Kesinlikle katılıyrm, ben geçen yıl temmuz ayında büyütme oldum kendisine, ve ben farklı bi şehirde oturduğum için annemi babamı peşimde sürükleyip direk ameliyat niyetiyle gitmştim, burdaki güzel yorumları okuduğumdan dolayı.. Tavırları aynen dediğin gibi, eğer annemle babamla gitmemş olsam asla yaptırmaz geri dönerdim, ama o an geri dönseydim o iş yatardı.. Ve madem bu kadar iyi bi iş çıkarıyo bu adam deyip, resmen laflarından tavırlarından şiştiğim halde bi cevap bile vermeden - ki zaten verdirtmiyo, hiçbişey soramıyosun - ki soru sormak benim en doğal hakkım, 7000 TL bayıldım bu ameliyat için ve çok acıdır ki, o kadar 90 beden istyrm, küçük olmasın diye vurgulamama rağmen vücuduma göre çok küçük kaldı protezler, ve hiç memnun kalmadım kendisinden hala süngerli sütyen kullanıyrm çok komik bi şekilde.. Ve 2. bi ameliyat düşünüyorum. Ve bana ameliyattan sonra; Bu doktor nasıl doktor diyebilirsin!! demişti inanırmısınız.. O an algılayamadım ama sonradan demek istediği şeyi çok iyi algıladım.. Babama hakkını helal et falan dedi, çünkü yaptığı işin yetersiz olduğunu o an kendiside anladı, tavırlarından farkettim bunu.. Bazıları övmüş Tuğrul beyi, bazıları kötülemiş.. Ama herkes kendi yaşadığını bilir.. Tuğrul bey çok iyi bi insan deniyo, iyi bi insan olması beni ilgilendirmez, ben akraba yada eş dost olup kendisiyle görüşmüycem sonuçta.. Önemli olan burda anlatıldığı gibi iyi bi iş çıkarmasıydı, ama malesef ben memnun kalanlar arasında değilim..