Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Tuğrul Bey'in ofisi Levent'te. Büyütme ameliyat parası 8500 hiç pazarlık yapmıyor.

Merhaba benim de iki göğüsüm farklıydı. Tuğrul Bey eşit olsun diye farklı boyutlarda silikon koydu. Hala ikisi arasında az da olsa bir fark var.

Merhaba Tuğrul Bey'in ofisi Levent'te. Büyütme ameliyat parası 8500 hiç pazarlık yapmıyor.

Teşekkür ederiiim bende ayin 10unda gorusucem kendisiyle inşallah bi aksilik çıkmazsa da ameliyat olucam :) izlerin nasil su an benim aklimi kurcalayan iz meselesi var bi tek gerci herkea tugrul beyin izlerinden cok memnun cok belirsiz oldugunu söylemiş. Bir de senin eger meme basindan olduysa biseyi merak ediyorum. Silikon takildiginda ilk evrede sislik gerginlik oldugu icin meme başı buyuyo mu acaba benm gordugum bi kac fotoğraf da meme baslari daha buyuk gozuktu bana. Sende de oyle bi durum oldu mu

selam yasemin,
ben göğsümde hiç öyle bir fark olduğunu hatırlamıyorum.
en azından ben bu yaşıma kadar hiç farketmedim.
ama şimdi gerçekten bariz bir fark var, sanki iki ayrı ölçüde koyulmuş gibi.
dediğim gibi 7 temmuz da randevum var, umarım doktorla konuştuktan sonra içim rahatlar
ve altı aylık tam iyileşme sürecinde normale döner.

Şimdiden hayırlı olsun :) yok benim meme başından değildi. Memenin altından yaptı. İzler baya silik ince kısa bir çizgi gibi. Başından beri rahatsız edici değildi. O açıdan için rahat olsun. Sana tek tavsiyem eğer özel olarak büyük istiorsan mutlaka Tuğrul beye söyle. Tabii kızacağını göze alacaksın :) yani ben menunum boyutlarından ama büyük meme demezsin.

Azar isitmekten korkuyorum ama dolgun dursunlar istiyorum şimdiden sempati duyuyorum adama çok değişik biri sanırım. Izler gerçekten o kadar başarılı mi ya. Kac ayda rengi soldu izlerinizin

küçültme ameliyatı olan arkadaşlar ,benim bir buçuk sene olmasına rağmen izlerim halen belirgin birde izlerde bir buruşukluk var ,sizlerin iz durumunuz nasıl ?

Merhaba,

Tecrübelerini paylaşacağını duymak çok sevindirici gerçekten. Özelden mesaj atmamda sakınca var mı?

Azar isitmekten korkuyorum ama dolgun dursunlar istiyorum şimdiden sempati duyuyorum adama çok değişik biri sanırım. Izler gerçekten o kadar başarılı mi ya. Kac ayda rengi soldu izlerinizin

Yani tahammülü az biri Tuğrul bey ama şahsi algılamazsan sorun yok. Ameliyatı o kadar rahat geçti ki değerdi. Benimkiler de dolgun şu an 75 c giyiyorum daha önce 75 a takıyordum. Vücuduma çok uygun ama özel olarak büyük değil o yüzden konuşmakta fayda var.

İzlere gelirsek ben daha mayıs ayında ameliyat oldum. Dolayısıyla hala izler duruyor ama rahatsız edici değil. 6 ayda çok çok zor görünür hale gelir dedi .

Acaba izlerini gorebilir miyim ozel msj yada maille. Bir de sunu cok merak ediyorum tugrul bey
Su teknigi uyguladim su sebepten dolayı diye bi aciklamada bulunuyo mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Cuma günü tugrul beyle görüştüm ayni burda yazilanlar gibi bi adam ve kesinlikle yaptığı işte bir numara. Yaptığı dikleştirme ameliyatlarinin fotoğrafları mükemmeldi. Inanilmaz guzel olmuş hepsi. Bana yasim küçük olduğu icin dikleştirme gibi izli bi ameliyat yapmiycagini söyledi ki ben o izleri hic umursamam bile. Cunku o kadar guzel olmuşlar ki. Her neyse benimkisi silikonla gogus büyütme operasyonu olucak sanırım. Silikon koyarak gogsumu dolgunlastirip diklestiricek. Su an kafami kurcalayan sey ameliyat tarihini ne zamana ayarlasam düşüncesi�� inanıyorum ki su anki halinden cok daha guzel olucaklar. Yalniz boyut meselesini konusmuyo tabi acaba ameliyat olup da göğüslerim kucuk hala diyen var midir veya cesaretimi toplayip biraz buyuk olsunlar demeli miyim��

Son düzenleme:
tuğrul bey göğüste 1 numara diyolar doğrumu? asimetrik olmayan doğal ve güzel göğüsler yapıyor mu memnun musunuz ? güncel fiyatı nedir dikleştirme ve silikon ? ve hangi hastanelerde yapıyor acıbademde yapıyormu acıbademde yapan varmı

Tuğrul bey Hattat hastanesinde yapıyordu ameliyatları hala aynı yerde mi bende merak ediyorum, 2010 da muayenehanesine gittim, bazılarına ukalaca gelmiş olsada bence başarısının verdiği bir özgüven ve takdir ediyorum. O gün ameliyattan vazgeçmeme sebep oldu :) yaptığı yorumlar, açıklamalar ve yaptığı ameliyatların ilk ve son hallerini gösterince kendimi kötü hissettim ben bu işi abartıyorum sanırım dedim ve bir kaç yıl daha bekleme kararı aldım, ama hala hatırladıkça içim gidiyor muhteşem göğüsler yapmış, ilk halini görüp son halini görünce ağzın açık kalıyor bu aynı göğüs mü diye, o yüzden gözüm kapalı güveniyorum Tuğrul beye ve sanırım ameliyat olma vaktim geldi :) şimdi tekrar fiyat alacağım, o zaman sağlam fiyat vermişti,
ama göğüs bu riske atamam bir kadın için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…