Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

canım ameliyatına az kaldı sanırım.inşallah sıkıntısız atlatırsın ve bizimle paylaşırsın.

canım ameliyatına az kaldı sanırım.inşallah sıkıntısız atlatırsın ve bizimle paylaşırsın.

arkadaslar selam,
25 nisan da tuğrul bey de ameliyatımı oldum.
ancak daha yeni kendime geliyorum diyebilirim.
bugün 3. gün ve ben hala eşimin yardımı olmadan hareket edemiyorum.
sanırım hayatımda daha önce buna benzer acılı ve ağrılı dönem geçirmedim.
şunu anladım ki, henüz ameliyat olmamış kişiler için söylüyorum; asla acı ağrı yok gibi yorumlara çok inanmayın. şunu bilin ki herkesin bünyesi net olarak birbirinden farklı.
tuğrul bey her ne kadar farklı kullanıyor olsada anladım ki bu ameliyatın acısız olma şansı yok.
3. gün ve ben hala suna pekuysal gibi kambur şekilde ayağa kalkabiliyorum o da dediğim gibi ancak eşimin yardımı ile.
şu an yaşadığım acı ve ağrılar yüzünden gerçekten hiç iyileşemiycekmiş gibi bir hisse kapıldım ve çok mutsuzum..

ameliyat günü ve 2. gün yaşadığım geçmek bilmeyen tansiyon düşüklüklerimden bahsetmiyorum bile.
iştahım sıfır, aldığım antibiyotik sürekli midemi bulandırıyor neyseki serumlar var.

şu an yazabileceklerim bu kadar.
tek tavsiyem ise eğer gerçekten göğsünüzde bir problem yoksa benim gibi sadece biraz daha büyük olsun düşüncesiyle böyle bir işe girmeyin.
çok ama çok zor bir dönem
umarım yarına daha iyi olurum..

canım çok geçmiş olsun.ağrının bu kadar olduğuna üzüldüm.senin dediğin gibi ağrı eşiğiyle alakalı olabilir.benimde ilk günümde yatıp kalkmada sıkıntım olmuştu (tutulmuş gibi)hareket ettikçe açılmıştım dr bey dışarı çıkıp gezmemi evde yatmamamı söylemişti.1 ayım bitti inan şu an ameliyat olmamış gibiyim küçük oğlum 16kg civarında sürekli kucağımda taşıyabiliyorum.inşallah ağrıların azalmıştır.

Arkadaşlar gecikmeli de olsa başardım ve İstanbul'a gidip 3 doktor ile görüştüm.
1. Hasan Fındık ki kendisi konu ile ilgili genel bir bilgi verip katiyen ısrarlarıma rağmen bir hasta fotoğrafı göstermedi. Örnek olacak küçük bir resim bile...Benim için o dakika bitti.Kas altı dedi.Asla şaşırmadım.
2. Fevzi Yavaş. Kendisi çok güven verici biraz gelenekselci bir havası olan bir doktor. Bana meme dokum olmadığı için kas altı dedi. Örnekler oldukça güzeldi. Çıktığımda olabilir dedim.İçime sindi.
3. Tuğrul Tuan ki kendisi asıl İstanbul'a gitme sebebim. İnanamadım. Gerçekten farklı bir kişilik.2-2buçuk saat konuştu benimle. Katiyen soru sordurmadı. Sorunca kızdı. Ben çok zekiyim ve işimin en iyisiyim'i her fırsatta dile getirdi. Aleni bir şekilde. Kimi insanlar için rahatsız edici olabilir. Fakat ben onu sevdim :) Kas üstü dedi. Lokal anestezi dedi. Yaptığı örnekleri gördüm. Çok başarılıydı. Ve kararımı verdim.
Tuğrul Turan. Henüz ameliyat günü almadım çünkü ailevi bazı durumlar var. Ama bu işi uzatmak istemiyorum. Haziranda inşallah bu iş bitecek :)Amin

Sehnazz merhaba, ameliyat kararımı verdim sadece tarih almadım henüz biraz daha gaza gelmem gerekiyor :) sürekli foruma girip eski yazıları okuyorum. Fotolarını paylaştığını yazmışşsın ama göremiyorum ben neden olabilir:/

meraba sehnazz amelıyatını tugrul beyde oldun demı? kombı derken burun ve hangı amelıyat dıkleştirmemi? nekadar ücret ödedin cevaplarsan sevınırım

Canim slm ben kombi oldum ewet gögüs ve burun, ben Tugrul Marala oldum.darisi basina insallah.albümü yeniden yükledim bakabilirsin...

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun Tugrulk beye ne ameliyati oldunuz ben gogus diklestirme ve karin germe oldum sizde mi karin germe oldunuz, eger olduysaniz memnun musunuz ben pek degilim acikcasi , gogus icin sozum yok ama karin germede pek iddiali degil tecrublerinizi paylasirsaniz cok sevinirim ben amaeliyat olali iki ay oldu sizinki nekadr?

Merhaba cnm nereye mail attin? 2 tane mail varda

Merhaba cnm .. Gogus buyutme mi? Diklesltirmemi? Hayirlisi olsun cnm. Bende dr turani dusunuyorum

Cep Telefonundan ulastim, Mailimede Cevap yazdi. Temmuz icin Randevu aldim Asistani Azize hanimda Cuma günü. Tugrul beyle görüsüp Pazartesi bana dönecegini söyledi, Cumaya kadar beklicem bakalim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba cnm bende gogus diklestirme dusunuyorum ama acaba sadece protezle kalkarmi? Benim cup 70 e seninki ne acaba? Benim yasim da 38. Iz gogus ucunda kaliyor sadece daha uygun ama acaba cokmu buyuk olur diye korkuyorum. Be de dr turani dusunuyorum

Merhaba cnm bende gogus diklestirme dusunuyorum ama acaba sadece protezle kalkarmi? Benim cup 70 e seninki ne acaba? Benim yasim da 38. Iz gogus ucunda kaliyor sadece daha uygun ama acaba cokmu buyuk olur diye korkuyorum. Be de dr turani dusunuyorum

Merhaba Pirilsu:)

Benim de yaşım bu sene itibariyle 38 olacak inşallah:) Şimdi canım cup 70 e demişsin.Yani E cup ?? bana biraz büyük gibi geldi ama.Tabii ki bu konunun uzmanı değilim gerçi görsem birşeyler söylerim mutlaka çook araştırmışlıgım var çünkü :) Bir de Tugrul Bey le goruşunce insan birçok şey öğreniyor ondan.

Benim memelerim B cup belki de A cup tı.Küçüklerdi yani ama olan doku aşağıya doğru inmişti.ama meme uçlarım karşıya bakıyordu aşağıya doğru değildi. tgrul bey sarkık olması için meme ucunun meme alt çizgisinin altında olması gerek demişti.O zman bir dikleştirme şart olur demişti. Bilmem anlatabildim mi canım? Bi olç bakalım seninki ne durumda? YAni meme altına bir çetvel koy meme uçların nerede kalıyor böyle anlayabilirsin.Ama tabiki bence Tugrul beyle mutlaka bir görüş.

herkese merhaba,
nihayet kendimi toparlayıp normal hayatıma dönebildim.
dün bandajlarım açıldı ve öze sütyeni giydim.
önümüzdeki pazartesi dikişler alınacak ve bu anane sütyenindende tamamen kurtulmuş olacağım.
oldukça zor bir hafta geçirdim ama en nihayetinde o acılı dönemi atlattım.
serumlar ağrı kesici iğneler hepsi bitti...bir ara gerçekten ağrı kesici bağımlısı olur muyum diye çok korktum ama aştık sanırım bu dönemi.

sonuca gelirsek, şimdi sütyenle bakıyorumda gerçekten pek meme gidi değiller :) şekil itibariyle çok dik ve sertler hele ki bu sütyenin kalıbıyla gerçekten komik bile duruyorlar diyebilirim.
275 cc baya büyük duruyor şu anda, ama dün tuğrul beye 2 aya şişliklerinin tamamen geçeceğini ve sallanmaya başlayacağını söyledi. umarım öyle olur çünü şu an baya füze gibiler :)

Tsk ederim ilk once. Evet cup 70 E buyukluter bir zamanlar simdi deri kaldi ici bos cup c olmustur. Meme ucu benimde one bakiyor asagida kalmiyor resim gonderibilsem gondercem 1 tane de yeniyim tam anlamadimki pek nasil . Tugrul bey daha cvp gindermedi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…