Selam kizlar
Ben gecen cuma günü Tugrul beye meme büyütme amel. Oldum. Hersey iyi gecti cok sükür agrisiz sizisiz.
Ameliyatdan sonra ayilinca kendim giyindim yürüdüm fln. Ertesi gün bol bol gezdim. Cok memnun kaldigim icin yazmak istedim. Tugrul beyi herkeze oneririm.
merhaba siz bir kac ay önces amilyatinizdan memnun degildiniz suan nasilsiniz ne düsünüyorsunuz bende bir ay icinde tugrul beye amilyat olcam bilgilerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim sizinde kas üstümüydu
Merhaba, bende 5 ekim cumartesi gunu ameliyat oldum, pazartesi gunu ile başladım. Çok çok rahat bir ameliyattı, ilk gun hiç agrım olmadı diyebilirim. Surec tamamen Tugrul beyin anlattıgı sekilde ilerledi.
olmaz olurmu önceki sayfalara bakınnben de merakla bekliyorum ama olan yok sanırım bu aralar
hala mı memnun değilsinnnnnAyrıca fotolarıma bakarken son halim var 2.5 aylık yazan o son halim cnm.. Diğerleri nisbeten şiş halleri, iniyolar zamanla.. Onu baz al, biz foto koyuyoruzki silikon taktıranlar, siz doğru karar verin, sonuçtan pişman olmayın..
Tugrul Bey kesinlikle göğüs buyutme hemde göğüs küçültme ameliyatlarında bir numara yaptıgı operasyonların sonuclarını gördüm gercekten cok dogal ve guzel yapıyor. İki soru soruyor göğüslerim hıc yok göğüsüm olsun mu? Yoksa dogallıgını kaybetmeyecek kadar kucuk amelıyat olduguna değecek kadar buyuk mü? Buna göre sizin seçimininiz doğrultusunda vücudunuzda duracak en idealini kullanıyor. Ben ona cok inanıyorum öle konuşmasında şahsen bana rahatlık veriyor. Bir çok konuya farklı bakış acısı ile bakmamı bıle sağladı bence cok donanımlı ve arkası cok dolu konuşuyor. Muhabbet etmesi cokta keyifliydi..
canım peki seninde rahat mı geçti ameliyat sonrası ...sonrası ile ilgili bilgi verebilirmisin lütfennMrb tatlm yardımcı olmaya çalışaym, en yeni meme büyütme yaptıran benim bu formda.. valla bende sıfır memeydim doğallık arıyosan baya ortası ayrık, doğal memeler yapıyo, fazla doğal memeler hatta.. benimkini öyle yaptı yani.. koltuk altından falan yap diyemezsin tuğrul beye zaten, öyle bi tercihin yok, o kendi isteğine göre ya meme ucu yada meme altı kesisi yapıyo.. Protez markası, hatta büyüklük konusunda bile şu cc yi koy diyemiyosun, ameliyatta kendi karar veriyo keyfine göre... Doğal olmicak diye korkma fazlasıyla doğal olur yani istemediğin kadar diyim sana.. Göğüs uçların olmaz diye ne demek istedin anlayamadm cnm.. Meme altı kesisinde göğüs ucuna bi zarar gelmez, sende meme altı kesisi istyrm dersin, seni dinlerse tabi.. Benim 11 gün oldu yüzüstü yatamıyrm hala onu söyleyebilirm.. Leven Etica Hast. yapıyo operasyonu, ofisinede çok yakın zaten.. Dikişleri ben çok umursamıyrm meme aşağıya inince gözükmez, gözüksede çok farketmez benim için.. Önemli olan boyutu.. Dikiş konusunda beyaz tenlilerde daha az iz kaldığını duymuştm.. Fiyat 1.5 senedir 7000 TL tatlm.. Başka sorun olursa ben burdaym cevaplarm seve seve..
Merhabalar:) Tugrul bey in memnun hastalarından biriyim. Elbette kasustu oldum ameliyatımı ve iyi ki de bu yontemle olmusum dıyorum her zaman. Zaten basından berı istedıgım, aklıma ve mantıgıma uyan tek yontem buydu daa. İşte kime yaptıracaktım?? Bu forum sayesınde Tugrul beyı buldum ve ben de senın gıbı kasüstü yönteminde ve hatta tüm meme ameliyatlarında numer one oldugunu düşündüm:)
Kesinlikle top top değiller ve sarkık ta degıller. İdeal doğal bir kadın memesi. Daha ne olsun?? Seni listeme ekliyorum. Albümüm mevcut. Sevgiler ve iyi geceler. ...
Ameliyat sonrası normal hayatınıza nekadar sürede döndünüzMerhaba , bende tugrul dr uc ay once kasustu meme buyultme ameliyatı oldum , oylee silikonu pek hissetmiyorum cok oynarsam hissediyorum , soylee benim meme yapım cok kucuktu , dumduz denilecek kadar , ve suanda cok dogal duruyorlar , silikon oldugu belli bile degil , simdiye kadar tugrul dr dedigi sekilde ilerledi hersey :))
arkadaşlar kafam karişti tugrul beye ameliyat olan bazı arkadaşlar süper ötesi ertesi gün herşeyi yaptım diyor bazıları berbat 2 hafta süründüm diyor.korkmaya başladımmmmm.lütfen daha çok paylaşım..
Ameliyat sonrası normal hayatınıza nekadar sürede döndünüz
canım peki seninde rahat mı geçti ameliyat sonrası ...sonrası ile ilgili bilgi verebilirmisin lütfenn
Merhabalar bende eylül ayında kendisine göğüs küçültme oldum.sonrası süreç biraz sıkıntılı olsada şu anda iyiyim ve sonuçtan memnunum.sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Cnm işte fotolar yanıltıcı olabiliyo maalesef, dar omuzlu diyosun bana benim iki omuz aram tam 40 cm, zaten doktorumda demişti geniş omuzlu yapılısın diye.. gayet geniş omuzlarm tatlm.. zayıfsın diyosun 58 kiloym ben kalçalıyımdırda ayrıca.. Göğüsleri güzel görmen hoş tabi cnm ama ben süngerli B cup takıyrm öyle söyliyim sana.. İnce penye bi sütyenle asla çıkmam dışarı, çıkamam çok yetersizler çünkü vücudumlada orantısızlar.. Ama tabi benim görüntüm senin hoşuna gittiyse doktoruna öyle bi göğüs tarif edersin cnm.. Ama beni canlı görsen küçük mü büyük mü o zaman anlardın..
Tugrul Bey tatilde sanirim, yani umarim oyledir cunku mailime yaklasik 15 gun oldu hala cevap vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?