Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Selam ,hala karşılıksız insanlara yardım eden birileri var diye mutlu olmuşken hayal kırıklığı buradan yazıyorum ki diğer arkadaşlarda okusun.Şehnaz yanlışsam düzelt; biz Tuğrul Turan'dan bahsederken sen yanlış anlama sonucu Tuğrul Maral anladın,ama ben senin bizim dr'den bahsettiğini düşünerek(sen de öyle tabii) sana mail attım.8500 lira fiyattan kuruş inmedi dedim,sen de bana geri dönüş yaptın ve "dr ile görüştüm arkadaşım olduğunu söyledim 8200 'e indirdim hemen git ol "dedin !! ok.buraya kadar sorun yok,hatta sana yanlış anlamış olsanda yardımcı olduğun için tşkr ettim.Fakaaat bugün bir arkadaşım Tuğrul Maral'ı aradı,internetten nosuna bakıp aradı,tanıdık manıdık yok.Doktora direkt meme büyütme fiyatını sordu.Dr "silikon dahil 7000.TL "dedi !!!! hiç pazarlık yapılmadı,tanıdık aracılığyla aranmadı!! Şimdi; lütfen insanlara gerçekten yardım et bence.Burada para biriktirip yaptıranlar var benim gibi.

Benim bir yanlisim hicbirsekilde yok sayfamda da belirtim gibi.Doktorum Doc.Dok. Tugrul Maral. Kombi oldum kendisine.

Selam ,hala karşılıksız insanlara yardım eden birileri var diye mutlu olmuşken hayal kırıklığı buradan yazıyorum ki diğer arkadaşlarda okusun.Şehnaz yanlışsam düzelt; biz Tuğrul Turan'dan bahsederken sen yanlış anlama sonucu Tuğrul Maral anladın,ama ben senin bizim dr'den bahsettiğini düşünerek(sen de öyle tabii) sana mail attım.8500 lira fiyattan kuruş inmedi dedim,sen de bana geri dönüş yaptın ve "dr ile görüştüm arkadaşım olduğunu söyledim 8200 'e indirdim hemen git ol "dedin !! ok.buraya kadar sorun yok,hatta sana yanlış anlamış olsanda yardımcı olduğun için tşkr ettim.Fakaaat bugün bir arkadaşım Tuğrul Maral'ı aradı,internetten nosuna bakıp aradı,tanıdık manıdık yok.Doktora direkt meme büyütme fiyatını sordu.Dr "silikon dahil 7000.TL "dedi !!!! hiç pazarlık yapılmadı,tanıdık aracılığyla aranmadı!! Şimdi; lütfen insanlara gerçekten yardım et bence.Burada para biriktirip yaptıranlar var benim gibi.

pardon sehnazz'a yazdım ama sizin cvbınızın altına oldu

Hımmmm çook enterasan bir durum olmuş bu kafa karıştırıcı, mide bulandırıcı??? !!

Ewet Dok. Tugrul Tugran ile kendi doktorumu Tugrul Maral karistirmisim dogru.Lakin suan ben soktayim 7000 TL dedinden eminmisin?? Yada ayni dok. dan bahsettimizden. Bak güzelim suan harbi sok icinde yaziyorum ve yazini okurkende ayni oldum , ben üstüne basa basa diyorum Tugrul maral a ameliyat oldum ve yurtdisinda yasiyorum ! Sence ne beklentim olabilir ? Sanada özelden yazdigim gibi bna yardim eden olmamisti bu yüzden yardim edebiliyosam ne mutlu bna düsüncem HALA ! Ben bes beli kaziklandim euro ödedim cünkü.Ve bna ayri sana ayri konusmasi beni sok etti bi yandan da suan sunu düsünüyorum, iykide dogruyu görüyorum! :"( Cok ama cok üzgünüm. Cünkü gercekten yardim edebildimi azda olsa dua alabilicegimi düsünmüstüm.Benim icin bu dok. Ebediyen kapanmistir.Burda ayin 25 onun yanina gitmek üzere olan ark. vazkectiricegim!Demekki yurdisindan düsündü.bilemiyorum nasil düstündü.kimsenin günahinada girmek istemiyorum. Üzgünüm sadece hemde cok inan !

Şehnaz bende kötü hissettim kendimi seni suçlar tavırda yazdım diye Fakat böyle bişey varsa gerçekten edepsizlik artık.Bence doktorunla konuşmalısın bu konuyu.Başkalarını salak yerine koymasın.Sen de zan altında kalıyorsun bu şekilde.

Başka Tuğrul Maral var mı?Leventte ofisi olandan bahsediyorum ben.Direkt o çıkıyo ismini yazınca zaten.

Canim benim gercekten salak yerine koyulmus hiss ediyorum inan!!!
Birde aferdersin yirtina yirtina o dok.öneriyorum :"( tamam isini güzel yapiyo günahini almam amaaan almak ta istemem!!! Ama bu durum bni fazlasiyla sok etti.Yazdim bile kendisine bu nasil bir edepsizlik fln.yani benim yerime koysana kendini.yillarca para biriktir ve sonra sadece 7000.TL diyosun!!!! Emin ol bnm hiss etimi tahmin bile edemesin!!!oysa nekadarda güvencle gittim ona ve bir sürü ark?!
Hala bir anlam veremiyorum!
Nedemek bu ya ? Biz burda kolaymi para kazaniyoz!! Keske tr de yasiyorum diye gitseydim oraya! Baya bi uyguna gelirdi.resmennnn kaziklandim :"(
Inan ALLAHA havale ediyorum baska da bisey demiyorum .mailini bekliyorum henüz gelmedi!!! Normalde pat gelirdi!

siz kombine ameliyat olduğunuzu yazmışsınız, hem burun hem meme büyütme ,yanlış okumadıysam diğer arkadaş meme büyütme fiyatını sormuş,belkide o yüzden fiyat farklıdır.

Canim levent te ewet DOK . TUGRUL MARAL yaa !!!ALLAH iste ellerine saglik iyki aramissin !!!

Madem okadar uyguna yapiyor hic dÜsünme bile git yaptir ameliyatini.isine cünkü bisey dersem günahina girmis olurum, yani 7000 tl baya uygun bnce.harbi keske bnde tr den katikiyorum deseysimmmmm :"(!

hanımlar yeri gelmişken söyliyeyim Tuğrul bey (tuğrul turan) asla pazarlık yapmaz ağzından çıkan fiyat nettir.

siz kombine ameliyat olduğunuzu yazmışsınız, hem burun hem meme büyütme ,yanlış okumadıysam diğer arkadaş meme büyütme fiyatını sormuş,belkide o yüzden fiyat farklıdır.

Bu benim de aklıma takılmıştı gerçekten:44: ama ortada bir belirsizlik var zaten neyse artık. Yutdışı fiyatı farklıymış demek ki.

Son düzenleme:
bugün itibariyle ameliyatıma tam 10 gün kaldı.
hayatımda hiç bir şeyden bu kadar korkmamıştım, kendimi bu kadar germemiştim.
umarım uyandığımda ve takip eden günlerde ne kadar boşuna germişim kendimi derim :)

evet canım.emin ol öyle diyeceksin.3.hf bitti ve ben ameliyat olduğumu bile unuttum sayılır.ağrı.şişlik.his kaybı yok.sanki hep böyleymiş gibi hissediyorum.yeni ciciler alıyorum.

Önecelikle herkese selam, ben yeni üye oldum ve yurtdisinda yasiyorum,
Yaklaşık 4 aylık araştırmadan sonra 3 doktor arasında kaldım.

Tuğrul Turan
Eser Aydoğdu
Evren Tevfık İşçi (Ciestetik)

Tugrul Bey 4 gün önce gönderdiğiğm maileme hala cevap vermedi.

Eser Hanımın asıstanı eda ıle mail yoluyla görüştük.

Evren beylede telefonda görüstük. Evren bey hakkında hicbir Bılgı bulamadım. Sadece Istanbulda yasıyan bır tanıdık tavsiye etti.

Benim Gönlüm Tuğrul Turan Beyden yana ama Cevabını bekliyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…