Yeni goguslerinle mutlu saglikli yillar dilerim :) bende tugrul beyle gorusmek istiyorum muayenehanesi nerede birde görüşme ucreti nedir cok merak ediyorum birde fitatta benim icin cok onemli 9000 uatune kesinlikle cikamam sizinkisini sorup kabalik etmek istemiyorum yalniz 9000 altinda miydi yoksa ustunde miydi eger bunu belirtirseniz cok sevinirim. Ozel msj da yollayabilirsiniz
Merhaba Tuğrul Bey'in ofisi Levent'te. Büyütme ameliyat parası 8500 hiç pazarlık yapmıyor.Yeni goguslerinle mutlu saglikli yillar dilerim :) bende tugrul beyle gorusmek istiyorum muayenehanesi nerede birde görüşme ucreti nedir cok merak ediyorum birde fitatta benim icin cok onemli 9000 uatune kesinlikle cikamam sizinkisini sorup kabalik etmek istemiyorum yalniz 9000 altinda miydi yoksa ustunde miydi eger bunu belirtirseniz cok sevinirim. Ozel msj da yollayabilirsiniz
Merhaba benim de iki göğüsüm farklıydı. Tuğrul Bey eşit olsun diye farklı boyutlarda silikon koydu. Hala ikisi arasında az da olsa bir fark var.Merhaba arkadaşlar,
Hatırlatma adına söylüyorum; ben Tuğrul Bey'e ameliyatımı 25 Nisan 2014 tarihinde oldum.
Bugün itibariyle artık tam iki ay oldu. Artık herşey tam anlamıyla normale döndü, dikiş izlerim sadece biraz pembe ve 6 aya kadar tamamen normal hala dönecekler diye düşünüyorum.
Gayet yumuşadılar, yani sözün özü gayet vücuduma ait bir parça oldular.
Ancak benim şöyle bir problemim var; daha önce hiç öyle bir durum olmamasına rağmen şu an sol göğsüm sağ göğsüme göre bariz bir şekilde daha büyük. Tuğrul Bey, 2 aylık süreçte tam olarak normal görüntülerine kavuşacaklarını söylemişti ancak şu an gördüğüm görüntü biraz endişelendiriyor beni. Sütyen denediğimde sol göğsümün ucu mutlaka dışarda kalıyor. Çıplakken de çok rahat bir şekilde anlaşılıyor bu fark.
Sormak istediğim sizin de bu iki yada 3 aylık süreçlerinizde böyle bir durum oldu mu?
Yoksa bu benim beklemeden üzerine gitmem gereken bir konu mu?
Tabi bunun tek çözümü Tuğrul Bey ile görüşmem, randevu aldım 7 temmuz için. Ama yine de sizlerden de bilgi almak istedim.
Şimdiden teşekkürler,
Teşekkür ederiiim bende ayin 10unda gorusucem kendisiyle inşallah bi aksilik çıkmazsa da ameliyat olucam :) izlerin nasil su an benim aklimi kurcalayan iz meselesi var bi tek gerci herkea tugrul beyin izlerinden cok memnun cok belirsiz oldugunu söylemiş. Bir de senin eger meme basindan olduysa biseyi merak ediyorum. Silikon takildiginda ilk evrede sislik gerginlik oldugu icin meme başı buyuyo mu acaba benm gordugum bi kac fotoğraf da meme baslari daha buyuk gozuktu bana. Sende de oyle bi durum oldu muMerhaba Tuğrul Bey'in ofisi Levent'te. Büyütme ameliyat parası 8500 hiç pazarlık yapmıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MERHABALAR,endişeni anlıyorumbende olmadı.acaba estetik öncesi böyle bir fark varmıydı?farketmemiş olabilirmisin?yinede en iyi cevabı dr bey verecektir sonucu merak ettim.yalnız şöyle bir şey var izmirde bir yakınımda estetik dr iki gögüsü eşitliyecek şekilde yapacağını söylemiş.ama tuğrul beyde hatırlıyorum bana şçyle demişti 'ben aynı ölçüde koyacağım çünkü normalde iki gögüs eşit değil.doğal olması için demişti'.
Şimdiden hayırlı olsun :) yok benim meme başından değildi. Memenin altından yaptı. İzler baya silik ince kısa bir çizgi gibi. Başından beri rahatsız edici değildi. O açıdan için rahat olsun. Sana tek tavsiyem eğer özel olarak büyük istiorsan mutlaka Tuğrul beye söyle. Tabii kızacağını göze alacaksın :) yani ben menunum boyutlarından ama büyük meme demezsin.Teşekkür ederiiim bende ayin 10unda gorusucem kendisiyle inşallah bi aksilik çıkmazsa da ameliyat olucam :) izlerin nasil su an benim aklimi kurcalayan iz meselesi var bi tek gerci herkea tugrul beyin izlerinden cok memnun cok belirsiz oldugunu söylemiş. Bir de senin eger meme basindan olduysa biseyi merak ediyorum. Silikon takildiginda ilk evrede sislik gerginlik oldugu icin meme başı buyuyo mu acaba benm gordugum bi kac fotoğraf da meme baslari daha buyuk gozuktu bana. Sende de oyle bi durum oldu mu
Azar isitmekten korkuyorum ama dolgun dursunlar istiyorumŞimdiden hayırlı olsun :) yok benim meme başından değildi. Memenin altından yaptı. İzler baya silik ince kısa bir çizgi gibi. Başından beri rahatsız edici değildi. O açıdan için rahat olsun. Sana tek tavsiyem eğer özel olarak büyük istiorsan mutlaka Tuğrul beye söyle. Tabii kızacağını göze alacaksın :) yani ben menunum boyutlarından ama büyük meme demezsin.
Merhaba, ben de yaklaşık 1 ay önce Tuğrul Bey'e meme büyütme ameliyatı oldum. Öncelikle burada kendisine ameliyat olup tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkürler. Çünkü sizin düşünceleriniz benim karar vermemde önemli bir rol oynadı. 2-3 doktordan sonra en son Tuğrul Bey'e gittim ve çıkarken zaten ameliyat olmaya karar vermiştim. Buradan kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama çok ünlü bir doktor olan Hasan Fındık benle 5 dk bile görüşmedi ayrıca konuşma tarzı yaklaşımı da hiç iyi değildi. Bilemiyorum belki de o gün bana rastgeldi. Evet burada da söylendiği gibi Tuğrul Bey'in konuşmaları biraz garip gelebilir ama asla gurur kırıcı aşağılayıcı tavrı olan biri değil. Bazı konulara tahammülü azalmış sadece. İşine karışılmasından nefret ediyor. Zaten kendisi de hastalar ya da yakınları karıştığı zamanında sorun yaşayan hastalarım oldu dedi. Ameliyat olmadan önce ve sonrasında bana karşı çok kibar ve sevecendi. Boyuta tamamen o karar verdi zaten sizin fikrinizi de sormuyor.İlk başta acaba küçük mü oldu tam emin değilim derken yaklaşık 1 ay oldu ve şu an sonuçtan çok memnunum
Gerçekten de burada söylenildiği gibi ağrı kesici bile almadan 1 ayımı geçirdim. Sorularınız olursa ayrıntılı cevap vermekten memnun olurum.
Merhaba,
Tecrübelerini paylaşacağını duymak çok sevindirici gerçekten. Özelden mesaj atmamda sakınca var mı?
Azar isitmekten korkuyorum ama dolgun dursunlar istiyorumşimdiden sempati duyuyorum adama çok değişik biri sanırım. Izler gerçekten o kadar başarılı mi ya. Kac ayda rengi soldu izlerinizin
Yani tahammülü az biri Tuğrul bey ama şahsi algılamazsan sorun yok. Ameliyatı o kadar rahat geçti ki değerdi. Benimkiler de dolgun şu an 75 c giyiyorum daha önce 75 a takıyordum. Vücuduma çok uygun ama özel olarak büyük değil o yüzden konuşmakta fayda var.
Tabii ki atabilirsin :)
Sevgili Ljantl,
Bende Tuğrul Bey'e ameliyat olmak istiyorum. Gittiğim bicok doktordan bana daha çok güven verdi. İşinde usta gözüküyor özellikle gösterdiği resimler cok başarılı.Ancak herkes gibi benim de korkularim var geri dönüşü yok bu ameliyatin.
Öncelikle mizacindan ötürü acaba ameliyat günü silikon seciminde benim ne istedigimi sorar mi yoksa sadece kendi karar verip uygular mı bu beni strese sokuyor. Silikon markasi onemli degil demisti sana hangi marka silikon taktı? Ameliyattan sonra silikonun seri nosunun yazılı olduğu bir garanti belgesi aldın mı? Bir de eğer yanlış anlamazsan seninle yüz yüze görüşme şansım olabilir mi annem özellikle hic istemiyor ameliyat olmami korkuyo bunu kendimden cok onun için istiyorum. Özelden mesaj atamiyorum sitede yeni olduğum için.
Teşekkürler
Tabii ki atabilirsin :)
Sevgili Ljantl,
Bende Tuğrul Bey'e ameliyat olmak istiyorum. Gittiğim bicok doktordan bana daha çok güven verdi. İşinde usta gözüküyor özellikle gösterdiği resimler cok başarılı.Ancak herkes gibi benim de korkularim var geri dönüşü yok bu ameliyatin.
Öncelikle mizacindan ötürü acaba ameliyat günü silikon seciminde benim ne istedigimi sorar mi yoksa sadece kendi karar verip uygular mı bu beni strese sokuyor. Silikon markasi onemli degil demisti sana hangi marka silikon taktı? Ameliyattan sonra silikonun seri nosunun yazılı olduğu bir garanti belgesi aldın mı? Bir de eğer yanlış anlamazsan seninle yüz yüze görüşme şansım olabilir mi annem özellikle hic istemiyor ameliyat olmami korkuyo bunu kendimden cok onun için istiyorum. Özelden mesaj atamiyorum sitede yeni olduğum için.
Teşekkürler
MERHABA,endişeni bende yaşamıştım hangi marka kullandığını bilmeden ameliyata girdim.çıktığımda ise mentorun kitapçığı ve seri nosu vardı.silikon seçimi yuvarlaktan vazgeçmez diye biliyorum.geri dönüşü kolay bir ameliyat bunun için sıkıntı yapma bence.15-20dk sürüyor.odadan çıkış ve gelişinle 30dk.umarım senin içinde böyle olur.
MERHABA,endişeni bende yaşamıştım hangi marka kullandığını bilmeden ameliyata girdim.çıktığımda ise mentorun kitapçığı ve seri nosu vardı.silikon seçimi yuvarlaktan vazgeçmez diye biliyorum.geri dönüşü kolay bir ameliyat bunun için sıkıntı yapma bence.15-20dk sürüyor.odadan çıkış ve gelişinle 30dk.umarım senin içinde böyle olur.
Teşekkür ederim. Ameliyat olalı iki ay oldu değil mi? Bir fotoğraf paylaşma şansın var mı?
Teşekkür ederim. Ameliyat olalı iki ay oldu değil mi? Bir fotoğraf paylaşma şansın var mı?
3ay oldu.foto atmayı beceremiyorum ama sana şöyle söyleyeyim ölçüm mezura ile tam 90 oldu.gömlek.la senza da 32d kullanıyorum(desteksiz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?