bende çanakkaleden gidicem içime sinmiyor gibii bende görebilirmiyim??Saol cnm bakalım artık zaman göstericek.. :) Ama insanların anlayabilceğini sanmıyorm pek.. Şimdi ince tül bi sütyen taksam, eski full destekli halimden daha küçük görünüyo.. Yani ince bi sünger desteğine hala ihtiyacım var maalesef..Doktoruma söylemştm ilk hafta, ama ikinciye pek söylenebilicek biri değil açıkçası.. :/ 1 ay sonra hala geçmezse o zaman ararm mecburen artık..
Aksi sıfatı Tuğrul bey için devede kulak kalır inan bana, sana kolay gelsin.. :)) Ama daha yeni bu ameliyatı olmuş biri olarak elinde fotoğrafla git mutlaka..Çünkü Tuğrul beyle böyle karşılıklı konuşma şeklinde gerçekleşmiyor görüşme, sadece kendi konuşuyo Tuğrul bey, soru sordurmuyor, azarlıyo, kendi fikrini söyleyemiyosun, senin bi fikrin olamaz, hep o biliyo o çok zeki çünkü filan, kendini övüp duruyo.. Çok baskın dediğim dedik bi adam, ben öyle bi doktor hayatımda görmedm açıkçası.. Egosu göklerde bi adam.. Hasta doktor iletişimi yok yani, kendi bildiği kendine göre güzel görünen protezi koyuyo, sen ne dersen de.. O yüzden fotoğrafla git diyorum.. Bu kadar kötülüyosun öngörüşmeden sonra yaptırmasaydn diyebilirsn, haklısın.. Ben İst. içinde olsaydım durum farklı olurdu kesinlikle, annem ve babamla ben direk ameliyat olmak amaçlı gitmştm, başka bi şehirden kalkıp, orda vazgeçsem bi daha yatardı o iş.. Ve dedim sonuç iyi olsunda, ama ben sonuçtanda memnun kalmadm açık ve net.. Vücuduma göre çok küçük göğüsler yaptı, ama biz onla öyle anlaşmamştk.. kafasına göre koymuş protezi, ve durum böyle.. Ofisinde öncesi ve sonrası resimleri gösteriyo, hatta onlardan albüm yapmayı düşünüyomş.. Benim öncesi resmimi çekti, fakat sonrası resim yok, çekmedi..!! :) Ekle beni cnm, resimlerimi görürsün bi fikrin olur..
Doktorun takma dediyse takma tabiValla cm olarak son hallerini bilmiyorum ama 75 D cup sütyen kullanıyorum..Arkadaş olarak ekledim seni,benimde albümdeki fotoğraf kolleksiyonuma bakabilirsin
Ben tugrul bey ile 1 sene kadar önce meme diklestirme icin görüştüm . Ameliyat sonrasını konuşurken hastalarımdan ameliyattan 3 ay sonra memografi cektirmelerini istiyorum demişti. Hastalarına sormadım sizden istedi mı diye :/ benim icin en önemli olan izler ¿¿ izleriniz ne durumda? Cok iz kalırsa onları begenmemekten korkuyorum( sırf bu korkudan hala ameliyat olamadım
Canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Profilime girip açtığım konulara bakarsan ameliyat konumu bulup detayları okuyabilirsindoktorunuz kımdı acaba?
Canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Profilime girip açtığım konulara bakarsan ameliyat konumu bulup detayları okuyabilirsin
teşekkür ederim
mail adresini bende alabilirmiyimmmm özel msj hakkı olmayanlardanım
benim ameliyatımın üzerinden 2.5 ay geçti neredeyse şuan göze batan tek iz alt kesideki.meme başı çevresi ve dikey inen çizgi belli belirsiz şimdiden .en az 6 ay - 1 sene geçmesi lazımmış izlerin minumuma inmesi için.başka doktoroda gitsemde içime sinen tuğrul bey oldu.1 gece kaldım hastanede ertesi sabah 10 da taburcu oldum.ilk bir hafta bandajar yüzünden rahat değildim ama ağrı hiç olmadı sanki ameliyat olmamışım gibi.yani hareket kısıtlılığını saymazsak ameliyat olduğunu unutuyorsun diyebilirim. fiyatı özelden yazarım belki buradan vermek Tuğrul beyi zor durumda bırakabilir yada kurallara aykırı olabilir bilmiyorum.fiyat sana uysun uymasın tuğrul beyle mutlaka görüş derim.zaten ameliyat sonrası resimleri görünce başkasına ameliyat olmak istemezsin.ben birde dren takmadığı içinde tercih ettim kendisini.bu ameliyatlar her koşulda iz bırakan ameliyatlar ama en az izi bırakan profosyonel bir hekim seçmek bu ameliyatı olmak zorunda olan kişilerin önceliği olmalı bence.soruların varsa buralardayım
arkadaşlar kafam karişti tugrul beye ameliyat olan bazı arkadaşlar süper ötesi ertesi gün herşeyi yaptım diyor bazıları berbat 2 hafta süründüm diyor.korkmaya başladımmmmm.lütfen daha çok paylaşım..
Tugrul Bey e amelıyat olan şanslı bayanlardan bırıyım ve bır daha olacak olsam yıne ona gıderdım. Amelıyatın eritesi gunu dışarı çıktım gayet rahattım. Sadece yataktan kalkmak ılk 2- 3 gun zor oluyor o kadar. Muhabbete, tavsıyelerı, sanatı herseyıyle 10 numara :)
Bende meme büyütmeyi düşünüyorum. Ama silikonun agırlığı zamanla yine sakma yapar, ya da zaman keçdikce ufalır, shimdiki hale yakın olur diye korkuyorum.
Altınkelebek senin göğüs dokun varmıydı? Ben Tuğrul Beye muayene olmayı kesin kafama taktım. İzmirde oturuyorum ve içime sinen bir doktor maalesef bulamadım. Kasın kesilmeyecek olması, narkoz olmayışı beni cezbediyor. Öte yandan dokum az olduğu için top top bir görüntü olurmu korkusu, elimle hissetecekmiyim gerginlğini de yaşıorum.En güzeli gidip doktorla birebir görüşmek sanırım. Göğüs dokusu olmayanlar yorum yapabilir mi lütfen?
Özelden yazdım ameliyat fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?