selamlar.. sınava girdim tabi ki çok iyi geçmedi hatırlayamadığım biokimya farma soruları benim dizimi dövdürdü hep pediatrinin metabolizma soruları falan of of..
neyse önümüze bakıcaz.
dizziness oldum çok fena başım bi tuhaf dönüyor gibi. en son artık dayanamadım sevgilimin arkadaşı hematologa göründüm, rutinleri ve talasemi taşıyıcılığı için bir de periferk yayma gönderdik. rutinlerim süper çıktı süper ötesi hatta. tiroidlerim ve antikorlar da normal, oh çok rahatladım. demir depom azıcık azalmış, istersen kullan ama kadınların çoğu senden daha kötü durumda dedi. ben de gyneferrosanole başladım b12 de azıcık tabana yakın da.
ne yazık ki evdekiler kafalarına göre et pişirdikleri için yiyemiyorum. koyun etinden nefret ederim yağından ve kokusundan, inatla alıyorlar, ben de bugün rest çekip yemedim artık
5-6 gündür yürüyüş yapıyorum, 1 km bile olsa, akşam üzerileri, hem bacaklarımdaki ödemler kayboldu, hem de artık evdekileri takmıyorum bu sayede. kendi kişiliğime ve özüme dönüyorum, kendimi biraz zorluyorum açıkçası
bi plan yaptım şimdi, bu planı süper uygularsam eylüle kadar 5 tekrar yapabiliyorum, bana derma kazandırsın başka bişi istemiyorum
(
sanırım baş dönmem koenzim q10den kestim ama hala geçmezse sanırım psikolojik çıkıcak. ama umursamıcam. ölecek halim yok ya! geriye bir tek kranial tümör riski falan kalıyor, periferik ve santral muayenelerim normal. bir de boyun düzleşmesi falan tabi..
şimdi gözlerime hint yağı sürüp çok güzel uyku geitriyor saç uçlarıma hindistan cevizi yağı sürüp misler gibi uyucam..
sabah 9da uyanıp aç karna ilaç içip derse başlayacağım ve 2-3 saat sonra kahvaltı edicem. bundan sonra hep rutinim böyle olucak.
bugünkü skorum 3x60 bu arada.
iyi geceler kulüp.. nolur bu 5 ayım iyi geçsin.. üff.