :)) nefro bitti

kardiyoya başladım. eski kitapla hiçbir şey değişmemiş, biraz tuhaf geldi hiç değişiklik olmaması umarım yeni bişiler çıkmamıştır kaçırdığım diğer dersanelerin kitaplarından alıp mı baksam acaba bilemiyorum vaktim de yok.

yarına kadar dahiliyeyi bitirip sonra pediatriye başlayacağım 5 günde bitirsem 3 gün kadın doğum 4 gün g cerrahi sonra da 4-5 gün küçük stajlar nisan tusuna anca yetişeceğim. ama yapıcam. o sınava ilk tekrarımı bitirip giricem. ki eylüle kadar full tekrara abanabileyim.

bu sefer olucak demi kulüp?? başarısız olunca tek şansım bu sanırdım. ama bence başarı başarısızlıkların sonucunda elde edilen bi durum. ailem bana bunu hiç öğretmemiş çünkü kendileri de bilmiyorlar bence. önemli olan istikrar, istek, disiplin, emek. zeka falan bi yere kadar.

dün biraz spor yaptım iyi geldi baya hamlamışım her yerim ağrıyor. bugün kardio bitirmek dışında az oda toparlama, temizlik, bi cam kenarına silikon çekeceğim yağmur almış, öyle geçicek bakalımdır. hem spor olur bana da.

selamlar.. sınava girdim tabi ki çok iyi geçmedi hatırlayamadığım biokimya farma soruları benim dizimi dövdürdü hep pediatrinin metabolizma soruları falan of of..

neyse önümüze bakıcaz.

dizziness oldum çok fena başım bi tuhaf dönüyor gibi. en son artık dayanamadım sevgilimin arkadaşı hematologa göründüm, rutinleri ve talasemi taşıyıcılığı için bir de periferk yayma gönderdik. rutinlerim süper çıktı süper ötesi hatta. tiroidlerim ve antikorlar da normal, oh çok rahatladım. demir depom azıcık azalmış, istersen kullan ama kadınların çoğu senden daha kötü durumda dedi. ben de gyneferrosanole başladım b12 de azıcık tabana yakın da.

ne yazık ki evdekiler kafalarına göre et pişirdikleri için yiyemiyorum. koyun etinden nefret ederim yağından ve kokusundan, inatla alıyorlar, ben de bugün rest çekip yemedim artık

5-6 gündür yürüyüş yapıyorum, 1 km bile olsa, akşam üzerileri, hem bacaklarımdaki ödemler kayboldu, hem de artık evdekileri takmıyorum bu sayede. kendi kişiliğime ve özüme dönüyorum, kendimi biraz zorluyorum açıkçası

bi plan yaptım şimdi, bu planı süper uygularsam eylüle kadar 5 tekrar yapabiliyorum, bana derma kazandırsın başka bişi istemiyorum(

sanırım baş dönmem koenzim q10den kestim ama hala geçmezse sanırım psikolojik çıkıcak. ama umursamıcam. ölecek halim yok ya! geriye bir tek kranial tümör riski falan kalıyor, periferik ve santral muayenelerim normal. bir de boyun düzleşmesi falan tabi..

şimdi gözlerime hint yağı sürüp çok güzel uyku geitriyor saç uçlarıma hindistan cevizi yağı sürüp misler gibi uyucam..

sabah 9da uyanıp aç karna ilaç içip derse başlayacağım ve 2-3 saat sonra kahvaltı edicem. bundan sonra hep rutinim böyle olucak.

bugünkü skorum 3x60 bu arada.

iyi geceler kulüp.. nolur bu 5 ayım iyi geçsin.. üff.

alt katın tadilatı uyku düzenimi mahvetti sabahın köründen 12ye kadar iki tane matkap beton kırıcı sesiyle beynim zonkluyor sonra uyuyakalmışım şu saat oldu kahvaltı etmedim kendime de gelemedim

hay ben böyle işin.... üfff.

çalışmaya devam mı:)
kardeşim de hazırlandı da ama ilk atamayla gitti şimdi ohal var diye istifa etmiyor öyle..

çalışmaya devam mı:)
kardeşim de hazırlandı da ama ilk atamayla gitti şimdi ohal var diye istifa etmiyor öyle..

evet ama çok demoralizeyim

çok dağıldım kendimi toparlamaya çalışıyorum üstümde mutsuzluk var.

evet kötü oldu ohal onlara. ben müstafi olduydum sanırım istifadan bile sayılmıyor o şans oldu. bu ohal de ne kadar devam edecek ne olacak meçhul ülkece herkes mutsuz zaten kimse önünü göremiyor.

moralini bozma yahu
sabır bu işler
sonuç güzel olacak diye düşün :)
ben de burada habire günlük açtım sürekli yazdım ya da yazmadım bazen ama çalıştım sabredince çalışınca sonuçta hedefler hep gerçeğe dönüyor önemli olan o:)

ben de öyle bakmaya çalışıyorum nolursa olsun pes etmek yok. teşekkür ederim

3x60

o da sevgilime gittim de orda anca çalışabildim biraz.

gözümden uyku akıyor, geçen çantam yerde dururken çayı döktüm leke olmuş makineye atayım dedim bakalım çıkarcak mı 2.ye yıkatıyorum.

ilk defa bu saatte uykum geldi bi pasiflora çaksam nası mis olur ama sabah kendime gelemiyom sonra neyse.

yoga kalp ben bu ara stresten bütün kaslarım katır kutur olmuş tek nefes aldığım zaman bu zaman.

sanrım dünkü balıktan zehirlendim bütün gün kustum sonra da baş ağrısından kendime gelemedim bugün hiç çalışamadım

kendimi çok kötü hissediyorum

bi papatya içip yatıcam sabah zaten tadilat falan erken uyanırım. erkenden evden çıkıcam.

6,5 x60

oh be sonunda biraz bişeye benzeyen rakamlara çıkabildim üstelik sabah hala kötüydüm hastalıktan baş ağrısı vs ona rağmen.

yarınki hedefim genel cerrahinin ilk kitabını bitirmek, 2. kitaba da 2 gün veriyorum max. biraz hızlı ilerlemem lazım sıkılıyorum yoksa.

yarın az dışarı dolanma hedefim var, belki yemek yerim pokemon avlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…