Evet Tuğrul Bey le goruştugumde aynı hisleri ben de yaşamıştım.görüştüğüm ikinci doktordu ve daha goruşmeyi duşundugum 5- 6 doktor daha vardı.Ama hepsini kafamda iptal ettim o anda.
Açıkçası Tugrul bey tam da benim duymak istediğim şeyleri söylemişti. dikleştirme ameliyatı olmak hiç ama hiç istemiyordum. Bu yola silikon taktırmak için çıkmıştım dikleştirme de nereden çıkmıştı ?
(Gittiğim ilk doktor bana dikleştirme ve kasaltına silikon yaparız demişti çünkü)Ayrıca kas altı yöntemi başından beri beni çok korkutmuştu.Ağrı ve acısından dolayı. Nitekim kendisiyle goruşunce ona o kadar çok güvendim ki ameliyat kararımı o anda verdim.
Sonuçtan memnun muyum? Aslında bu senin beklentinle alakalı.Doktor bey bana da sana dediği gibi mükemmel olmasa da çok güzel memelerin olur demişti.Ve eklemişti '' ben şahsen senin gibi bir kadında izli meme görmek istemem'' (Ayptır söylemesi yaşımı hiç göstermem fiziğim gayet ince ve düzgündür.35 yaşında olmama rağmen (2 sene önce ) 25 falan anca gösteriyorsun demişti doktor bey sağolsun :) Yani demem o ki genç bir kadında çok çok gerekli değilse dikleştirme yapmam demişti bana.
Tabi ki bunu için gerekli ölçüler var sana da uzun uzun anlatmıştır meme ucu ile meme alt çizgisi arasındaki oran gibi.
Benim beklentim bu doğrultuda karşılandı ve ben memnunum.Nasıl diyim bir genç kız memesi kadar dimdik değil ama asla sarkık ta değil.yani sütyensiz elbise giymiştigim vardır tatilde ve oldukça hoş gorunuyordu.
böyle canım.Albumumde resimlerim mevcut bakabilirsin canım...Sevgiler...