Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba , Tuğrul bey çok zeki işini iyi yapan biri,ama bu yaşadığımız dünya için fazla dürüst,gördüğü yanlışlıklara ,haksızlıklara tahammülü hiç yok içinden ne geçiyorsa kimseden çekinmeden menfaatine ters düşse bile direk söyleyebilen biri.yani insanların duymak istediklerini değil kabul etmek istemediklerini söylüyor zaman zaman da sinirleniyor.dr beyin bu tavrını herkes kaldıramıyor,zaten tam tersi olsaydı 6 aydan önce randevu alamaz ve ödediğimiz ücretin en az iki katını daha öderdik ameliyat olmak için.

tugrul beye dikleştirme+protez ameliyatı olanlar lütfen beni aydınlatsın .... 5 haziran ameliyat için gün aldım burdan bu ameliyat olan arkadaslarım ertesi gün durumunuz nasıldı? ben sehir dışından istanbula gidecem tek basıma gitmeyi düşünüyorum hastanede bir gun kalacam ama ertesi günü seyahat etmemde bir zorluk olurmu sizce yani birinin yardımıylamı yürünüyor bu benim için önemli bir cevap olacak lütfen yorumlarınızı beklıyorum

gecenin bu vakti nasıl yazdın derseniz malum anneler gğnü alışverişi buradan herkesin anneler gününü kutlarım.sevgilerle....

tugrul beye dikleştirme+protez ameliyatı olanlar lütfen beni aydınlatsın .... 5 haziran ameliyat için gün aldım burdan bu ameliyat olan arkadaslarım ertesi gün durumunuz nasıldı? ben sehir dışından istanbula gidecem tek basıma gitmeyi düşünüyorum hastanede bir gun kalacam ama ertesi günü seyahat etmemde bir zorluk olurmu sizce yani birinin yardımıylamı yürünüyor bu benim için önemli bir cevap olacak lütfen yorumlarınızı beklıyorum

merhabalar,daha önceki yazılarımı okursan faydası olacaktır.ben aynı gün feribotla bursaya geçmiştim.dr bey ameliyat sonrası gezmemi evde oturmamamı istemişti bende avm ye gitmiştim.biraz ağrı ve donukluk oluyor ama bende çok sıkıntı olmadı umarım sendede öyle olur.hayırlısı olsun..:)

Kesinlikle katılıyrm, ben geçen yıl temmuz ayında büyütme oldum kendisine, ve ben farklı bi şehirde oturduğum için annemi babamı peşimde sürükleyip direk ameliyat niyetiyle gitmştim, burdaki güzel yorumları okuduğumdan dolayı.. Tavırları aynen dediğin gibi, eğer annemle babamla gitmemş olsam asla yaptırmaz geri dönerdim, ama o an geri dönseydim o iş yatardı.. Ve madem bu kadar iyi bi iş çıkarıyo bu adam deyip, resmen laflarından tavırlarından şiştiğim halde bi cevap bile vermeden - ki zaten verdirtmiyo, hiçbişey soramıyosun - ki soru sormak benim en doğal hakkım, 7000 TL bayıldım bu ameliyat için ve çok acıdır ki, o kadar 90 beden istyrm, küçük olmasın diye vurgulamama rağmen vücuduma göre çok küçük kaldı protezler, ve hiç memnun kalmadım kendisinden hala süngerli sütyen kullanıyrm çok komik bi şekilde.. Ve 2. bi ameliyat düşünüyorum. Ve bana ameliyattan sonra; Bu doktor nasıl doktor diyebilirsin!! demişti inanırmısınız.. O an algılayamadım ama sonradan demek istediği şeyi çok iyi algıladım.. Babama hakkını helal et falan dedi, çünkü yaptığı işin yetersiz olduğunu o an kendiside anladı, tavırlarından farkettim bunu.. Bazıları övmüş Tuğrul beyi, bazıları kötülemiş.. Ama herkes kendi yaşadığını bilir.. Tuğrul bey çok iyi bi insan deniyo, iyi bi insan olması beni ilgilendirmez, ben akraba yada eş dost olup kendisiyle görüşmüycem sonuçta.. Önemli olan burda anlatıldığı gibi iyi bi iş çıkarmasıydı, ama malesef ben memnun kalanlar arasında değilim..

slm herkese 1.5ay kontrolümü oldum herşey yolunda.yazıları okuyan arkadaşlar için yazıyorum.olumlu olumsuz bazı yazılar okuyor olabilirsiniz.ben olumlu düşünenlerdenim.benim tavsiyem tek dr ile görüşmeyin içinde dr tuğrul beyinde olduğu birkaç dr a gidin hangisi kafanıza yatarsa hangisi size yakın gelirse onu değerlendirin bu sizin kendi tercihiniz olacak.olumlu veya olumsuz şeyleri siz yaşayacaksınız.benim ameliyat sürecimle sizinki aynı olmayabilir.bunlarıda göz önüne alın.sevgiler

Slm öncelikle çok geçmiş olsun,Bana katıldığınız için cevap yazıyorum.Katılmayıp kendisi çok zeki o yüzden bukadar ukala gibi yazılara sadece gülüyorum.Bunları yazanların fake hesap olduguna eminim çünkü normal birinin böyle bir insanı normal görmesi imkansız...Aynen dediğiniz gibi cevap verdirtmiyor ,soru sorduğunuz an nasıl bir azarlama inanılmaz bir kişilik sorunları var belli...Bende burdaki yorumlardan dolayı gitmiştim.O yüzden yaşadıklarımı burdan paylaşıyorum.Ayrıca bukadar zeki ama uzman bile deil :)ben onun verdiği fiyatdan çok daha uygun bir fiyata doçent dr a ameliyat oldum.

dayanamadım yazacağım.bir fake hesap tuturmuş gidiyorsunuz.fake hesap nedir dr için müşteri toplamak için gerçek olmayan yazıları kastediyorlar herhalde ama bunu yazanlar başka bir dr. un hastaları olmaları ne kadar düşündürücü değilmi......acaba fake olan onlarmı?neyse ben gerçeğim arkadaşlar yazılarımda amelitat günümden kontrol günlerime kadar kendimi deşifre ettim ayrıca burun estetiği dr da abdülkadir gökseldir onun sayfasında da ameliyat günüm hastane ve kontrollerim yazılıdır fake
lere duyrulur.

Sevgili Yasemin :)

Gerçekten birkaç haftadır burada olup bitenlere çok gülüyorum. Daha kime ameliyat olduğunu bile anlamamış dr. isimlerini karıştıran insanlar? :) Forum kurallarını bile anlayamamış insanlar ?? (Bu sayfanın adına dikkat edilirse şayet '' Dr. Tuğrul Turan a ameliyat olanlar buraya'')
Başka doktora ameliyat olup gelip burada Tuğrul Turan ın sayfasında ona çamur atan insanlar ??.Dr. beyden memnun kalanlara fake diye ısrarla çamur atanlar?? Trajikomik ve gerçekten de düşündürücü?

Gerçekten Tuğrul Turan a ameliyat olup memnun kalmayan ve memnuniyetsizliğini samimiyetle paylaşan mavibeyaz arkadaşa sonsuz saygım var ama başka bir doktora ameliyat olup ( ki ben de bundan da şüphe duymaya başladım açıkçası) gelip burada ileri geri konuşanlar için aynı şeyi düşünemiyorum maalesef. Kendi doktorunuzdan bu kadar memnunsanız şayet niçin bu sayfada gezinip duruyorsunuz acaba??

Bu arada ameliyat tarihim saatim herşeyim hastane kayıtlarında mevcut. Ben de o günlerde bütün bilgilerim deşifre ettim. Hatta diğer sayfalardan herkesin tanıdığı Arzum 77 nickli arkadaşla da birebir goruştum tanıştım.Kendisi benim fake falan olmadığımın ispatıdır.

Aslında bunu ıspat etmek gibi bir derdim de yok zaten ama insan iftiraya karşı dayanamıyor işte.

Sevgiler herkese ...

slm,öncelikle şu konuyada açıklık getirmek lazım diye düşünüyorum.tıp öğrencileri mezun olduklarında pratisyen hekim olurlar uzman değillerdir.daha sonra meslekte uzmanlık sınavı olan(intiharlara kadar sebep olan)tus sınavına girerler ve puanlarına göre branş seçerek 2 yıl daha okuduktan sonra UZMAN dr olarak mezun olup çalışırlar.tıpkı dr tuğrul bey gibi.yani uzman olmayan bir dr sizi ameliyat edemez.bu yüzden dr bey hakkında uzman bile değil demek.ukala..vs. demek bu kişinin adli olarak hakkını aramaya sebep olabilir bu yüzden bazı arkadaşların daha dikkatli yazmaları kendi menfaatlerine olur diye düşünüyorum.ayrıca dr beyi tanıyanlar için yazıyorum burada ki tavırlı yazan arkadaşın karşısında dr beyin tavrını gerçekten görmek isterdim

ayrıca dr beyi kötüleyerek kendi dr övüp.fiyat konusunuda gündeme getirdiğinizde kimse sizi samimi bulmaz reklam kokusu(fake hesap mı acaba denilir) alınır.ben burda hep vurguluyorum tek dr gitmeyin bütün branşlar içinde söylüyorum kararınızı kendiniz verin bunu yaşayan sizsiniz.burun est.dr muhammet dilberlede görüştüm ama dr abdülkadir beyde ameliyatımı oldum.eşim kalp ile sıkıntı yaşadığında yaklaşık 5 dr gittik ve ortak yolu bulduk.karar sizin sevgiler.

kendi adıma konuşmak gerekirse hesabım fake falan değil bir kere..kararsız kalan yada aklına soru işareti takılan insanlara azda olsa yardım edebilmek amacıyla ara ara bu başlığa göz atıp vakit ayırıyorum,bildiğim bir mevzu varsa yanıtlamaya çalışıyorum çünkü hepimiz aynı yoldan geçtik bende çok okudum bu ve benzer forumları ameliyat olmadan önce.Tuğrul beyin doktor kişiliği şöyle dursun insan olarak çok çok farklı olduğu kesin.ön görüşmede bunu muhakkak görüyorsunuz.kendinden emin,açık sözlü ve her şeyden önemlisi sesli düşünen farklı bir insan.ilk defa karşılaştığınız birinin üstelikte bir estetik hekiminin size karşı bu tutumunu yadırgıyorsunuz elbette.çünkü estetik ameliyatlarının neredeyse tamamı tıbbi zorunluluk olmadan tamamen görsel kaygılar yüzünden astronomik sayılacak bedeller ödenerek yapılan operasyonlardır.ben ameliyat olmadan bir çok hastaneyi arayıp ön bilgi aldım ve aylarca sürekli arayıp davet edip tavlamaya çalıştılar.çünkü çok büyük paraların döndüğü ve ticarete dökülmüş bir sektör.hasta değilde müşteri gibi görülüp kapıda karşılanıp yüksek alaka gördüğünüz yerler estetik kurumları.yanlışım varsa düzeltin.oysa tüm bunların aksine tuğrul bey maddi kaygılar gütmeyen sadece iyi bildiği ve en iyisi olduğuna inandığı işi yapıyor.evet fiyatı piyasanın üstünde ama size gün vermeye yada ameliyat masasına yatırmaya çalışmıyor.başka doktorlara da gidin diye ısrar ediyor ki bunu hangi doktor söyler.ortalama 2-3 saat öngörüşmeye ayırıyor her bir birimiz için.çıkardığı işten memnun olanda var olmayanda elbette.bu işi onun gibi çok iyi yapan doktorlarda vardır elbet ama ben ona ameliyat oldum bu yüzden sadece onu değerlendirebilir ve onun çıkardığı işi konuşabilirim bu benim hesabımın fake olduğu yada onu övdüğüm anlamına gelmez.ben onu tercih ettim çünkü silikon değil küçültme ameliyatı idi benimkisi ve göğüslerim fibrokistik yapıda idi.dren takmaması ve hasta yorumlarıda etkiledi beni.yine kendi adıma söylüyorum doktor beyle ne konuştuysak tüm süreçlerde aynıları yaşandı.ağrı sancı neredeyse olmadı.dikişlerim alındı hissetmedim bile.ama çok ağrısı olanlarda olmuş diye okudum.tamamen bünye meselesi.ağrım sancım olmadı diyenlere bile hesabı fake demeye getirenler olmuş hiç hoş değil.sonuç olarak şunu söyliyim ben bu ameliyata ciddi bir bedel ödedim -ki gittiğim diğer doktorlar yarı fiyatına yapıyordu -ve tuğrul bey babamın oğlu değil.gittim görüştüm inandım güvendim ve ameliyatımı oldum çıktım.ben memnunum ama kimseye git sende ol demem o çok büyük sorumluluk.zaten kimsede kimsenin lafına bakarak bıçak altına yatmasın hanımlar.fikir edinmek ve bilgi alışverişi tabiki çok faydalı ama karar verirken tek dayanağınız bu olmasın.

Merhaba, ben de yaklaşık 1 ay önce Tuğrul Bey'e meme büyütme ameliyatı oldum. Öncelikle burada kendisine ameliyat olup tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkürler. Çünkü sizin düşünceleriniz benim karar vermemde önemli bir rol oynadı. 2-3 doktordan sonra en son Tuğrul Bey'e gittim ve çıkarken zaten ameliyat olmaya karar vermiştim. Buradan kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama çok ünlü bir doktor olan Hasan Fındık benle 5 dk bile görüşmedi ayrıca konuşma tarzı yaklaşımı da hiç iyi değildi. Bilemiyorum belki de o gün bana rastgeldi. Evet burada da söylendiği gibi Tuğrul Bey'in konuşmaları biraz garip gelebilir ama asla gurur kırıcı aşağılayıcı tavrı olan biri değil. Bazı konulara tahammülü azalmış sadece. İşine karışılmasından nefret ediyor. Zaten kendisi de hastalar ya da yakınları karıştığı zamanında sorun yaşayan hastalarım oldu dedi. Ameliyat olmadan önce ve sonrasında bana karşı çok kibar ve sevecendi. Boyuta tamamen o karar verdi zaten sizin fikrinizi de sormuyor. İlk başta acaba küçük mü oldu tam emin değilim derken yaklaşık 1 ay oldu ve şu an sonuçtan çok memnunum
Gerçekten de burada söylenildiği gibi ağrı kesici bile almadan 1 ayımı geçirdim. Sorularınız olursa ayrıntılı cevap vermekten memnun olurum.

Yeni goguslerinle mutlu saglikli yillar dilerim :) bende tugrul beyle gorusmek istiyorum muayenehanesi nerede birde görüşme ucreti nedir cok merak ediyorum birde fitatta benim icin cok onemli 9000 uatune kesinlikle cikamam sizinkisini sorup kabalik etmek istemiyorum yalniz 9000 altinda miydi yoksa ustunde miydi eger bunu belirtirseniz cok sevinirim. Ozel msj da yollayabilirsiniz

Sanirim sizde benm gibi sarkik ve kucuk memeliydiniz. Ameliyatiniz nasil gecti hangi yöntem kullanildi cok merak ediyorum. Okudugum yorumlardan sonra daha tugrul bey i görmeden ona ameliyat olmak istiyorum diyebilirim. Yalniz beni korkutan fiyat faktoru var tugrul bey bu konuda nasil yaklasiyor indirim yapma gibi bi durumu var mı

slm herkese sayfayı arasıra takip ediyorum.yeni arkadaşlar için yazıyorum.dr bey bende fiyat konusunda eşim ne kadar zorlasada 8500 den inmedi.şu an nedir bilmiyorum ben martta ameliyat olmuştum.marttan beri yazılarımı okursanız size yardımı olur inşallah.yinede iyi düşünüp acele etmeden kararınızı verin.

Eger msjimi gorursen lutfen bana don. Bende goguslerimi cok ciddi derecede sarkik buluylrdum gecen haftasonu guncel ozturkle gorustum sadece 2 cmlik sarkma var dedi silikonla diklestirelim dedi. Ama ben yinede sarkikliktan mutsuzluk duyabilirim dedim cunku buyukkende sarkikti goguslerim sen ne yaptin operasyon gecirdin mi. Persembe gunu tugrul beyle gorusucem bende

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Hatırlatma adına söylüyorum; ben Tuğrul Bey'e ameliyatımı 25 Nisan 2014 tarihinde oldum.
Bugün itibariyle artık tam iki ay oldu. Artık herşey tam anlamıyla normale döndü, dikiş izlerim sadece biraz pembe ve 6 aya kadar tamamen normal hala dönecekler diye düşünüyorum.
Gayet yumuşadılar, yani sözün özü gayet vücuduma ait bir parça oldular.

Ancak benim şöyle bir problemim var; daha önce hiç öyle bir durum olmamasına rağmen şu an sol göğsüm sağ göğsüme göre bariz bir şekilde daha büyük. Tuğrul Bey, 2 aylık süreçte tam olarak normal görüntülerine kavuşacaklarını söylemişti ancak şu an gördüğüm görüntü biraz endişelendiriyor beni. Sütyen denediğimde sol göğsümün ucu mutlaka dışarda kalıyor. Çıplakken de çok rahat bir şekilde anlaşılıyor bu fark.

Sormak istediğim sizin de bu iki yada 3 aylık süreçlerinizde böyle bir durum oldu mu?
Yoksa bu benim beklemeden üzerine gitmem gereken bir konu mu?

Tabi bunun tek çözümü Tuğrul Bey ile görüşmem, randevu aldım 7 temmuz için. Ama yine de sizlerden de bilgi almak istedim.

Şimdiden teşekkürler,

MERHABALAR,endişeni anlıyorumbende olmadı.acaba estetik öncesi böyle bir fark varmıydı?farketmemiş olabilirmisin?yinede en iyi cevabı dr bey verecektir sonucu merak ettim.yalnız şöyle bir şey var izmirde bir yakınımda estetik dr iki gögüsü eşitliyecek şekilde yapacağını söylemiş.ama tuğrul beyde hatırlıyorum bana şçyle demişti 'ben aynı ölçüde koyacağım çünkü normalde iki gögüs eşit değil.doğal olması için demişti'.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…