Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Ewet benım bu arkadasımda oldu oda aynı gün çok rahatı ve çok doğal oldu memeleri sizin şimdi nasıl ve ücret nekadardı

merhaba siz bir kac ay önces amilyatinizdan memnun degildiniz suan nasilsiniz ne düsünüyorsunuz bende bir ay icinde tugrul beye amilyat olcam bilgilerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim sizinde kas üstümüydu

Bence tamamı ile bünye ile alakalım benim bın arkadaşım Tuğrul beye oldu hayatında ılk gunü itibaren hıc bır degısıklık olmadı.2.gun mısafır agırladı

26 kasımda tugrul beye meme büyütme için görişmeye gideceğim ancak ücret ile ilgili ciddi endişelerim var normale göre daha pahalı olduğu söyleniyor ameliyat olan arkadaşlar fiyat bilgisi rica ediyorummmmmm

resim lerinizi göremiyorum nedeni ne olabilir

canım peki seninde rahat mı geçti ameliyat sonrası ...sonrası ile ilgili bilgi verebilirmisin lütfenn

arkadaşlar kafam karişti tugrul beye ameliyat olan bazı arkadaşlar süper ötesi ertesi gün herşeyi yaptım diyor bazıları berbat 2 hafta süründüm diyor.korkmaya başladımmmmm.lütfen daha çok paylaşım..

merhaba benıde eklerseniz cok sevinirim sevgiler..

Ameliyat sonrası normal hayatınıza nekadar sürede döndünüz

Mrb cnm yardımcı olmaya çalışayım, benim 4 ayı geçti yaptıralı Tuğrul beye.. Bi kere ben hayatımda hiç operasyon geçirmemştm ve merak ediyodm nasıl olucak acaba falan diye ama korkucak bişey yok gerçekten.. Ama ertesi gün misafir ağırlayamazdım heralde.. Bilemiyrm belki herkeste farklı ilerliyodur süreç ama ben kendi sürecimden bahsedeyim sana.. İlk gün hiç ağrın olmuyo bi kere çünkü hastaneden çıkarken ağrı kesici iğne yapılıp eve yollanıyosun, sonrasında dik duramıyosun dikiş yerlerin ağrıyo ağrı kesiciler rahatlatıyo tabi, ben bir hafta kullanmştm ağrı kesici.. ama ilk 5 gün zorlar seni sadece öyle diyim.. bir hafta sonunda dikişlerim alınmştı ve sonraki süreçte dikişteki ağrı ortada kalkıp, göğüste gerginlik ve hassasiyet dönemi başlıyo, ucuna bişey değmesin istiyosun.. 19.günün akşamı yan yatabiliyodum artık.. ilk 2 ay sonunda şişlikler iniyo büyük ölçüde ve göğüslerde ufalma oluyo, sonraki aylardada artık memeler iyice yumuşayıp aşağı inip doğallaşıyolar.. Sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin cnm..

Merhabalar bende eylül ayında kendisine göğüs küçültme oldum.sonrası süreç biraz sıkıntılı olsada şu anda iyiyim ve sonuçtan memnunum.sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

Merhabalar bende eylül ayında kendisine göğüs küçültme oldum.sonrası süreç biraz sıkıntılı olsada şu anda iyiyim ve sonuçtan memnunum.sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

o kadar çok şey varkii geçmiş olsun darısı başıma doktor seçemiyoorum derken şıklarım üçe indi.sonuçlardan memnun olmanız çok güzel iz konusunu merak ediyorum,küçültme üçreti nedir tugrul beyin ayrıca t kesi yaptığı söyleniyor beni aydınlatırsanız sdevinirim ramak kaldı kararsızlıktan çıldırmaya resim görme imkanım varmı?sevgiler.

küçültme olmayı düşünenlerdenim çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…