Merhaba cok haklisiniz ama bir konuda size katilmiyorum. Ben Tugrul bey e meme buyutme ameliyati oldum. Iyiki de onu tercih etmisim. Cunku meme buyutme gibi basit bir ameliyati bile hic te guzel yapamayan doktorlar var maalesef...
Merhaba,elbette meme büyütmeyide güzel yapamayan yanlış yapan dr lar var ,ama benim demek istediğim meme küçültmede tuğrul beyin emsali başka bir dr olmadığını düşünerek ameliyata girdim.internetden hem küçültme hem büyütme resimlerini gördükten sonra küçültmede çok başarılı sonuçların olmadığını ama büyütme ameliyatlarında daha başarılı olunduğunu gördüğüm için o fikirdeyim.
sevgili ceylansa öncelikle zeki ve işini iyi yapan insanlara saygım vardır.dr beyi kastederek yazıyorum yanlış anlama çok zeki olan insanlar toplum tarafından kolay algılanmazlar ve genelde yalnızlardır.herkesin algıları.duyguları ve tepkileride farklıdır.benim dr beyi algıladığım gibi herkes aynı şekilde algılamayabilir.
gecenin bu vakti nasıl yazdın derseniz malum anneler gğnü alışverişi buradan herkesin anneler gününü kutlarım.sevgilerle....
Bende zeki biriyim kendi isimdede en iyisiyim bence bu benim ukala olmami gerektirmiyor.Ben sok oldum görüsme esnasinda dondum resmen hakaret ediyor ,laf hakki vermiyor,ukala,saygisiz,seviyesiz biri.Kadinlara karsi buderece tepkili olmasida ilginc??????Isinde istedigi kadar iyi olursa olsun beni hic ilgilendirmez.Zaten aninda karar verdim o anlatirken ve suan ameliyatli yatiyorum.Bu site fake hesapla dolu onu öven bunu daha iyi anladim....
Kesinlikle katılıyrm, ben geçen yıl temmuz ayında büyütme oldum kendisine, ve ben farklı bi şehirde oturduğum için annemi babamı peşimde sürükleyip direk ameliyat niyetiyle gitmştim, burdaki güzel yorumları okuduğumdan dolayı.. Tavırları aynen dediğin gibi, eğer annemle babamla gitmemş olsam asla yaptırmaz geri dönerdim, ama o an geri dönseydim o iş yatardı.. Ve madem bu kadar iyi bi iş çıkarıyo bu adam deyip, resmen laflarından tavırlarından şiştiğim halde bi cevap bile vermeden - ki zaten verdirtmiyo, hiçbişey soramıyosun - ki soru sormak benim en doğal hakkım, 7000 TL bayıldım bu ameliyat için ve çok acıdır ki, o kadar 90 beden istyrm, küçük olmasın diye vurgulamama rağmen vücuduma göre çok küçük kaldı protezler, ve hiç memnun kalmadım kendisinden hala süngerli sütyen kullanıyrm çok komik bi şekilde.. Ve 2. bi ameliyat düşünüyorum. Ve bana ameliyattan sonra; Bu doktor nasıl doktor diyebilirsin!! demişti inanırmısınız.. O an algılayamadım ama sonradan demek istediği şeyi çok iyi algıladım.. Babama hakkını helal et falan dedi, çünkü yaptığı işin yetersiz olduğunu o an kendiside anladı, tavırlarından farkettim bunu.. Bazıları övmüş Tuğrul beyi, bazıları kötülemiş.. Ama herkes kendi yaşadığını bilir.. Tuğrul bey çok iyi bi insan deniyo, iyi bi insan olması beni ilgilendirmez, ben akraba yada eş dost olup kendisiyle görüşmüycem sonuçta.. Önemli olan burda anlatıldığı gibi iyi bi iş çıkarmasıydı, ama malesef ben memnun kalanlar arasında değilim..
dayanamadım yazacağım.bir fake hesap tuturmuş gidiyorsunuz.fake hesap nedir dr için müşteri toplamak için gerçek olmayan yazıları kastediyorlar herhalde ama bunu yazanlar başka bir dr. un hastaları olmaları ne kadar düşündürücü değilmi......acaba fake olan onlarmı?neyse ben gerçeğim arkadaşlar yazılarımda amelitat günümden kontrol günlerime kadar kendimi deşifre ettim ayrıca burun estetiği dr da abdülkadir gökseldir onun sayfasında da ameliyat günüm hastane ve kontrollerim yazılıdır fake
lere duyrulur.
Yeni goguslerinle mutlu saglikli yillar dilerim :) bende tugrul beyle gorusmek istiyorum muayenehanesi nerede birde görüşme ucreti nedir cok merak ediyorum birde fitatta benim icin cok onemli 9000 uatune kesinlikle cikamam sizinkisini sorup kabalik etmek istemiyorum yalniz 9000 altinda miydi yoksa ustunde miydi eger bunu belirtirseniz cok sevinirim. Ozel msj da yollayabilirsinizMerhaba, ben de yaklaşık 1 ay önce Tuğrul Bey'e meme büyütme ameliyatı oldum. Öncelikle burada kendisine ameliyat olup tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkürler. Çünkü sizin düşünceleriniz benim karar vermemde önemli bir rol oynadı. 2-3 doktordan sonra en son Tuğrul Bey'e gittim ve çıkarken zaten ameliyat olmaya karar vermiştim. Buradan kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama çok ünlü bir doktor olan Hasan Fındık benle 5 dk bile görüşmedi ayrıca konuşma tarzı yaklaşımı da hiç iyi değildi. Bilemiyorum belki de o gün bana rastgeldi. Evet burada da söylendiği gibi Tuğrul Bey'in konuşmaları biraz garip gelebilir ama asla gurur kırıcı aşağılayıcı tavrı olan biri değil. Bazı konulara tahammülü azalmış sadece. İşine karışılmasından nefret ediyor. Zaten kendisi de hastalar ya da yakınları karıştığı zamanında sorun yaşayan hastalarım oldu dedi. Ameliyat olmadan önce ve sonrasında bana karşı çok kibar ve sevecendi. Boyuta tamamen o karar verdi zaten sizin fikrinizi de sormuyor.İlk başta acaba küçük mü oldu tam emin değilim derken yaklaşık 1 ay oldu ve şu an sonuçtan çok memnunum
Gerçekten de burada söylenildiği gibi ağrı kesici bile almadan 1 ayımı geçirdim. Sorularınız olursa ayrıntılı cevap vermekten memnun olurum.
Sanirim sizde benm gibi sarkik ve kucuk memeliydiniz. Ameliyatiniz nasil gecti hangi yöntem kullanildi cok merak ediyorum. Okudugum yorumlardan sonra daha tugrul bey i görmeden ona ameliyat olmak istiyorum diyebilirim. Yalniz beni korkutan fiyat faktoru var tugrul bey bu konuda nasil yaklasiyor indirim yapma gibi bi durumu var mıtugrul beye dikleştirme+protez ameliyatı olanlar lütfen beni aydınlatsın .... 5 haziran ameliyat için gün aldım burdan bu ameliyat olan arkadaslarım ertesi gün durumunuz nasıldı? ben sehir dışından istanbula gidecem tek basıma gitmeyi düşünüyorum hastanede bir gun kalacam ama erte8si günü seyahat etmemde bir zorluk olurmu sizce yani birinin yardımıylamı yürünüyor bu benim için önemli bir cevap olacak lütfen yorumlarınızı beklıyorum
Eger msjimi gorursen lutfen bana don. Bende goguslerimi cok ciddi derecede sarkik buluylrdum gecen haftasonu guncel ozturkle gorustum sadece 2 cmlik sarkma var dedi silikonla diklestirelim dedi. Ama ben yinede sarkikliktan mutsuzluk duyabilirim dedim cunku buyukkende sarkikti goguslerim sen ne yaptin operasyon gecirdin mi. Persembe gunu tugrul beyle gorusucem bendeHerkese Merhaba
doktoruma karar verme ve bu meme amleiyatlarının süreçlerını anlamamda bana hepiniz çok yarıdmcı oldunuz. Aynı nedenden ben de başka üyelere yardımcı olmak için bu forumda herap açtım .13 şubat perşembe günü sevgili doktorum tuğrul turan'la sabah 9 da ameliyatım var. Ben 23 yaşında ve kilo problermi olmayan biri olmama ramen çok erken yaşta ergenliğe girmem ve yapısak nedenlerden dolayı hayatım boyunca sarkık memelere sahip oldum. ancak anladığım kadarıyla sandığım kadar sarkık değilmiş ki tuğrul bey yaşımı da göz önünde bulundurarak bana kaldırma ameliyatı yapmak istemedi. 5 ayrı doktorla randevum vardı ikinci doktorla görüştüğümde öteki 3 doktoru iptal ettim ve ilk görüştüğüm doktor olan tuğrul beyden ameliyat günü aldım.
şimdilik bu kadar.
ameliyat sonrası yazmaya devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?