- 17 Kasım 2015
- 5
- 0
- 1
- 51
Merhaba Gulezel ne ameliyati olmustun Tugrul Bey`e kucultme ve diklestirme ise revizyon yapmismiydi size? Ameliyattan onraki yillarda bir sorun yasadinizmi?
Selam Gulezel,Merhaba;
Hayır bana silikonla büyütme ameliyatı yapılmıştı.
Selam Gulezel,
Ben Tugrul Beye gectigimiz ocak ayinda buyutme ameliyati oldum. Dikisler alindiktan 4-5 hafta sonra kontrole gittim. Herseyin yolunda oldugunu, gayet dogallastiklarini, 1-2 ay sonra birara ugramami soylemisti. Hatta kontrol randevusu almak icin aradigimda ogrendim kaza gecirdigini(( cok uzuldum, kisa zamandir tanimama ragmen ne kadar cok etkiledi vefati. Nurlar icinde yatsin. Sen yaptirali epey olmus, bu surecte herhangi bir problem yasadin mi? Kac kez ne siklikta kontrole gitmistin? Dikkat edilmesi gereken herhangi bir sey soyledi mi? Su an hersey yokunda gorunuyor bende, baska bir dra kontrole gitmek icimden gelmiyo acikcasi ama yine de senin yorumunu almak istedim eski hastalarindan biri olarak.
Sevgiler
Evet Tugrul Beyden baska arkasinda duran yoktu simdi adami arkasinda duruyordu ama duramayacak diye hak aramasina bende girmeyi dusunmuyorum isin acikcasi keske hayatta olsaydida durmasaydi arkasinda raziydim. Simdi er gec benim baska bir doktor arayisina girismem gerekecek revizyon yaptirmak icin ve ama kime gidilir kime guvenilir bilemiyorum goldengazelle arkadaslarinin ameliyat olup memnun kalmadiklari doktorlari aslinda paylasirsan sevinirim en azindan onlari bilir ona gore haret ederiz yanlis doktora gitmek cok korkutuyor Tugrul Bey`den sonra . Tesekkurlertekrar merhaba benim revizyonum olacaktı daha once dedigim gibi..Ancak baskalarından aldıgım bilgiye gore yani baska doktorlara ameliyat olanlardan revizyon yapan Tugrul beyden baska doktor yok. ama o da bunun garantisini vermisti ki benim de kendisine ameliyat olmamda en onemli sebep buydu. Tugrul beyden baska ameliyattının arkasında duran yoktu. Su anda goguslerim cok iyi (kucultme ve diklestirme) ama eylul ayında gel 15 dk da hemen halledecegim sarkan yerleri demisti.
baska doktorlar bu is icin tekrar para alıyorlar burası kesin. Tugrul bey bana revizyon ıcın para almayacagım gibi bir laf etmemisti ben de hep en azından ameliyathane icin bir seyler odenir diye dusunmustum. simdi sizlerden duyuyorum bunları. Daha buyuk komplikasyonları olanları tabii ki bilemem ama ben hakkımı aramayı dusunmuyorum cunku elimizde bir veri yok. baktım ilerde cok sarktı yada sorun oldu, uygun bir dr bulup duzelttiririm diye dusunuyorum. Cunku soyledigi su sozler kafamda yer etti. 'Ne olursa olsun bu oldugundan daha buyuk bir göğüs ameliyatı olmayacaksın, ama duzeltmeler olabilir ki bu her estetik ameliyatında olabilir.' saglıkla kalın arkadaslar, 3 arkadasım cok unlu 2 profesore, isimlerini vermeyeyim oldular, 1 sene oldu ve ilk zamanlar cok iyi olan sekilleri su anda cok bozuldu onlar da doktor arıyorlar.
yine de haberleselim ve doktor bilgisi paylasalım. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?