herkese merhaba,
nihayet kendimi toparlayıp normal hayatıma dönebildim.
dün bandajlarım açıldı ve öze sütyeni giydim.
önümüzdeki pazartesi dikişler alınacak ve bu anane sütyenindende tamamen kurtulmuş olacağım.
oldukça zor bir hafta geçirdim ama en nihayetinde o acılı dönemi atlattım.
serumlar ağrı kesici iğneler hepsi bitti...bir ara gerçekten ağrı kesici bağımlısı olur muyum diye çok korktum ama aştık sanırım bu dönemi.
sonuca gelirsek, şimdi sütyenle bakıyorumda gerçekten pek meme gidi değiller :) şekil itibariyle çok dik ve sertler hele ki bu sütyenin kalıbıyla gerçekten komik bile duruyorlar diyebilirim.
275 cc baya büyük duruyor şu anda, ama dün tuğrul beye 2 aya şişliklerinin tamamen geçeceğini ve sallanmaya başlayacağını söyledi. umarım öyle olur çünü şu an baya füze gibiler :)
merhabalar.ben de tuğrul turana ameliyat olmak istiyorum.İnternetten aldığım numaralardan ulaşamadım kendisine.acaba cep telefonunu ve iletişim numaralarını bana da yazabilir misiniz?
herkese merhaba,
nihayet kendimi toparlayıp normal hayatıma dönebildim.
dün bandajlarım açıldı ve öze sütyeni giydim.
önümüzdeki pazartesi dikişler alınacak ve bu anane sütyenindende tamamen kurtulmuş olacağım.
oldukça zor bir hafta geçirdim ama en nihayetinde o acılı dönemi atlattım.
serumlar ağrı kesici iğneler hepsi bitti...bir ara gerçekten ağrı kesici bağımlısı olur muyum diye çok korktum ama aştık sanırım bu dönemi.
sonuca gelirsek, şimdi sütyenle bakıyorumda gerçekten pek meme gidi değiller :) şekil itibariyle çok dik ve sertler hele ki bu sütyenin kalıbıyla gerçekten komik bile duruyorlar diyebilirim.
275 cc baya büyük duruyor şu anda, ama dün tuğrul beye 2 aya şişliklerinin tamamen geçeceğini ve sallanmaya başlayacağını söyledi. umarım öyle olur çünü şu an baya füze gibiler :)
çok geçmiş olsun ve hoş geldin.o duyguları bende yaşadım zamanla iniyorlar ve alışıyorsun şu an çok doğallar.dr bey 1.2ay sütyensiz olmanı istiyor rahat hareket etmeleri için bende evde çocukların yanında belli olmasın diye pentinin silikon gögüs uçlarından aldım.
çok teşekkür ederim yasemin
bu sabah sütyenin askısını indirip şöyle bir baktımda, ne bir morluk ne bir lokal şişlik hiç bir şey yoktu.
baya baya büyükler eski göğüslerime göre ama aslında inince çokta büyük olmayacaklar gibi. Şu an sinirimi bozan sadece sabit duruyor olmaları, azıcık hareketlenip yumuşasalar çok mutlu olucam :)
bakalım pazartesi günü dikişlerde alınınca şu sütyenden de kurtulunca ve en önemlisi artık uzuuuuuunca bir duş alınca kendimi çok daha iyi hissedeceğim.
Bu arada desteğin için çok teşekkür ederim yasemin
dediğin penti ürününü bende almalıyım sanırım.
peki hiç balensiz, üçgen bikini gibi olan dantel sütyenlerde mi takamıyoruz iki ay boyunca?
Tugrul bey iyi bir drmudur deilmidir bilemiycem ama ruh hastasi oldugunu cok iyi biliyorum...bunun ispati icin sadece ön görüsmeye gitmeniz yeterli.
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun Tugrulk beye ne ameliyati oldunuz ben gogus diklestirme ve karin germe oldum sizde mi karin germe oldunuz, eger olduysaniz memnun musunuz ben pek degilim acikcasi , gogus icin sozum yok ama karin germede pek iddiali degil tecrublerinizi paylasirsaniz cok sevinirim ben amaeliyat olali iki ay oldu sizinki nekadr?
bence aşırı zeki olmasından kaynaklanıyor.hemş.olduğumdan benzer dr lar olduğu içiin ben alışıktım ama eşimin ne tepki vereceğini bilemedim.görüşme sonunda eşim olumlu düşünüyordu.gerçi dr bey in eleştirdiği her nokta eşlerimizin bize söylemek istedikleri konular olduğu için eşimin hoşuna gitmişti.hiçbir konuyu ayrıntısına kadar atlamaması eşimi ön plana çıkaran konuşmalar yapması.biraz farklı ama işinin ustası dedirtiyor.ben dr beyi internettetn istanbulda en iyi est.dr diye yazdığımda çıkan listeden buldum.o listede 10 dr yazılmış açıklamalarında ise en iyi oldukları konu belirtilmişti.meme estetiği için tuğrul bey yazıyordu.5 ay önce burun est. dr abdülkadir göksel de oldum.(araştırmıştım)sevgilerle.....
Bende zeki biriyim kendi isimdede en iyisiyim bence bu benim ukala olmami gerektirmiyor.Ben sok oldum görüsme esnasinda dondum resmen hakaret ediyor ,laf hakki vermiyor,ukala,saygisiz,seviyesiz biri.Kadinlara karsi buderece tepkili olmasida ilginc??????Isinde istedigi kadar iyi olursa olsun beni hic ilgilendirmez.Zaten aninda karar verdim o anlatirken ve suan ameliyatli yatiyorum.Bu site fake hesapla dolu onu öven bunu daha iyi anladım
Geçmiş olsun .siz ne ameliyatı oldunuz?Buradaki olumlu yorumlardan etkilenip geçen yıl Tuğrul beye görüşmeye gittiğimde şok olup çıkmıştım muayeneden.her konuyu detaylı anlatması kullndığı ameliyat tekniğini ince ayrıntısına anlatmasıyla muaazzam bir güven duydum kendisine.eğer ona ameliyat olursam ,dünyadaki bu ameliyatı olan kadınların hepsinden daha güzel göğüslere sahip olacağımı düşündürdüğü için ukala tavrını ,ettiği hakaretleri,soru bile sormama musade etmemisini umursamadım ,çünkü yıllarca büyük göğüslerin yaşattığı problemlerden bıkmıştım. Küçültme değilde büyütme ameliyatı için görüşmeye gitmiş olsaydım tercih etmezdim.çünkü slikon ameliyatını diğer dr larda gayet güzel yapıyor.
Merhaba cnm, iyilesme surecim, cok iyi gidiyor hic bir sIkintim yok cnm. Karnimdan memnun olmadigimi yazmistim sanirim acele karar veriyorum cunku ben ameliyat olmadan once bir arkadasimin karin germe sonucunu gormustum muhtesemdi sanirim kendimi oyle olucak diye hazirladim belkidemeraba nehirmllen iyleşme sürecin nasıl gidiyor hersey yolundamı? bende tugran beyle gorustum kafam çok karışık ne yapacagımı bılemıyorum açıkçası karnından memnun olmadıgını yazmışsın ? neden bana da fiyatı çok pahallı geldı 2 kombine ameliyat için 22 bin istedi ikisini bir olursam 20000 olur dedi çok pahallı okadarda ödicek durumum yok daha sonra doktoru arayıp tekrar görüstüm onun fıkrını sordum ılk hangı amelıyat yaptırsam diye meme dedi? çok kararsızım yıne bu forum sayesinde bir doktor daha buldum ercan karacaoglu diye karın germede çok iyiymis onada resimlerle mail yazdım ıkı ameliyat için 17.000 istedi sen bu doktorla görüştün mü ? ameliyatından önce bide kafamı kurcalayan hasan fındıkla görüstüm lolipop kesi dedi ercan beyde öyle sadece tugran bey ters t kesisi dedi offf kafam çok karışık
Bende zeki biriyim kendi isimdede en iyisiyim bence bu benim ukala olmami gerektirmiyor.Ben sok oldum görüsme esnasinda dondum resmen hakaret ediyor ,laf hakki vermiyor,ukala,saygisiz,seviyesiz biri.Kadinlara karsi buderece tepkili olmasida ilginc??????Isinde istedigi kadar iyi olursa olsun beni hic ilgilendirmez.Zaten aninda karar verdim o anlatirken ve suan ameliyatli yatiyorum.Bu site fake hesapla dolu onu öven bunu daha iyi anladim....
Bende zeki biriyim kendi isimdede en iyisiyim bence bu benim ukala olmami gerektirmiyor.Ben sok oldum görüsme esnasinda dondum resmen hakaret ediyor ,laf hakki vermiyor,ukala,saygisiz,seviyesiz biri.Kadinlara karsi buderece tepkili olmasida ilginc??????Isinde istedigi kadar iyi olursa olsun beni hic ilgilendirmez.Zaten aninda karar verdim o anlatirken ve suan ameliyatli yatiyorum.Bu site fake hesapla dolu onu öven bunu daha iyi anladım
Geçmiş olsun .siz ne ameliyatı oldunuz?Buradaki olumlu yorumlardan etkilenip geçen yıl Tuğrul beye görüşmeye gittiğimde şok olup çıkmıştım muayeneden.her konuyu detaylı anlatması kullndığı ameliyat tekniğini ince ayrıntısına anlatmasıyla muaazzam bir güven duydum kendisine.eğer ona ameliyat olursam ,dünyadaki bu ameliyatı olan kadınların hepsinden daha güzel göğüslere sahip olacağımı düşündürdüğü için ukala tavrını ,ettiği hakaretleri,soru bile sormama musade etmemisini umursamadım ,çünkü yıllarca büyük göğüslerin yaşattığı problemlerden bıkmıştım. Küçültme değilde büyütme ameliyatı için görüşmeye gitmiş olsaydım tercih etmezdim.çünkü slikon ameliyatını diğer dr larda gayet güzel yapıyor.
Merhaba cok haklisiniz ama bir konuda size katilmiyorum. Ben Tugrul bey e meme buyutme ameliyati oldum. Iyiki de onu tercih etmisim. Cunku meme buyutme gibi basit bir ameliyati bile hic te guzel yapamayan doktorlar var maalesef...
meraba nehirmllen iyleşme sürecin nasıl gidiyor hersey yolundamı? bende tugran beyle gorustum kafam çok karışık ne yapacagımı bılemıyorum açıkçası karnından memnun olmadıgını yazmışsın ? neden bana da fiyatı çok pahallı geldı 2 kombine ameliyat için 22 bin istedi ikisini bir olursam 20000 olur dedi çok pahallı okadarda ödicek durumum yok daha sonra doktoru arayıp tekrar görüstüm onun fıkrını sordum ılk hangı amelıyat yaptırsam diye meme dedi? çok kararsızım yıne bu forum sayesinde bir doktor daha buldum ercan karacaoglu diye karın germede çok iyiymis onada resimlerle mail yazdım ıkı ameliyat için 17.000 istedi sen bu doktorla görüştün mü ? ameliyatından önce bide kafamı kurcalayan hasan fındıkla görüstüm lolipop kesi dedi ercan beyde öyle sadece tugran bey ters t kesisi dedi offf kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?