Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Çok geçmiş olsun:) Çok heyecanlı bir süreç bence. Umarım hemencik istediğin sonuca kavuşursun.
Bu arada İstanbul dışından gelip, ameliyat olan arkadaşlar nasıl bir yol izledi? Ameliyat günü hastanede kalıp, sonra yola çıktınızmı? Çıkmadıysanız hastane yakınlarında önerebileceğiniz bir otel var mı? Ben 1 hafta için dönmek istemiyorum evime. İstanbulda kalayım en azından doktoruma yakın olayım hem de 1hafta sonundaki kontrolüme gideyim diyorum. Fikirleriniz önemli.

merhabalar.ben de tuğrul turana ameliyat olmak istiyorum.İnternetten aldığım numaralardan ulaşamadım kendisine.acaba cep telefonunu ve iletişim numaralarını bana da yazabilir misiniz?

Tugrul bey iyi bir drmudur deilmidir bilemiycem ama ruh hastasi oldugunu cok iyi biliyorum...bunun ispati icin sadece ön görüsmeye gitmeniz yeterli.

merhabalar.ben de tuğrul turana ameliyat olmak istiyorum.İnternetten aldığım numaralardan ulaşamadım kendisine.acaba cep telefonunu ve iletişim numaralarını bana da yazabilir misiniz?

0212 2786741sekreteri ile görüşebilirsin.dışardan gelecek arkadaşlar için ben bursadan gelmiştim.dr bey o konuda yardımcı olmuştu.bir gece önceden yatış yaptık ameliyat günü isterseniz akşamada kaıabilirsiniz demişti ve kontrol için dr beyi beklerken hemş.hanıma hasta ne zaman çıkmak isterse diye tembihlemişti.uzun süreliyi bilemiyorum.yanız 1.hafta kontrolü ile 2.hafta kontrolü oluyor daha sonra1.5ayda dikişlerini görmek istiyor.bende 1.haftada 2.haftaya gerek yok demişti 17mayısta son kontrolüme gideceğim.dışarıdan gelenler için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

çok geçmiş olsun ve hoş geldin.o duyguları bende yaşadım zamanla iniyorlar ve alışıyorsun şu an çok doğallar.dr bey 1.2ay sütyensiz olmanı istiyor rahat hareket etmeleri için bende evde çocukların yanında belli olmasın diye pentinin silikon gögüs uçlarından aldım.

çok teşekkür ederim yasemin
bu sabah sütyenin askısını indirip şöyle bir baktımda, ne bir morluk ne bir lokal şişlik hiç bir şey yoktu.
baya baya büyükler eski göğüslerime göre ama aslında inince çokta büyük olmayacaklar gibi. Şu an sinirimi bozan sadece sabit duruyor olmaları, azıcık hareketlenip yumuşasalar çok mutlu olucam :)
bakalım pazartesi günü dikişlerde alınınca şu sütyenden de kurtulunca ve en önemlisi artık uzuuuuuunca bir duş alınca kendimi çok daha iyi hissedeceğim.

Bu arada desteğin için çok teşekkür ederim yasemin
dediğin penti ürününü bende almalıyım sanırım.
peki hiç balensiz, üçgen bikini gibi olan dantel sütyenlerde mi takamıyoruz iki ay boyunca?

tabiiki artık normal sütyene geçiyorsun.(la senza markasının indirimlerini takip et bence çok güzeller.)sadece evdeyken rahat bırakırsan iyi olur.eski tam desteklilerimi denedim çok komik oldu.şimdi alışveriş zamanı hazır anneler günüde gelmişken

Tugrul bey iyi bir drmudur deilmidir bilemiycem ama ruh hastasi oldugunu cok iyi biliyorum...bunun ispati icin sadece ön görüsmeye gitmeniz yeterli.

Bu yoruma baya sesli güldüm :) Çok ilginç bir kişilik ama görüşmeye de bunu bilerek gitmiştim ben. Yani herkesin anlaşabileceği veya gerçekten tolere edebileceği gibi değil. Ben inanıyorum ki onunla tartışan hastaları bile olmuştur:)O nedendendir ki görüşme öncesi asistanı farklı bir görüşme olacağını söylüyor önceden

bence aşırı zeki olmasından kaynaklanıyor.hemş.olduğumdan benzer dr lar olduğu içiin ben alışıktım ama eşimin ne tepki vereceğini bilemedim.görüşme sonunda eşim olumlu düşünüyordu.gerçi dr bey in eleştirdiği her nokta eşlerimizin bize söylemek istedikleri konular olduğu için eşimin hoşuna gitmişti.hiçbir konuyu ayrıntısına kadar atlamaması eşimi ön plana çıkaran konuşmalar yapması.biraz farklı ama işinin ustası dedirtiyor.ben dr beyi internettetn istanbulda en iyi est.dr diye yazdığımda çıkan listeden buldum.o listede 10 dr yazılmış açıklamalarında ise en iyi oldukları konu belirtilmişti.meme estetiği için tuğrul bey yazıyordu.5 ay önce burun est. dr abdülkadir göksel de oldum.(araştırmıştım)sevgilerle.....

meraba nehirmllen iyleşme sürecin nasıl gidiyor hersey yolundamı? bende tugran beyle gorustum kafam çok karışık ne yapacagımı bılemıyorum açıkçası karnından memnun olmadıgını yazmışsın ? neden bana da fiyatı çok pahallı geldı 2 kombine ameliyat için 22 bin istedi ikisini bir olursam 20000 olur dedi çok pahallı okadarda ödicek durumum yok daha sonra doktoru arayıp tekrar görüstüm onun fıkrını sordum ılk hangı amelıyat yaptırsam diye meme dedi? çok kararsızım yıne bu forum sayesinde bir doktor daha buldum ercan karacaoglu diye karın germede çok iyiymis onada resimlerle mail yazdım ıkı ameliyat için 17.000 istedi sen bu doktorla görüştün mü ? ameliyatından önce bide kafamı kurcalayan hasan fındıkla görüstüm lolipop kesi dedi ercan beyde öyle sadece tugran bey ters t kesisi dedi offf kafam çok karışık

Bende zeki biriyim kendi isimdede en iyisiyim bence bu benim ukala olmami gerektirmiyor.Ben sok oldum görüsme esnasinda dondum resmen hakaret ediyor ,laf hakki vermiyor,ukala,saygisiz,seviyesiz biri.Kadinlara karsi buderece tepkili olmasida ilginc??????Isinde istedigi kadar iyi olursa olsun beni hic ilgilendirmez.Zaten aninda karar verdim o anlatirken ve suan ameliyatli yatiyorum.Bu site fake hesapla dolu onu öven bunu daha iyi anladim....

Merhaba cnm, iyilesme surecim, cok iyi gidiyor hic bir sIkintim yok cnm. Karnimdan memnun olmadigimi yazmistim sanirim acele karar veriyorum cunku ben ameliyat olmadan once bir arkadasimin karin germe sonucunu gormustum muhtesemdi sanirim kendimi oyle olucak diye hazirladim belkide benim tek sorunum dikis izimin yukardia olmasi yani normalde cogu doktor kesi izini ic varmasiri yada bikini altinda kalicak sekilde ayarliyor Tugrul beyin teknigi farkli yani onun icin vucut orantina yada alinacak derinin az mi cok mu olduguna bagli , ne bilim tartismaa pek acik degil onun teknigi bu biraz beni sanirim hayal kirikligina ugratti. Ama allhtan benim cildim yani ten rengimden mi dolayi bilmiyorum ama iyilsmem cok iyi dikis izlerimin rengi 2 ay olmasina ragmen baya acildi o yonden sansliyim ama her aynada baktigimda biraz icim burkuluyor tabi ama goguslerime diyecek yok onlardan cok memnunum yani iki ccuk emzirmeme ragmen suan 18 yasindaki goguslerime kavustum hemde slikonsuz :). Gogus kosunusunda gozum kapali Tugrul beye giderim karin germede kotu demiyorum ama gogusdeki kadar iddiali degil sanirim ama bu dmeek degilki Tugrul beyin yaptigi is kotu. Bizler beklentileri biraz yuksek turuyoruz sanirim.

HAsan Findik`a gelince ben onunlada gorustum ve hicde memnum kalmadim odasinda toplam 10 dk bile durmadim gelissiguzel bakti hic ne istedigimi ayrintili dinlemeden yapariz ederizle beni gecistirdi ve 7, 500 euro istedi. Zaten burda iki bayan arkadasima yaptigi isleri gordum berbatti kasap gibi bicmis cok kotu dikis izleri birakmis ikiside hic memnun degildi ondan. Yinede sen bilirsin herkesin vucut yapisi farkli elbet belki dende iyi sonuc verir bilemezssin. Fiyat konusunda aslinda Tugrul Bey cok itemiyor hemen hemen ayni fiyat diger doktorlarla ben 3 ayri doktorla grustum iclerinde Tl fiyat veren Tugrul beydi bi tek digerleri euro istedi :) 7 bin ile 7.500 arasi degisiyor fiyatlri. Ve bir tek Tugrul Bey ameliyattan sonra 6. ay kontrolu istiyor revizyon icin yani memnun olunmayan yerelrin duzeltimesi icin. Simiden bol sans sana umarim kafana uyan ve guvenebilecegin bir doktor bulursun cnm.

Tugrul bey le gorustugumde ilginc bir kisilik oldugunu tabiiki ben de hissettim(ki bilerek gitmistim) onu sevmeyecek olan bircok kisi olabilir elbette (tipki benim de baska doktorlari sevmemis olabilecegim gibi) ama ben onu cok sevenlerden ve guvenenlerden oldum. Zaten ortasi olabilecegini dusunmuyorum:)ben de oldukca zekiyimdir ve isimde en iyilerdenim. Tipki Tugrul bey gibi isini iyi yapamayanlari hic sevmem. Bunun da etkisi olabilir tabii. Beni de ukalaligi degil yaptigi is ilgilendirmisti. Ayrica ukala olabilir evet ama saygisiz ve de seviyesiz olduguna katiyen katilmiyorum. Gorusmelerimiz boyunca sahsima asla ve asla hakaret etmemistir. Son derece elite ve zeki bir insandir. Acikcasi Tugrul beyin hem mesleki basari olarak,hem de kisilik olarak dunyaya gelmis ender degerlerden biri olarak goruyoru. Neyse uzatmayayim ( gene doktoruna methiyeler duzmus demesinler:)) sizin yazinizi alintiladim ( bu arada ameliyat olmussunuz baska bir doktora hayirli olsun) goruslerinize saygim var ama yanlis anlasilmalar olmasin. Bizler yani Tugrul beyi ovenler fake falan degiliz. Kanli canli burdayiz. Sevgiler herkese...

kesi izini takma bu kadar o zamanla asagı ıner belkı odemlıdır ondan sana yukarda gıbı gelıyor olabılır renginide kaybedecek zamanla .... bana da sezeryan ızımle bırleştırebılıegını söyledi turan bey yanı olurmus ama düz bir kesi degıl yarım oval seklinde olurmuş sen ne kadar ödedin iki ameliyat için benden 20.000 isteddi

sevgili ceylansa öncelikle zeki ve işini iyi yapan insanlara saygım vardır.dr beyi kastederek yazıyorum yanlış anlama çok zeki olan insanlar toplum tarafından kolay algılanmazlar ve genelde yalnızlardır.herkesin algıları.duyguları ve tepkileride farklıdır.benim dr beyi algıladığım gibi herkes aynı şekilde algılamayabilir.

beni kastederek fake hesabı yazmadığını düşünüyorum çünkü senin gibi zeki ve işini iyi yapan birisi benim yazilarımı takip etmiştir diye düşünüyorum ama yinede açıklama yapayım.....

benim yazılarımı 17 aralık sonrası dr abdülkadir gökselin sayfasından 2.ameliyatımıda buradan takip ederseniz fake hesabı olmadığımı anlarsınız.çünkü ameliyat günümü .hastaneyi.kontrol günlerimi hep yazdım.genelde yazılarımda bence.banagöre diye kişisel anlattım.amacım korktuğumuz bu ameliyatların rahatlığıydı yanız kişiden kişiye rahatlığın değişeceğinide belirttim.beni yanlış anlama amacım benim gibilere yardımcı olmak.dr tuğrul beyin fake hesabı herhalde gidipte dr abdülkadir beyide burun konusunda anlatmazdı.neyse kimseyi kırmak istemem yanlış anlaşılmakta istemem sevgilerle....

gecenin bu vakti nasıl yazdın derseniz malum anneler gğnü alışverişi buradan herkesin anneler gününü kutlarım.sevgilerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…