Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

bende çanakkaleden gidicem içime sinmiyor gibii bende görebilirmiyim??

benımde tek korkum iz ve doktor seçmeme engel::(((

benim ameliyatımın üzerinden 2.5 ay geçti neredeyse şuan göze batan tek iz alt kesideki.meme başı çevresi ve dikey inen çizgi belli belirsiz şimdiden .en az 6 ay - 1 sene geçmesi lazımmış izlerin minumuma inmesi için.başka doktoroda gitsemde içime sinen tuğrul bey oldu.1 gece kaldım hastanede ertesi sabah 10 da taburcu oldum.ilk bir hafta bandajar yüzünden rahat değildim ama ağrı hiç olmadı sanki ameliyat olmamışım gibi.yani hareket kısıtlılığını saymazsak ameliyat olduğunu unutuyorsun diyebilirim. fiyatı özelden yazarım belki buradan vermek Tuğrul beyi zor durumda bırakabilir yada kurallara aykırı olabilir bilmiyorum.fiyat sana uysun uymasın tuğrul beyle mutlaka görüş derim.zaten ameliyat sonrası resimleri görünce başkasına ameliyat olmak istemezsin.ben birde dren takmadığı içinde tercih ettim kendisini.bu ameliyatlar her koşulda iz bırakan ameliyatlar ama en az izi bırakan profosyonel bir hekim seçmek bu ameliyatı olmak zorunda olan kişilerin önceliği olmalı bence.soruların varsa buralardayım

Maşallah derken fiyati yüksek buldun sanırım :) evet ortalamanın üzerinde rakamlara yapıyor Tuğrul bey ama çok daha yüksek meblağ isteyen de var

Evet kaza geçirdi ama simdi iyi. Yeniden hasta kabul etmeye başladı hatta ben kontrole gittim. Oldukça yoğun üstelik

merhaba,

ücreti özelden bana da yollayabilir misiniz

merhaba.Kafa karışıklığına yer yok.Hele de meme büyütme ameliyatı olacaksanız.Tugrul bey e ameliyat olup ta (hele de meme büyütme) 2 hafta surunucek olan birini tanımıyorum.Açık ve net ! Bu arada ben de ameliyatımın ertesi gunu akşam annemle babamı ağırladım ki haberleri yoktu elbette.Sadece boynuma şal doladım ani hareketlerden sakınmak için ve boynum tutuldu yalanını uydurdum.Bu arada 22 aylık oğluma da kendim baktım.Kimseden yardım almadan.Bazıları buna hala inanmakta güçlük çekiyor anladığım kadarıyla ama gerçek bu.Sizin de görüşmeniz yarınmış.Kendisiyle goruşun.Süreç tıpkı anlattığı gibi oluyor buna inanın.
Dren yok, acı yok, kas kesilmesi, kas zarı kesilmesi yok süper doğal memeler var.İnsan daha ne ister ki başka??

Size bol şans ve sevgiler....

Tugrul Bey e amelıyat olan şanslı bayanlardan bırıyım ve bır daha olacak olsam yıne ona gıderdım. Amelıyatın eritesi gunu dışarı çıktım gayet rahattım. Sadece yataktan kalkmak ılk 2- 3 gun zor oluyor o kadar. Muhabbete, tavsıyelerı, sanatı herseyıyle 10 numara :)

Bende meme büyütmeyi düşünüyorum. Ama silikonun agırlığı zamanla yine sakma yapar, ya da zaman keçdikce ufalır, shimdiki hale yakın olur diye korkuyorum.

Altınkelebek senin göğüs dokun varmıydı? Ben Tuğrul Beye muayene olmayı kesin kafama taktım. İzmirde oturuyorum ve içime sinen bir doktor maalesef bulamadım. Kasın kesilmeyecek olması, narkoz olmayışı beni cezbediyor. Öte yandan dokum az olduğu için top top bir görüntü olurmu korkusu, elimle hissetecekmiyim gerginlğini de yaşıorum.En güzeli gidip doktorla birebir görüşmek sanırım. Göğüs dokusu olmayanlar yorum yapabilir mi lütfen?

Bende meme büyütmeyi düşünüyorum. Ama silikonun agırlığı zamanla yine sakma yapar, ya da zaman keçdikce ufalır, shimdiki hale yakın olur diye korkuyorum.

merhaba :) Silikon taktırmış biri olarak Tugrul beyin söylediklerinden bahsedecek olursam,silikon zaman geçtikçe ufalmaz silikonun buyuklugu sabittir.Ancak meme dokun doğal surecinde ilerler.Yani yıllar yıllar içinde kendi dokun nasıl aşağıya doğru inecekse aynı şekilde iner.Bu arada mühim olan silikonun nerde olduğudur?Silikon kasüstü yöntemde bir miktar aşağıya inecektir (sarkma olarak algılama)bu şekilde doğal goruntu devam eder . Yani eski hiç memesiz haline donmessin endişelenme.
Bu konuyla ilgili bu topiğin en baş sayfalarından Tugrul beyin anlattıklarını uzun uzun okuyabilirsin yardımcı olacağını duşunuyorum.

Merhaba yaklaşık 20 ay once tugrul beye meme büyütme ameliyatı oldum. Benim az da olsa meme dokum vardı emzirmelerden dolayı içleri boşalmıştı. Sizin sorununuza gelince hiç meme dokusu olmayan ve Tugrul beye ameliyat olan iki arkadaşım var.(Bir tanesi bu forumda Karmel niki ile yazıyordu.Fakat şu aralar yazmıyor artık.Geriye yönelik yorumlarını bulabilirsin.)Hiç te oyle top top değiller.Gayet doğal memeleri oldu.Zaten oyle olmasa doktor bey 17 yıldır bu yöntemi uygulamaz diye duşunuyorum.Elle hissetme gibi şikayetleri de yok arkadaşlarımın.Çok fazla kurcalarsan tabiiki de silikonu kendi dokundan ayırabiliyorsun hımmm bu galiba silikon diyebiliyorsun elbette ki.Bu diğer yöntemlerle ameliyat olanlarda da oluyor.Bunu cok kereler bu forumda okudum.
Ben evliyim ve eşimden iki yıldır aslaaa böyle bir şey duymadım yani silikonu hissettiğine dair.Sen madem ki goruşmeyi kafana koymuşsun doğru yolda ilerliyorsun derim.Bol şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…